2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Günaydın kızlar. Humana öayı aldım dün. Fakat nette araştırırken sağlıksız oldugu bilgisine rastaladım ne kadar doğru acaba bilgisi olan veya humana stil tea tüketen var mı

Bende kullanmadım henüz. Burda sürekli damla markaları konuşulunca bi benmiyim dedim. Daha doğrusu henüz gerek duymadım. Çok şükür doğal yöntemlerle idare ediyoruz. Ama ağlaması kesilmezse kullanırım heralde. Ufacık kuzumu da ağlatmak istemem. Uykusunu almasını isterim. Genellikle çörekotuyağıyla masaj yapıyorum karnına. Bacağıyla bastırınca çıkıyor genellikle. İki üç gecedir uykusuz kaldık bende mi versem diyordum. Bugün biraz daha iyiydik geeçi. Ben alıntı yaptıydım kaybolmuşlar yahuu. Gaz damlası için yazdımdı :-)
Bende vermiyorum damla yalnız degılsın.kendisi ıkınıp cıkarıyo ama gece uykusu çok bölünüyor

Kızlar günaydın. Benim oğlumu gece 12 de uyutmaya bi başladım uyuduğunda sabah 6 ydi. 7.30 da tekrar uyandı. Doyur , altını değiş filan derken bi saat önce yeni uyudu. Hep böyle gece hiç uyumuyor . Gündüz de 3-4 saat uyuyor . Normal mi değil mi anlamıyorum
Benimki de cok az uyuyor 35 gunluguz bugun.gecen hesapladim 1 gunde toplam 10saat uyumus doktor az dedi artmasi lazim dedi ama bir turlu uyutamiyorum daha dogrusu uyutsam bile en fazla yarim saate uyaniyor.

Kızlar canim cok sıkıldı. Annem bize geldi bu gece calistigi icin pek gelip kalmiyor.Kaldiginda da gece yardimi olmaz sabah aldi cocugu 7-8 gibi falandi. Altini degistir dedim verirken.Degistirmeden geri getirdi bi saat sonra emzir diye
Verdigimde uyusun diye degistirmemis.bi kizdim.sonra goturdu bi saat sonra tekrar getirdi emzik verdim atiyor bi daha emzir diye getirdim dedi. bi baktim o da ne verdigi emzik kuzenimin kizininki kalmisti bizde 3 yas emzigi :110: ya bunu nasil verirsin o onun emzigiydi hic mi farketmedin kocaman emzik mikrop kapacak cocuk falan dedim.ben nerden bileyim de yikadim da falan filan da dedi.ben kizmaya devam ettim tabi.bi daha gelmiyim o zaman dedi gelme dedim :eek:
Sonra kahvalti falan yaptik gitti.benim boyle cikislarima aliskindir.hemen cikisirim sonra pisman olurum simdi de oyle oldum.benim sinir oldugum nokta herseyi boyle dikkatsizce yoruldum artik. Ya sukursuzluk mu ediyorum boyle yaptiklarini begenmeyerek bilmiyorum ama beni cok geriyor bu rahatligi.Allah tan ki fazla gelemiyor.bazen uzuluyorum hic yardimi yok diye ama gelememesi daha hayirli sanirim.kusura bakmayin ilk defa boyle biseyi yaziyorum kafanizi agrittim
benim de annem çok dikkatsiz. çok kızıyorum bu yüzden, sonra da üzülüyorum ama yapacak bişey yok sanırım. dikkatli olacaksın kardeşim, kendine nasıl dikkat ediyorsan bebeğe de edeceksin. ben de yemek dışında her işimi kendim yapıyorum 2. günden beri. temizlik yapmış, dedim anne neden o bezi kullandın bi sorsaydın, banyoda kullanılan bezi odaya temizlik için sokmuş. kızdım tabi. anne sor dedim, sor, ne var bunda. tekrar üstünden siliyorum, içime sinmiyor yaptıkları. sonra hasta oldu. bebek de hapşırmaya başladı. dedim anne iyileşene kadar uzak duralım lütfen bebekten, yok ben iyileştim diyo. nefesi nefesine karıştı, yakından seviyor. eşim annemin böyle direnmesine, yok iyiyim demesine bi kızdı. sonra annem üzüldü, gittim teselli ettim. eşimi de sakinleştirmeye çalıştım. yoruldum arkadaş! ya demesi lazım ki, kızım ben biraz üşüttüm, bebeğe yaklaşmayayım, daha o küçücük, kıyamaması lazım değil mi? kendi yere terliksiz basmaz, basarsa ay hasta olucam kesin diye pimpiriklenir, maşallah kendi sağlığını çok düşünür. e bebeğim? biz? biz insan değil miyiz? bencillik kötü bişey ya. sen yazınca böyle, benzettim ben de döktüm içimi, yalnız değilsin arkadaşım.

Kızlar günaydın. Benim oğlumu gece 12 de uyutmaya bi başladım uyuduğunda sabah 6 ydi. 7.30 da tekrar uyandı. Doyur , altını değiş filan derken bi saat önce yeni uyudu. Hep böyle gece hiç uyumuyor . Gündüz de 3-4 saat uyuyor . Normal mi değil mi anlamıyorum
Selam canım bizde öyleyiz gündüz emsin diye zorla uyandırıyorum gece de uyumuyoruz. Doktor bize normal gece bebeği bi süre böyle olur dedi

Ay masallah sen yine iyi sabrettin ben hemen kiziveriyorum o zaman o da senin bu kiz da sana boyle yapcak diyor.5 gece kaldi dogumda öldüm uykusuzluktan diye soylenip durdu esim dedi gonder artik dayanamiyor gelmesin. Ya bazen dusunup korkuyorum acaba ileride biz de boyle mi olcaz cocuklarimizla
korkma canım, öyle olmayız inşallah. kendini biraz bilen insan kötü olmaz Allah'ın izniyle. benim annem hep böyle. hep mahcup oluyorum dışarda, başka insanları düşünmeden davranır çünkü. derim neden kendini düşünüyosun hep? bencillik kötü bişey :(

Kızlaz gaz damlasını kullanmayan varmı.

Ben hiç kullanmadım ama alsam mı diyorum. Aslında aşırı gazlı değildi hatta kendi kendine hallediyordu. Ama son bi kaç gündür çok zorlanıyor ememiyor, emerken bi anda etini koparmışsın gibi ağlıyor. Pazartesi doktoruna bi sorucam bakalım ne diyecek.

Bir benim oğlanmi gececi? Hala gece uykusuna geçmedi. Saat 12 bakışıyoruz.

Bizimki de 1de uyuyor.

Sabahlari 2 yumurta bol bol domates peynir salatalik yiyorum arada badem yada ceviz muz yiyorum oglen genelde sebzr yiyorum yada chia ve yogurt aksamda genelde protein ve salata gecede bebek uyuyunca 700 kalori yakmadan antrenmani bitirmiyorum.

Canım ne kadar zaman sonra başladın egzersizlere? Süt tuzlanır diye ben hiçbişey yapmıyorum henüz. Bir de ne yapıyorsun antrenmanda?

benim de annem çok dikkatsiz. çok kızıyorum bu yüzden, sonra da üzülüyorum ama yapacak bişey yok sanırım. dikkatli olacaksın kardeşim, kendine nasıl dikkat ediyorsan bebeğe de edeceksin. ben de yemek dışında her işimi kendim yapıyorum 2. günden beri. temizlik yapmış, dedim anne neden o bezi kullandın bi sorsaydın, banyoda kullanılan bezi odaya temizlik için sokmuş. kızdım tabi. anne sor dedim, sor, ne var bunda. tekrar üstünden siliyorum, içime sinmiyor yaptıkları. sonra hasta oldu. bebek de hapşırmaya başladı. dedim anne iyileşene kadar uzak duralım lütfen bebekten, yok ben iyileştim diyo. nefesi nefesine karıştı, yakından seviyor. eşim annemin böyle direnmesine, yok iyiyim demesine bi kızdı. sonra annem üzüldü, gittim teselli ettim. eşimi de sakinleştirmeye çalıştım. yoruldum arkadaş! ya demesi lazım ki, kızım ben biraz üşüttüm, bebeğe yaklaşmayayım, daha o küçücük, kıyamaması lazım değil mi? kendi yere terliksiz basmaz, basarsa ay hasta olucam kesin diye pimpiriklenir, maşallah kendi sağlığını çok düşünür. e bebeğim? biz? biz insan değil miyiz? bencillik kötü bişey ya. sen yazınca böyle, benzettim ben de döktüm içimi, yalnız değilsin arkadaşım.

Benim annem babam da bize gel demişlerdi 2hafta önce. Bebek daha 10 günlüktü. Neyse gittim, bide ne duyayım babam annem grip gibi bişey olmuş, yan dairede oturan kardeşimin çocuğu da su çiçeği olmuş. E benim çocuğum 10günlük. Allah korusun suçiçeği olup grip olup o virüsün etkisiyle beyin hasarı kalp hasarı yaşayanlar var. Bişey olmaz rahatlığı yaşıyorlar.

Bi kaç güne eski düzenine döner bence canım. Bende hiç kıyamıyorum öyle zorlanırken Aşlah ım keske ben çeksem o ağrıyı diyorum hep
İnsallah kuzum cok şükür bugun biraz iyi bnm yardımımla gazini cikartti biraz ama oyle boyle degl uyurken bile karnindan cok gürültü ses cikiyo ne zmn gecicek bu gaz sancisi cok zormuş

canım oyle dusunme ama olur mu gecici bi donem kendini şartlandirma bitti gitti diye
Herşeyden uzaklaşınca artık alışkanlık oluyor aklıma bile gelmiyor hiçbir şey hissetmiyorum bende anlamadım
Canim doktora sordun mu aslında dün bi yazı okudum çevirirmiş biz dert ediyoruz Amerika’da yapılan araştırmaları çevirmişler Kisscssi her bebeğin düzeni farklı demiş adamlar bulursam atayım linki

Keşke bende damla vermesem her verdiğimde içim gidiyor
İki ark çocuğu var ikisinds damla kullanmayı geç gaz çıkarmaya bile uğraşmıyorlar birt birt çıkıyor kendiliğinden biz hiç gaz çıkarmıyoruz diyorlar gördükçe özeniyorum içim gidiyor masallah tabi ama 40 hafta üzerinde doğmalarının da etkisi var sanırım
bize gelince de o gaz çıkmazsa infilak oluyoruz hatta bugün düşündüm bu Damla’yı ne zamana kadar kullanacağım diye bu çocuk 6 ay da olsa kendi çıkarmayacak damla yine kullanacağız diye
Uçla emdiği surece gaz olayımız bitmeyecek ha suan kendi gaz sıkıntısı var tabi tek uç değil aka uç olunca ikiye katlanıyor

Prima kaka yapar yapmaz çok kokuyor ya anında koku dışarı içmiyor
Normal paketlerde bu yok kutulu büyük indirime girenler hep böyle bunu toker mağazası müdürüne söyledim onlar normal pakettekilerden daha alt ürünler 3. Sınıf ürünler ondan zaten ucuzlar dedi
Kendi sleepy kullanıyormuş
Başka beze geçmeyi düşünüyorum ya aktif pampers alacağım kokuyor mu o bilmiyorum ya huges
Molfix de iyi diyorlar
Sizler ne kullanıyorsunuz
İdrsr bile yapınca dışarı koku çıkıyor ya anında

Kuzum sanırım 5 dama sabah öyle akşam

İçiyorum kuzum her sabah kahvaltısında

Çok güzel benzetmiş bende netten araştırınca biri bi yerden diğeri başka yerden onay almış ayni gibi okudum teşekkür ederim canım
Neden mecburen defin bi de niye geç yaptırdın

Bizde 10 da uyanınca geç uyuduk 12 e geliyordu

Daha fazla iç bence, 3-4 bardak yazıyor günde ve sanırım etkisi oluyor.

canım oyle dusunme ama olur mu gecici bi donem kendini şartlandirma bitti gitti diye
Bu arada ben kukuda olan deligin neden olduginu anladim aslinda cok basit neden aklıma gelmedi bilmiyorum o köprü gibi dikişin altında da bir dikiş vardı bence o tutmadı attı o yüzden orası delik gibi parmak girer şekilde

Back
X