2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben hiç kullanmadım ama alsam mı diyorum. Aslında aşırı gazlı değildi hatta kendi kendine hallediyordu. Ama son bi kaç gündür çok zorlanıyor ememiyor, emerken bi anda etini koparmışsın gibi ağlıyor. Pazartesi doktoruna bi sorucam bakalım ne diyecek.

Bizimki de 1de uyuyor.

Canım ne kadar zaman sonra başladın egzersizlere? Süt tuzlanır diye ben hiçbişey yapmıyorum henüz. Bir de ne yapıyorsun antrenmanda?

Benim annem babam da bize gel demişlerdi 2hafta önce. Bebek daha 10 günlüktü. Neyse gittim, bide ne duyayım babam annem grip gibi bişey olmuş, yan dairede oturan kardeşimin çocuğu da su çiçeği olmuş. E benim çocuğum 10günlük. Allah korusun suçiçeği olup grip olup o virüsün etkisiyle beyin hasarı kalp hasarı yaşayanlar var. Bişey olmaz rahatlığı yaşıyorlar.
Bende dün alıp kullansammı herkes kullanıyo dedim. Bu gece biraz normsle döndü. Cayır cayır ağlatmaktansa mecbur kaldığımda kullanırım

Bende kullanmadım henüz. Burda sürekli damla markaları konuşulunca bi benmiyim dedim. Daha doğrusu henüz gerek duymadım. Çok şükür doğal yöntemlerle idare ediyoruz. Ama ağlaması kesilmezse kullanırım heralde. Ufacık kuzumu da ağlatmak istemem. Uykusunu almasını isterim. Genellikle çörekotuyağıyla masaj yapıyorum karnına. Bacağıyla bastırınca çıkıyor genellikle. İki üç gecedir uykusuz kaldık bende mi versem diyordum. Bugün biraz daha iyiydik geeçi. Ben alıntı yaptıydım kaybolmuşlar yahuu. Gaz damlası için yazdımdı :-)

Ben de kullanıyorum ama sebep gaz değil. Mukustan sonra başladık. Çünkü biogaia aslında bir probiyotik. Yani bağırsak hareketlerine yardım ediyor.

Benimki de cok az uyuyor 35 gunluguz bugun.gecen hesapladim 1 gunde toplam 10saat uyumus doktor az dedi artmasi lazim dedi ama bir turlu uyutamiyorum daha dogrusu uyutsam bile en fazla yarim saate uyaniyor.
Benimki de 32 günlük . Benimde karnını doyurduktan sonra gazını çıkartırken kucagimda uyuyor gibi oluyor ama bıraktığım gibi uyanıyor. O kadar dalmasini filan da bekliyorum yine fayda etmiyor . Bende bugün hesaplicam kaç saat uyuyor diye .bi düzen kurmaya çalışacağım ama nasıl :-( kirklari çıkınca daha normal olurlar mi acaba ?

Selam canım bizde öyleyiz gündüz emsin diye zorla uyandırıyorum gece de uyumuyoruz. Doktor bize normal gece bebeği bi süre böyle olur dedi[/QUOT keşke gece uyusalar ya :-( gündüz ne uyuyabiliyorum ne dinlenebiliyorum . Inşallah daha düzenli uyku moduna geçerler bir an önce .

Uyku icin arkadaşlar ben saatlere çok takıyordum okuduktan sonra takmam gerektiğini fark ettim
https://l.instagram.com/?u=http://www.attachmentparentingturkiye.com/normal-bebek-uykusu-1/&e=ATOP7VaLazuSiXYSsLqBQbOU5qWGTYICvpfV9ijxyQsrnJqd2lfevfGMFPnLQ3M-zoKNTuM3dYgX6BS7

İnstagram da bi dünya çocuk sayfasını takip ediyorum kız çevirip paylaşmış bi okuyun isterseniz

Prima kaka yapar yapmaz çok kokuyor ya anında koku dışarı içmiyor
Normal paketlerde bu yok kutulu büyük indirime girenler hep böyle bunu toker mağazası müdürüne söyledim onlar normal pakettekilerden daha alt ürünler 3. Sınıf ürünler ondan zaten ucuzlar dedi
Kendi sleepy kullanıyormuş
Başka beze geçmeyi düşünüyorum ya aktif pampers alacağım kokuyor mu o bilmiyorum ya huges
Molfix de iyi diyorlar
Sizler ne kullanıyorsunuz
İdrsr bile yapınca dışarı koku çıkıyor ya anında
İnstagramdaki hesabın adını yazarmısın link acılmadıa
Prıma cok kokuyor gerçekten bende şikayetcıyım

Kızlar günaydın. Benim oğlumu gece 12 de uyutmaya bi başladım uyuduğunda sabah 6 ydi. 7.30 da tekrar uyandı. Doyur , altını değiş filan derken bi saat önce yeni uyudu. Hep böyle gece hiç uyumuyor . Gündüz de 3-4 saat uyuyor . Normal mi değil mi anlamıyorum
Geceyi gündüzü mu şaşırdı acaba ? Ama ilk 3 ay çok düzen bekleme canım .. 6 saate yakın uyumamasi da ilk uyku vakti gelince uyuyamadiysa sonra uykuya geçişi zor oluyor bu her gece mı böyle gündüz tek seferde mı 3/4 saat uyuyor

Herşeyden uzaklaşınca artık alışkanlık oluyor aklıma bile gelmiyor hiçbir şey hissetmiyorum bende anlamadım

Canim doktora sordun mu aslında dün bi yazı okudum çevirirmiş biz dert ediyoruz Amerika’da yapılan araştırmaları çevirmişler Kisscssi her bebeğin düzeni farklı demiş adamlar bulursam atayım linki
Gece uyuyamadigim için dert ediyorum sanki. Şu an kendimi bencil hissettim :-) düşününce doğru her bebek farklı olur farklı düzen kurar ama artık yoruyor beni sürekli uyanık olması . Kirkini bekliyorum sabırla :-(

Geceyi gündüzü mu şaşırdı acaba ? Ama ilk 3 ay çok düzen bekleme canım .. 6 saate yakın uyumamasi da ilk uyku vakti gelince uyuyamadiysa sonra uykuya geçişi zor oluyor bu her gece mı böyle gündüz tek seferde mı 3/4 saat uyuyor
Gündüz 9 gibi banyo yapıyor , 11-12 ye kadar uyuyor . Sonra kalkıyor 3-4 gibi tekrar uyuyor bi saat .en son da 6-7 gibi uyuyor yine en fazla bi saat sonra sürekli uyanik. Kucagimda uyursa uyuyor yoksa uyumuyor . Bi haftadır geceleri hiç uyumuyor.öncesinde yine iki saat filan uyuyordu. Gece gündüzü karıştırmış olabilir . Gece sürekli ışık açık çünkü. Düzen kurmaya çalışacağım inşallah başarırım . Çok fazla uyanık kalmamasına dikkat etcem. Zombi gibi olduk iyice :-)

Uyku icin arkadaşlar ben saatlere çok takıyordum okuduktan sonra takmam gerektiğini fark ettim
https://l.instagram.com/?u=http://www.attachmentparentingturkiye.com/normal-bebek-uykusu-1/&e=ATOP7VaLazuSiXYSsLqBQbOU5qWGTYICvpfV9ijxyQsrnJqd2lfevfGMFPnLQ3M-zoKNTuM3dYgX6BS7

İnstagram da bi dünya çocuk sayfasını takip ediyorum kız çevirip paylaşmış bi okuyun isterseniz

Ben de tam uyku konusunda yazacakken yazına denk geldim, normalde her emzirmeden sonra uykuya dalar uyurdu kızım, ancak artık yavaştan uykuları azaldı. Ben de uyyması için ısrar ediyorum ama o uyanık kalmak istiyor sanırım. Böyle böyle sürekli kucağımda kalıyor haliyle.

Normal paketlerde bu yok kutulu büyük indirime girenler hep böyle bunu toker mağazası müdürüne söyledim onlar normal pakettekilerden daha alt ürünler 3. Sınıf ürünler ondan zaten ucuzlar dedi
Başka beze geçmeyi düşünüyorum ya aktif pampers alacağım kokuyor mu o bilmiyorum ya huges
Molfix de iyi diyorlar

Ben huggies kullanıyorum çok da memnun kaldım

Molfix de iyi diyorlar
Ben molfixe başladım. Normal. Bir sıkıntı hissetmedim

Benimki de 32 günlük . Benimde karnını doyurduktan sonra gazını çıkartırken kucagimda uyuyor gibi oluyor ama bıraktığım gibi uyanıyor. O kadar dalmasini filan da bekliyorum yine fayda etmiyor . Bende bugün hesaplicam kaç saat uyuyor diye .bi düzen kurmaya çalışacağım ama nasıl :-( kirklari çıkınca daha normal olurlar mi acaba ?
Bilmiyorum ki hic ama benimki 5 gun icinde duzelecek gibi degil ozellikle gunduzleri. Yataga koydugum an uyaniyor sabredip kucakta uyutuyorum 1 bucuk 2 saat bu sefer de birbirimize yapisik olunca cok terliyor.

Molfix de iyi diyorlar
Ben sordum da sen bana sleepy onerdiydin ya :) Primanin kokusunu ben de sevmiyorum.bi de israil urunu diye almak istemiyorum.molfix tasirma yapti sirtina hep bizim.sen ve bi arkadas sleepy onerdi aldim gayet memnunum uzun bunun sirti biraz daha hem de türk malı :super:

Kizlar gaz damlasi ben de kullanmak istemiyorum hic verirken uzuluyorum ama kriz anlari bebege daha zararli. Doktor da oyle aglamasi daha mi iyi dedi bana. Sadece aglamaktan bagirmaktan bahsetmiyorum oyle olsa gerekirse 24 saat basini beklerim ilgilenirim.Ben bir gece bebek catladi diye aklimi kaciricam zannettim. Kirmizi mor oluyor tikaniyor. Ve o anda masaj yapmak, ayaklari karnina cekmek falan ne mumkun. Tek care tekrar emzirerek sakinlestiriyorsun o zaman da 1 saat sonra yeni gaz sancisi.
Bir de soyle bir durum var damlayi gazi olunca vereyim diye birsey yok bu damlalari duzenli kullanmayinca bir ise yaramiyor.

Sabahtan beri o ağlıyor ben ağlıyorum eşim geldi ölu gibisin dinlen dedi öğlen dört saat yine agladi kemiklerim agriyor neden bilmiyorum
Yine emerken havs yuttu ve sut hep ucun altından akiyo acaba cekiyor gelmiyor da doymuyor mu diye düşünmeye başladım ondan mi ağlıyor ki diye ama ağlarken hep memeyi veriyorum almıyor
Valla benim psikoloji iyice gitti emziren anne foto vs gördükçe ağlıyorum yine sagdigim günlerde ki gibi psikolojim basa döndü
canım kıyamam ben sana. ben de bebek doymuyo galiba diye üçüncü günümüzde mama vermiştim gece çok ağlıyordu. ertesi gün memeyi almadı. nasıl üzüldüm. ama sonra bikaç kere memede ısrar ettim, ya biberonu unuttu ya da biraz ısrar etmek işe yaradı. lütfen ağlama. inşallah alışır, çok bunaltmayalım tabi bebişleri ama bikaç kere ısrar et bakalım. olmazsa da dünyanın sonu değil. kendini hırpalama.

Kizlar gaz damlasi ben de kullanmak istemiyorum hic verirken uzuluyorum ama kriz anlari bebege daha zararli. Doktor da oyle aglamasi daha mi iyi dedi bana. Sadece aglamaktan bagirmaktan bahsetmiyorum oyle olsa gerekirse 24 saat basini beklerim ilgilenirim.Ben bir gece bebek catladi diye aklimi kaciricam zannettim. Kirmizi mor oluyor tikaniyor. Ve o anda masaj yapmak, ayaklari karnina cekmek falan ne mumkun. Tek care tekrar emzirerek sakinlestiriyorsun o zaman da 1 saat sonra yeni gaz sancisi.
Bir de soyle bir durum var damlayi gazi olunca vereyim diye birsey yok bu damlalari duzenli kullanmayinca bir ise yaramiyor.
Canım benim benim kızımda öyle ağlasa hiçbişi kar etmeyince bende veririm. Hiç düşünemem. Bide sen bunu haftalardır yaşıuorsun ben iki üç gün yaşayınca herkes veriyo galiba bendemi versem diye düşündüm. Senin yavrun kolik. Benim yeğenimde kolikti. Ne yaşadığını hayal bile edemiyorum. Allahım tez zamanda şifa versin. Amin.

Back
X