- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
- #47.741
Bizim kızın gazını çıkarıyordum boynumun aktina indi ıkınarak sen kafayı kaldır kaldırmasıyla bıngıldak çeneme çarptı valla işçi bateri alıp takacagim sonundan kafasına :/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende çok korkardım. Ama kafanın sadece üstunde yok ve sanıldığı kadar aşırı hassas değil dedi doktor. Kolu ne kadar acirsa o kadar acırmıs. Zaten kafasına direk çok sert darbe almadıkca sorun olmaz dedi. En genişi üstteymis ama yanlardanda acıkmış kafatası. Korkma yaniBizim kızın gazını çıkarıyordum boynumun aktina indi ıkınarak sen kafayı kaldır kaldırmasıyla bıngıldak çeneme çarptı valla işçi bateri alıp takacagim sonundan kafasına :/
Sabahtan beri kaç kere yaptım masajı az bi gaz çıkarıyo okadar. Ama şükür yaptık kakamızı içim rahatladıToplamı 5-6 yumurta ya da 1 margarin ağırlığı yani yaklaşık 250 gr gibi düşünebilirsin
Yanlış yönlendirmek istemem gözlemleyin derim, karnına masaj deneyebilirsiniz
Ins canim yha![]()
neyse kisa gunun kari cevahiri talan ettim. Cartersi zengin ettim
artik yarinda zorluyi talan eder istiklal marsi ve kapanisla dönerim eskişehire
![]()
Ben tam tulumlari hic sevmedim. Alt ust ayri takimlar daha kullasli geldi. Yalniz yeni sezon sortlu tulumlara bayildimmmmmmm.Ben carters ı bir valiz getirdim :) fermuarlı tulumları çok pratik şu an için.
Zorlu beni yoruyor sevmiyorum orayı.
Ama senin enerjine hayran kaldım, benim şu an Ateş le böyle bişi yapmam imkansız sanırım.
Ben tam tulumlari hic sevmedim. Alt ust ayri takimlar daha kullasli geldi. Yalniz yeni sezon sortlu tulumlara bayildimmmmmmm.
Valla sorsan bizimde efsoyla yapmamiz imkansizdi ama yaptim. Esim cok cesur bu konularda. Girdik bi yola.
Şuan bize en rahat olabilcek pantolon yüksek bel strec..kiz onlar da guzel duruyo hepsi ayni iste ben önceden hiç sevmezdim o kotları ama alıştım artık rahat geliyo esnek olunca senin normal doğum aslinda rahat rahat korse takabilirsin canim..kizim söyle bi sıkıntısız döneme geçsin spora yazılcam yine 5 ay sonra falan kilo verince çatlaklar da gider belkiStreç olan pantolonlardan aldım oda göbeğime göre şekil aldı zatenah yakışanı bulsam alcam da artık bi süre idare edicez herşey bu melekler için bi kaç ay sonra sporla toparlarız inşallah
![]()
Kesinlikle canım yapcak bişey yok mama var en kötü annem sütun az az yada sütun yağlı değil doymuyo çocuk diye diye hep mama verdirdi çocuğun mideyi büyüttü birden şimdi süt üretimim azaldı bence çünkü beyinsel bi olay emzirmezsen beyin bu süt yeterli deyip fazlasını üretmiyormuş bi yerde okumuştum onun için sagmakta ise yarar bence sağdıkça da artar herhalde...Bende istiyorum ki hep yutkunsun artık çok düşünmeyi bıraktım açlıktan ölecek değil sonuçta kilo almazsa mamayı fazlalaştırırız
Ilk zamanlar bende öyleydim geçmişi okuyup duruyodum yetişemiyodum buraya :) düzeldi canım şükür kendi evime geldim bi hafta oldu annem bugün döndü evine artık saba h gelip akşam gidicek yavaş yavaş herşey düzelicek inşallah...canım ben hala geçmiş okuyorum, bizim kız fırsat vermiyor. inşallah biraz düzelmiştir durumlar... yazmak istiyorum uzun uzun ama fırsat olmuyor.
Niye o kadar geç ki alla alla neyse doğum parası nerden süt parası nerden bide bunlar için hangi belgeler gerekli bi anlativerin bana..Ben dün başvurdum 14 nisandan sonra demişler
Ozaman musli alicam yulaflı ama içinde yulaf kayısı incir kurulari ceviz fındık falan var daha iyi herhalde...Geçmiş olsun canim
Hayırlı uğurlu olsun damatlıklar cübbelerini keplerini görürsün insallah
Yulaf sut yapıyormuş yulaflı yiyebilirsin
Sonrasında doldurdu ama emmiyor bugün sanırım enfeksiyondan ilaçtan da sürekli uyku halinde iki cekiyor gözü gidiyor hemen
Ya darısı bana benimki zorla 2 3 dk emiyor bırakıyor ikinciyi katiyen almıyor ağlıyor katılarak bende dayanamayıp uçla veriyorum mis gibi emiyor
Ben banyo sonrası ve dışarı çıkarken oda dışarıya bağlı ama kepçe olmaması icin düşünüyorum emzirirken hep kolumda katlanıyor sürekli takip ediyorum anan kafayı kaldırdıkça kulak hep katlanmış ne yapabiliriz ki bunun icin ya kulakları da babası gibi büyük zaten
Sut hemen alınıyor PTT den 170 ara kuzum
Analık parası başvuru yapacaksınız 1 ay sonraymış bana 1/5 sonra dendi taa
Benimki de ayni az emiyor yoruluyor bırakıyor ikinciyi asla aldırtmıyorum ağlıyor katılarak mecbur uçla veriyorum
Tam dedim inat edeceğim silikonu vermeyeceğim 2 dk emse meme emsin derken idrar yolu enfeksiyonu çıktı şimdi inatlaşamiyorum mecburen
Çünkü zaten mızmız as emiyor bir de onu denersem iyice kötü olur diye
Sık sık emmesi gerekiyÖrmüş çünkü
resmen delik var kuzum bacaklarım yukardyaken göremedi dikemedi anlayamadı mi bilemiyorum iki dikiş arasına parmak girer ve arkasında kuku var diyor annem net belli demek ki çok yukarıda hissediyorum zaten benim doktorum başkaydı son anda Nesrin hocaya geçtim gittiğim günün ertesi günü suyum geldi :)
Canım 2 ayı devirdik demissin gaz olayları uyku olayları ne durumda peki?Ben hiç almadım
2 farklı çocuk doktorum da önermedi bu süreci doğal atlatmalarından yanaydılar
Ben de öyle düşündüğüm için ekstra vğcuduna başka madde girmesini mantıklı bulmadım , su bile iyi gelmiyorsa .. sabahlara kadar masaj yaptığım da oldu, çok şükür 2 ayı devirdik..
Vallahi haklısın yani çocuklar bütün gün heryeri elleyip dışarda okulda evde daha çok mikrop taşıyor ve daha sık hasta oluyorlar sen iyi dayanmışsın kimsenin mutluluğu yada kırılması uzulmesi yada küsmesi arkamdan konuşması hatta isterse sinirlenip küfür etsin arkamdan umrumda değil hiç bişey benim bebeğimden önemli değil benim için değerli insanlar değillerse kaldı ki isterse olsun onu kaybetmem benim için hiç önemli olmaz ben olsam çocugu alırdım kucağından isterse ağlasin umrumda olmaz o oyuncak değil ki yani Allah korusun bi düşürse bıngıldak zarar görür nerden bilecek tutmayı falan bırak ne derlerse desinler yapıştır cevabı kimseyi düşünme ben öyle yapacağım artık çünkü kimseyi kirmayacgim diye ben paramparca oldum...Kızlar size bişey danışacağım. Eltimin 5.sınıfa giden kızı bebeğimi kucağına alıyor. Elini kolunu hırpalıyor. Şapur şupur öpüyor. Elini yıkamadan parmağını bebeğin ağzına sokuyo. Emsin diye. Ay başlangıçta ay bişey olacak diye panik yaptım. Herkes hissetti. Annesi babası dur desede dinlemiyor. Artık aldım elinden. Ağlamaya başladı. Herkes bozuldu. Yeni kardeşi oldu prematüre ona elletmiyorlar. Benim bebek için hadi sev diyo kaynanam. Kız ağladı. Kaynanam da diyoki kurban olsun herkes sana ağlama diyo. Ay sinir oldum. Eşimde ters ters bana bakıyo. Ya zaten tüp bebek. Gözümden sakınıyorum. Sizce yanlış mı yaptım elinden alarak?
Korse de takıyorum ama çok hareket ettirmiyo. Çatlaklar bi beyazlasa en azından eşim gelene kadar ama hiç umudum yokŞuan bize en rahat olabilcek pantolon yüksek bel strec..kiz onlar da guzel duruyo hepsi ayni iste ben önceden hiç sevmezdim o kotları ama alıştım artık rahat geliyo esnek olunca senin normal doğum aslinda rahat rahat korse takabilirsin canim..kizim söyle bi sıkıntısız döneme geçsin spora yazılcam yine 5 ay sonra falan kilo verince çatlaklar da gider belki
Kesinlikle canım yapcak bişey yok mama var en kötü annem sütun az az yada sütun yağlı değil doymuyo çocuk diye diye hep mama verdirdi çocuğun mideyi büyüttü birden şimdi süt üretimim azaldı bence çünkü beyinsel bi olay emzirmezsen beyin bu süt yeterli deyip fazlasını üretmiyormuş bi yerde okumuştum onun için sagmakta ise yarar bence sağdıkça da artar herhalde...
Ilk zamanlar bende öyleydim geçmişi okuyup duruyodum yetişemiyodum buraya :) düzeldi canım şükür kendi evime geldim bi hafta oldu annem bugün döndü evine artık saba h gelip akşam gidicek yavaş yavaş herşey düzelicek inşallah...
Niye o kadar geç ki alla alla neyse doğum parası nerden süt parası nerden bide bunlar için hangi belgeler gerekli bi anlativerin bana..
Ozaman musli alicam yulaflı ama içinde yulaf kayısı incir kurulari ceviz fındık falan var daha iyi herhalde...
Canım 2 ayı devirdik demissin gaz olayları uyku olayları ne durumda peki?
Vallahi haklısın yani çocuklar bütün gün heryeri elleyip dışarda okulda evde daha çok mikrop taşıyor ve daha sık hasta oluyorlar sen iyi dayanmışsın kimsenin mutluluğu yada kırılması uzulmesi yada küsmesi arkamdan konuşması hatta isterse sinirlenip küfür etsin arkamdan umrumda değil hiç bişey benim bebeğimden önemli değil benim için değerli insanlar değillerse kaldı ki isterse olsun onu kaybetmem benim için hiç önemli olmaz ben olsam çocugu alırdım kucağından isterse ağlasin umrumda olmaz o oyuncak değil ki yani Allah korusun bi düşürse bıngıldak zarar görür nerden bilecek tutmayı falan bırak ne derlerse desinler yapıştır cevabı kimseyi düşünme ben öyle yapacağım artık çünkü kimseyi kirmayacgim diye ben paramparca oldum...
Beyazlar canim tam gitmez ama belli belirsiz kalır korse rahat edemezsen de oğlun uyurken tak günde 3 saat taksan yeter..inanırmısin annem bana hamil e iken öyle çatlak kremi falan kullanmamış yağlı kremlerden sürmüş ne bulursa yinede çatlamis ve kalın kalın çatlamis benimkinden kötüymüş karnında bi gram çatlak kalmamis bişey yapmadığı halde bana geçer bunlar sonra da kaybolur falan dedi ama doktorun geçmez onceden önlem almadığın için dediKorse de takıyorum ama çok hareket ettirmiyo. Çatlaklar bi beyazlasa en azından eşim gelene kadar ama hiç umudum yok
Ne gibi bi önlem alacaktıkki ben 2. Aydan itibaren yaplandım acı badem hindistan cevizi kakao yağı yinede çatladı. İnşallah bzmkide geçer giç ümidim yokBeyazlar canim tam gitmez ama belli belirsiz kalır korse rahat edemezsen de oğlun uyurken tak günde 3 saat taksan yeter..inanırmısin annem bana hamil e iken öyle çatlak kremi falan kullanmamış yağlı kremlerden sürmüş ne bulursa yinede çatlamis ve kalın kalın çatlamis benimkinden kötüymüş karnında bi gram çatlak kalmamis bişey yapmadığı halde bana geçer bunlar sonra da kaybolur falan dedi ama doktorun geçmez onceden önlem almadığın için dediah şu bebeler bi an önce büyüsünler artık spora gidelim..
Bozma moralini.insanlık hali.olabilir böyle durumlar.yanlşlıkla olduğunu herkes anlamıştır.sonuçta kötü bişeyde yok.evet açık olman biraz tuhaf ama herkes yanlşlıkla olduğunun farkındadır.takma kafanaAyy kızlar bebek konusu ile hiç alakalı değil ama kendimi çok kötü hissediyorum görümcem şimdi bı foto çekti Gökçe kucağımda ben normalde kapalıyken ama ev hali üstümde tshirt ve saçım acikti. Fotoyu ablamlarla olan gruba atacağıma yanlışlıkla okul grubuna attım öğretmenim ben bu arada orasibda resmi grup yani müdür yapılacaklari flaan ordan gönderir hep. Bir sürü erkek hoca var ben ev hali neyse o panikle aldım herkesten sil butonuna basacagima benden sil e bastım hepten gitti foto herkes de gördü kusura bakmayın yanlış oldu falan dedim ama iş işten geçti çok kötü hissediyorum kendimi
Canım kötü olmuş ama dünyanın sonu değil ya boşver bu kadar üzüldüğüne değmez sonuçta yanlışlıkla oldu herkeste anlamıştır yanlışlıkla oldugunuAyy kızlar bebek konusu ile hiç alakalı değil ama kendimi çok kötü hissediyorum görümcem şimdi bı foto çekti Gökçe kucağımda ben normalde kapalıyken ama ev hali üstümde tshirt ve saçım acikti. Fotoyu ablamlarla olan gruba atacağıma yanlışlıkla okul grubuna attım öğretmenim ben bu arada orasibda resmi grup yani müdür yapılacaklari flaan ordan gönderir hep. Bir sürü erkek hoca var ben ev hali neyse o panikle aldım herkesten sil butonuna basacagima benden sil e bastım hepten gitti foto herkes de gördü kusura bakmayın yanlış oldu falan dedim ama iş işten geçti çok kötü hissediyorum kendimi
Kızlar bu arada bez muhabbeti geçmiş ben başta sleepy kullandım iyi değil tahriş edecek gibi dokusu ama elimde 40 tane 2 numarası kaldı mecbur bitircem bi pakette prima pampers almistim 40 li o da iyi gibiydi kokuya fazla takılmadım..ama komili kullanıyorum artık hem ekonomik hem cok guzel bez kokusu falan müthiş ben memnunum sok marketlerde var başka herald e büyük marketlerde vardır..şampuan ne kullanıyorsunuz bu arada ben dalin sevmedim cok kalın bi kivami var sabun aldım vücudunu onla yıkıyorum kafayı da numune olarak mustela vermişlerdi hastahaneden lavantali onu kullanıyorum...
Ayy kızlar bebek konusu ile hiç alakalı değil ama kendimi çok kötü hissediyorum görümcem şimdi bı foto çekti Gökçe kucağımda ben normalde kapalıyken ama ev hali üstümde tshirt ve saçım acikti. Fotoyu ablamlarla olan gruba atacağıma yanlışlıkla okul grubuna attım öğretmenim ben bu arada orasibda resmi grup yani müdür yapılacaklari flaan ordan gönderir hep. Bir sürü erkek hoca var ben ev hali neyse o panikle aldım herkesten sil butonuna basacagima benden sil e bastım hepten gitti foto herkes de gördü kusura bakmayın yanlış oldu falan dedim ama iş işten geçti çok kötü hissediyorum kendimi
Teşekkürler canım korktum ikinci kez oluncaaBende çok korkardım. Ama kafanın sadece üstunde yok ve sanıldığı kadar aşırı hassas değil dedi doktor. Kolu ne kadar acirsa o kadar acırmıs. Zaten kafasına direk çok sert darbe almadıkca sorun olmaz dedi. En genişi üstteymis ama yanlardanda acıkmış kafatası. Korkma yani![]()
komiliyi bende duydum hatta ıslak mendilini cok övdüler ve fark ettim tüm indirimlerde komplo ıslak mendik kalmıyor :) ıslak mendilini kullandın miKızlar bu arada bez muhabbeti geçmiş ben başta sleepy kullandım iyi değil tahriş edecek gibi dokusu ama elimde 40 tane 2 numarası kaldı mecbur bitircem bi pakette prima pampers almistim 40 li o da iyi gibiydi kokuya fazla takılmadım..ama komili kullanıyorum artık hem ekonomik hem cok guzel bez kokusu falan müthiş ben memnunum sok marketlerde var başka herald e büyük marketlerde vardır..şampuan ne kullanıyorsunuz bu arada ben dalin sevmedim cok kalın bi kivami var sabun aldım vücudunu onla yıkıyorum kafayı da numune olarak mustela vermişlerdi hastahaneden lavantali onu kullanıyorum...