2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bazen eşim kucağında ya da dizinde ufaktan minik minik sallıyor sağa sola dönermiş gibi kızıyorum ama hosuna gidiyor onun diyo :KK70:
Cidden hoşuna gidiyor sipanin

Ben bu banyo olayını ne yapacağım ya suyun derecesi 36/37 ilk başta ayaklarını sokiyorum artık lavaboda yıkamıyoruz anan hep ağlıyor banyoyu resmen telaşla bitiriyoruz
Suyu sevemedi bi gitti mother careden k kaydırak gibi olan apartan aldık haftasonu cok asagida kaldı küvetinde sadece ayakları suda oluyor yine bedeni suda değil file daha iyi bence ama hangi fileyi aldıysam tokalari bizim Kuveyt’in başbuğun kısmına geçemiyor orayı kalın yapmışlar çünkü
Banyodan çıkıyor yine ağlıyor tok oluyor mesela emziryorum yarım saat sonra yıkadık bugün YÖK kıyameti kopardı müzik acıyorum çocuk müziği şarkı söylüyoruz yok çare etmiyor
Bugün o telaşla suda yutturdum çocuğa sular hep mikroplu umarım hasta falan olmaz :/

Doğum izni bitince ne yapmayı düşünüyorsun? Benim mayısın 6 sında bitiyor iznim, rapor işleri nasıl oluyor nasıl halledicem bilmiyorum
Benimde 30 nisanda bitiyo birseyler ayarlicam yaz tatili kaydirilsa kaydirirdim ama resmi tatilimi neden ucretsiz izne harcayayim.ben eylulde ucretsiz izne ayrilacagim

Kizlar benim kiz hergun kakasini yapiyordu 1 haftadir 3 gunde bir yapmaya basladi dunde hic uyumadi ne yapabilirim

Ya kızlar prima kullanıyorum 2 numara 5 kiloyuz. 3 gündür sürekli çişimiz yandan dışarı çıkıyo sizce neden ki
Canim 2 gündür bendede oluyor bizde prima kullanıyoruz daha önce premium çare almıştım hiç çıkmıyordu şimdi normal prima aldim 108 li 2 numara 2 gündür çıkıyor bende anlam veremedim

Aynen anlttığın gibi aklım çıktı. Takipteyim bakalım. Hasta gibi de görünmüyor ama insan bilemiyor anlayamıyor ki.
Ben hastaneye gittigimizde drya soyledim kana bakti bogazina gene bi iki tahlil yapti bsy yok bi anda nefesi kesiliyor olmasi normal bebekler cok heycan yaparlar dedi devlet hastanesine gittim oda aynisini soyledi sen gene bi drnla konus canm icin rahatlasin hatta videosunu cek bn doktora anlatamamistim video cek bana gonder demisti

Bizimki 4 martta 5.360 grmdi cnm hala 2 no.ma kullaniyorum ekimdeki bezler bitsin diye 3 no cokmu buyuk acaba 2 ye gore
2ye göre çok büyük değil. Daha az iz yaptı bacaklarına beli daha yüksek ahı daha geniş. iç badiyi de 3 aylığa geçmek gerekiyor bez dolunca kasmaya başladılar

Biz hastaneden eve geldik bebek 2-3günlük. Gece uyumuyor ağlıyor filan. Eşim çarşafta sallayalım dedi:confused: Saçmalama 3kilo bebek sallanır mı dedim zor ikna ettim:KK70: sonra sabaha karşı ben biraz uyudum, sabah diyor ki nerdeyse çarşafı bi yere bağlayıp koyup sallıcaktım:KK34: Allah korumuş çocuğumu:KK70:
Hahhah bence de Allah korumuş :)) bazen kocalar caresizlikten saçmalayabiliyor. Benim bebek de sadece anne sütü aldigi icin seyrek kaka yapiyor dedim kocam da dedi ki oglum 6 aylık olsa da kurtulsa şu anne sütünden :KK57: aynen böyle şaştım kaldim sanki bebeğe kötülük yapiyorum süt vererek. Tabi sonra özür dileyecek kıvama getirdim ben onu :KK70:

2ye göre çok büyük değil. Daha az iz yaptı bacaklarına beli daha yüksek ahı daha geniş. iç badiyi de 3 aylığa geçmek gerekiyor bez dolunca kasmaya başladılar
O zaman direk 4 noyami gecsem elimde 2 haftalik daha 2 no var.2 aylik kontrolumuz 6 nisanda ama bebis bayagi agirlasti 6.500 gecmistir

Banyoda ve sonrasında öyle ağlıyor ki ne öncesinde zeytinyağı ne sonrasında misyon ya da bebe yağı sürebiliyorum
Atopik olduğundan aslında her banyoda sürüp nemlendirmem gerekiyor ama nafile :110::işsiz:

Kızlar benim bebe 4700 filan ben çooktan 2 numara kullanıyorum 3 e geçmeyi düşünüyordum hatta çünkü 2 numara bezi bitmek üzere elimde 3 numara var şimdi siz böyle deyince yine gidip 2 numara alsammı dedim

Valla kızlar bebişlerinize maşallah diyorum bizimki çırpı gibi 1. Ay kontrolünde 4100 gr 55 cm idi doktor normal dedi ama zayıf bir bebek 5 nisanda 2. Ay aşısı var 5 olur ancak o zamana kadar o bile zor görünüyor sadece anne sütü veriyorum sizlerin bebişlerini duyunca endişeleniyorum sütüm yaramıyor mu acaba diye ama mama vermekte istemiyorum doymasa ağlar herhalde

Back
X