2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
maviucurtma33 maviucurtma33 mucka mucka yazamadigim zamandan beri yine kustu. Emdiği midede durmuyor çok üzülüyorum. Aç aç uyutmaya uğraşıyorum mecbur. Başka doktor geldi nobet degismisler sabahki doktor ile. Tahliller temiz. Ama salgın var Bursa civarında diyor. İshal olmadan sadece kusma şeklinde oluyormus. Seruma ilaç sık dedi hemşireye. Boş serum alıyormuş sabahtan beri ben de ilac var sanıyordum. 1 saat oldu ilac verileli. Yeni emzirdim bakalım kusacak mı tetikteyiz. Dua edin bize de kusmasin artık helak oldu yavrum kaç kere damar yolu açtılar. Tıkandı bir daha bir daha derken. İç çeke uyuttum. Bir de birkaç gün önce eşim midesini üşüttü yazmıştım buraya. Belki de ondan geçti diyor doktor. Ayirmistim odaları ama olmusbir sekilde. Dua edin de gecsin nolur.

Kıyamam:KK42: ufacık bebeğe de damar yolu açmak nasıl zor. Allah acil şifa versin canım :dua:

Kusuyor mu canım. Aynı benim kızımda o kilolarla büyüdü. Ben çok kusardı ondan almıyor diye düşünürdüm. Ama hani bazı insanlar vardır yese de kilo almaz ya. Şimdi kızım hala çok yemez. yese bile kaç kere wc ye gider atar hemen yediğini:) öyle böyle büyüyorlar işte boş ver hiç takılma

Kusmuyor. Sık sık emiyor. Hani hık dese veriyorum memeyi ikiletmeden. Çok sık emdiğinden sütüm mü yağlanmıyor diyorum acaba. Dr’a emdikten sonra bir kaç defa sağıp da verdim dedim. Gerek yok emiyorsa tamam diyor. Ben bi ara bi memeyi emzirip diğerini aynı anda sağıp hemen veriyordum. Ama yine de kiloda fark olmadı. N

Teşekkürler canım. Beklenti_delisi Beklenti_delisi size de çok geçmiş olsun en kısa sürede toparlar inş yavrun.
Kaç gündür tam okuyamıyorum bi tarama modunda bakıyorum denk gelmemişim yeni gördüm.
Bizim kızı da hastaneye yatırdılar. Açılmadı nefesi tam olarak. Damar yolu açarken çok ağladı beni almadılar ama kapıdan duydum açtıklarını tepinerek sökmüş çok zorlamış. En son ayağından açmışlar.
Şimdi de oksijen serum gidiyor. Beslemek yasak aranıyor kuzum ama bişey yapamıyorum. Beslemek solunum güçlüğünü tetikliyormuş şuan riskli durumda olduğu için.
Haberler böyle
Çöktüm resmen
Allah beterinden saklasın tüm evlatlara şifa versin inş

Aminn canım. Allah şifa versin. Analık delilikmiş. Eşime diyorum bebek sahibi olmak akıl işi değil. Deli gibi seviyorsun ödün kopuyor ona bişey olacak diye. Ağrısız başımız rahat rahat otururken şimdi her an tetikteyiz hep onlarlayız. Bunu bile bile yaptık istedik bir de. Çok deli bir sevgi. Allah her isteyene de versin ama aratmasın kimseyi. Bizimkileri de hepsini de anasına babasına bağışlasın sağlıkla:dua:

Mutlu
Kızlar bugün kalça ultrasonumuz vardı şükür normal çıktı. Kilo alımımız düzelmiş 6200 kg 61 cm olmuşuz. Gecen aya göre yarısını almış kilo ama 13 gün nerdeyse yemedi içmedi zaten. İnşallah zamanla emme konusunu da aşıcaz bide sütüm çoğalırsa değmeyin keyfime :super: bu arada benim Erimin askerliği de bitti şükür artık kavuşuyoruz :KK68:
haberler peşpeşe desene hadi gozun aydin Allah baska ayrilik vermesin

Ya ben bu insanları anlamıyorum illaki eleştirecekler rencide edecekler üzecekler nasıl bir zihniyet allah bunlara vicdan versin baby goat mamayı kızıma yeni içirdim kokusu berbat tadı bir acayip keçi sütü olduğu için mi böyle aptamille sma nın tadı kokusu iyiydi
Aynen canim illa seni yermeye calisacaklar aslinda komik durumada dusuyorlar. Bugun kayinvalideme gittik bizim oglan ayni babasına benziyor diyoki bu babasina benzemiyo cok cirkin sana benziyor yani oglu degil ben cirkinmisim. Durdu tekrar ayagina bakmis abidinin ayagi buyuktu bunun ayagi kucuk diyor. Gulsemmi aglasammi 36 yil oncesinde bebegin ayagimi aklinda kaldi diyesim vardi diyemedim. Guldum gectim. Ama icten ice sinir oldum bi 3 ay daha gitmem

Teşekkürler canım. Beklenti_delisi Beklenti_delisi size de çok geçmiş olsun en kısa sürede toparlar inş yavrun.
Kaç gündür tam okuyamıyorum bi tarama modunda bakıyorum denk gelmemişim yeni gördüm.
Bizim kızı da hastaneye yatırdılar. Açılmadı nefesi tam olarak. Damar yolu açarken çok ağladı beni almadılar ama kapıdan duydum açtıklarını tepinerek sökmüş çok zorlamış. En son ayağından açmışlar.
Şimdi de oksijen serum gidiyor. Beslemek yasak aranıyor kuzum ama bişey yapamıyorum. Beslemek solunum güçlüğünü tetikliyormuş şuan riskli durumda olduğu için.
Haberler böyle
Çöktüm resmen
Allah şifa versin canım bir an önce atlatır inşsllsh kuzu

Aynen canim illa seni yermeye calisacaklar aslinda komik durumada dusuyorlar. Bugun kayinvalideme gittik bizim oglan ayni babasına benziyor diyoki bu babasina benzemiyo cok cirkin sana benziyor yani oglu degil ben cirkinmisim. Durdu tekrar ayagina bakmis abidinin ayagi buyuktu bunun ayagi kucuk diyor. Gulsemmi aglasammi 36 yil oncesinde bebegin ayagimi aklinda kaldi diyesim vardi diyemedim. Guldum gectim. Ama icten ice sinir oldum bi 3 ay daha gitmem
Senin kaynana tersmiş bazıları da bize benziyor deyip deyip sinir ederler anneleri.. bizimki de hiç babasına benzemiyor kv yüzüne bakıp hiç mi bir şey almadın bizden yok tüm özge deyip durdu çok aradı ama kendilerine benzetecek bir şey bulamadı

Memede yaşıyor bizimki. Memekolik. Hiç almazsam 3 saat memese uyuyor. Ağzında meme 2 kere çekiyor 10 dk duruyor sonra biraz daha çekiyor. Yerine koyunca geri meme istiyor. Gaz sancısı olduğunda böyle ama. Olmazsa emiyor 10 dk 15 dk açığına göre. Dalınca memeyi ağızdan çıkarıp uyuyor. Gaz olunca memede rahatlıyor ama o daha da biriktiriyor
Bende memeyi tutturabilmek icin coj uğraşıyorum cok sinir bozucu ve yorucu kendiliginden almiyor memeyi :kızgın::sinirli:

Senin kaynana tersmiş bazıları da bize benziyor deyip deyip sinir ederler anneleri.. bizimki de hiç babasına benzemiyor kv yüzüne bakıp hiç mi bir şey almadın bizden yok tüm özge deyip durdu çok aradı ama kendilerine benzetecek bir şey bulamadı
Kizim cok guzel bize benziyor diyola. Alakasi yok aslinda benzetmeye calismiyorlar guzelse biz cirkinse siz

Çok geçmiş olsun canım
Kıyamam:KK42: ufacık bebeğe de damar yolu açmak nasıl zor. Allah acil şifa versin canım :dua:

Kusmuyor. Sık sık emiyor. Hani hık dese veriyorum memeyi ikiletmeden. Çok sık emdiğinden sütüm mü yağlanmıyor diyorum acaba. Dr’a emdikten sonra bir kaç defa sağıp da verdim dedim. Gerek yok emiyorsa tamam diyor. Ben bi ara bi memeyi emzirip diğerini aynı anda sağıp hemen veriyordum. Ama yine de kiloda fark olmadı. N

Aminn canım. Allah şifa versin. Analık delilikmiş. Eşime diyorum bebek sahibi olmak akıl işi değil. Deli gibi seviyorsun ödün kopuyor ona bişey olacak diye. Ağrısız başımız rahat rahat otururken şimdi her an tetikteyiz hep onlarlayız. Bunu bile bile yaptık istedik bir de. Çok deli bir sevgi. Allah her isteyene de versin ama aratmasın kimseyi. Bizimkileri de hepsini de anasına babasına bağışlasın sağlıkla:dua:

Ömerin pipi ucu baya kızarmış ya şimdi farkettim. Hemen randevu aldım. Ondan mı acaba. Çünkü çok daha şiddetli gazlarda bile böyle ağlamadı. Çişini yapıyor gayet normal. Bakalım doktor ne diyecek. Şuan çığlık atarak ağlıyor ki canı şiddetli yanmadan asla böyle ağlayan bi bebek değil
Bende simdi fark ettim bizimde pipi ucu kizarik doktor bisey dedimi gittinizmi doktora

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim dualariniz kabul oldu. Öğleden sonra bizi hastahaneden şutladılar. İlaç sıkmışlardi seruma o iyi geldi çok şükür emzirdim takip ettik kusmayinca çıktık doktor fitil verdi akşama kadar takip et kusarsa koy diye. Ama gerek kalmadi. Bir de sık emzirme birkaç gün dedi. Kusma ishale çevirdi biraz ama olacağını söylediler zaten kusma biter biraz da ishal olur diye. Tek sıkıntı oglum pek halsiz neşesi yok hiç. Yarına o da geçer inşallah. D Ddmm Gerçekten de en zoru besleyememek canım o sana acı acı bakıyor sen bişey yapamıyorsun. İnşallah geçer tez zamanda. Ben hala tetikteyim bakalım.

bize de aynısını demişti
Çünkü bazı zaman pipi de damla görüyordum

okuduklarıma göre bıngıldak ile d vitamini arasında bir bağlantı yolları yoomuş
Bir arkadaşımın eşi doktor
Onlar hiç vermemiş bebeğe d vitamini
Kendisi işçin yeterli olduğunu düşünerek

Doktor bize de kaşlarında kabuklanma olduğunda vermişti
1 kere kullandım
Başka doktor kullanma birşey dedi
Bepontol kullan nemlendirici geçer dedi.
Baktım fikir ayrılığı var hiç kullanmadım
Sonra kendiliğinden geçti
Kulağında kabuklanma vardı iç kısmında kir gibi
Oraya sürdüm , etkisini gördüm
Ama senin gibi hiç nette olumsuz yorum okumadım
Doktor da verirken paraben içermiyor dedi
Hatta kadınlar klübünde arattırdım bu kremi
Orda da olumsuz okumadım
Canim benim oglanin pipisinde bende bir iki kere cis gordum yani damla neden oluyormus hangi doktora goturdunuz cocuk doktorunami

Haberler böyle
Çöktüm resmen
Canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten

Bu bebeler cok akilli cikti benimkide şapka hic sevmedi giydiriyordum saga sola baka baka sapkayi cikartiyordu :KK45:
Evet katiliyorum bu Şubat bebeleri şapka takmıyor kizimda hep takmışımdir ki rahatsız olmamış ki taktırmış suanda bile 3 yaşinda hemen dışarı cikarken sapkam nerde der.. oğlan a taktiğim an sinir oluyordu şapkalar hep kenarda ilk günkü tazeliğini koruyorlar :))

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim dualariniz kabul oldu. Öğleden sonra bizi hastahaneden şutladılar. İlaç sıkmışlardi seruma o iyi geldi çok şükür emzirdim takip ettik kusmayinca çıktık doktor fitil verdi akşama kadar takip et kusarsa koy diye. Ama gerek kalmadi. Bir de sık emzirme birkaç gün dedi. Kusma ishale çevirdi biraz ama olacağını söylediler zaten kusma biter biraz da ishal olur diye. Tek sıkıntı oglum pek halsiz neşesi yok hiç. Yarına o da geçer inşallah. D Ddmm Gerçekten de en zoru besleyememek canım o sana acı acı bakıyor sen bişey yapamıyorsun. İnşallah geçer tez zamanda. Ben hala tetikteyim bakalım.
Tekrar çok greçmiş olsun canım ama kusmuyorsa neden beslemeyeceksin ki daha çabuk iyileşir emdikçe sonuçta

Tekrar çok greçmiş olsun canım ama kusmuyorsa neden beslemeyeceksin ki daha çabuk iyileşir emdikçe sonuçta

Hastalıktan dolayı midesi birkaç gün hassas olabilir diye canım. Bizimki çok sık emmek istiyor onun arasını açmak lazım birkaç gün dedi. Mesela 1,5 -2 saatte besle birkaç gün diyor. Çunku bizimki 1 saat bile durmuyor emmeden. Bazen 30 dakika bazen 40 dakikada istiyor gündüz. Eşim de diyor ki dudak tiryakisi oldu bu çocuk. :KK45:

Back
X