2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben bebek arabasinda normal kisma gectim. Puset sadece arabada artik. Alip aktariyorum.pusette artik rahat degil efsun farkindayim rahat olmadiginin. Boyu 63 cm di en son sigmiyor pusete gibi geliyor ayaklar disarda kaliyor.
Bende normale geçtim. Zaten ana kucağı rahat gelmiyor gözüme. Normalini tam yatırıyorum battaniyesini serip yatırıyorum. Bide düzeltiyorum bi bakıyorum ayakları gene aşağı sarkıtmış. Ayakları kıpırdattıkça Çoraplarını çıkarttırıyor. Arabasında yata yata gidiyor piyensesim

1.5 ayliktan beridir salyasi akiyor benim kizimin. Tukuruk bezleri erken calismaya baslamis dedi doktor. Idrar tahlili yaptırın idrar yolu enfeksiyonu olabilir. Altini ac bir sure cisini takip et cis yaparken aci cekiyor gibi gorunuyorsa idrar yoludur. Birde calpolden ziyade sık sık ilik dus aldir. 34 35 derece olmali dus sicakligi. Hatta kuveti varsa doldur icinde yatir biraz suyun.
Cnm oğlumda hiç diş ateşi yaşamadım ben. Ama yaşayan arkadaşlarım çok oldu. Ama ben onların durumunu şöyle düşünüyorum. Diş çıkaracak diş yatakları kaşındığı için çocuk eline ne bulduysa ağzına sokup ısırıyor. Ben oğlumu 40 ı çıktığı gibi toprağa bıraktım hijyene çok önem vermedim mesela kıyafetlerini hiç ütülemedim. Dolayısıyla mikroba alıştı ve diş çıkarırken ağzına soktuğu şeylerin tozu mikrobu onu hasta etmemiş olabilir diye düşünüyorum. arkadaşlarımın çoğu çok titizleniyordu. Benimki gözlem sadece

Bende normale geçtim. Zaten ana kucağı rahat gelmiyor gözüme. Normalini tam yatırıyorum battaniyesini serip yatırıyorum. Bide düzeltiyorum bi bakıyorum ayakları gene aşağı sarkıtmış. Ayakları kıpırdattıkça Çoraplarını çıkarttırıyor. Arabasında yata yata gidiyor piyensesim
O corap cikarma beni yedi bitirdi. Ev tek corap dolu diger tekleri kimbilir nerelerde dustu :)
Boyun yastigi koydum ben bebek arabasina kafasini onunla sabitleyip geziyorum :)

1.5 ayliktan beridir salyasi akiyor benim kizimin. Tukuruk bezleri erken calismaya baslamis dedi doktor. Idrar tahlili yaptırın idrar yolu enfeksiyonu olabilir. Altini ac bir sure cisini takip et cis yaparken aci cekiyor gibi gorunuyorsa idrar yoludur. Birde calpolden ziyade sık sık ilik dus aldir. 34 35 derece olmali dus sicakligi. Hatta kuveti varsa doldur icinde yatir biraz suyun.

Sık sık ılık duşa da sokuyorum dediğiniz gibi, ama ısrarla yükseliyor tekrar ateş. İdrar yapmasında sıkıntı yok ama bi baktırsam iyi olacak, teşekkürler cevap için. Sizin bebeğinizle oğlumun arasında 1 gün var, aynı şeyleri yaşıyoruz genelde saç dökülme zamanları bile aynı oldu, sıkı takipteyim sizi:emir_bebek:

Ya kizlar ben hic iyi anne degilim :KK43: cocuk sabahtan beri huysuzluk yapiyordu biraz once bagirdim cok kotu bagirdim yavrucum cok korktu cok kotu agladi cok vicdan azabi cekiyorum ben bu cocugu 5 sene tedaviyle kucaa aldik nasil bagiririm ya ben nasil bagiririm kucucuk melek o daha bsy anlamiyo ben cok kotu anneym cok kotuyum :KK43:
Canım bağırmamalısın sakinleştir kendini. Şimdi pişmanlıkla kendini yıpratma daha fazla. Geçmişe göm onu. Ben oğluma çok bağırıyorum bazen. Sonra sabahları yemin ediyorum bağırmayacağım diye. Daha sakin olmayı çabala

Kızlar annelerinize kızdım valla, çok şükür annem de babam sa ellerinden geleni fazlasıyla yapıyor. 3 ay annemi aldım gittim, babam yalnız başına kaldı tek bir şey demedi. Hala da her hafta çağırıyorum. İstediğin kadar kalsın diyor babam ki anneme çok düşkündür. Şimdi evi satılığa çıkardılar, satılır satılmaz bize yakın eve geçecekler. Allah bin kere razı olsun.
Sen sadece kızıyorsun cnm. Biz kızıyoruz kırılıyoruz yıkılıyoruz. İnan dışardan kimse yıkmıyor ama kendi ailemin yaptığı düşüncesizlikler adaletsizlikler tüm enerjimi yok ediyor. Artık bana yük olmuyorlar buna şükür diyorum. Napiim canı sağolsun

B

Benim babam iyidir ama annem sabredemiyor. Kizimi anneme birakirdim bazen isten gelirdim annem yok gezmede kizimi babama birakmis kizimda annemi sevmezdi hic hissediyor demekki babamin yaninda dururdu hep.
Senin annen ve babandanbirer kopya klonlasan bize diyorum.
Ya ben iki sene ilçede belediyede çalıştım anamlarda kaldım. Bi defa annem oğlumu tv başında bırakıp camiye gitmiş. Günaha soktu beni. Başlarım senin okudun kurana kitaba diye bağırdım çağırdım. Tövbe estağfurullah. Sabiyi sevindirmek oynayıp gönlünü hoş tutmak daha büyük sevap ama onu millet görmez. Ama camiye gidince görülüyor daha sevap. Peeeeh

Sık sık ılık duşa da sokuyorum dediğiniz gibi, ama ısrarla yükseliyor tekrar ateş. İdrar yapmasında sıkıntı yok ama bi baktırsam iyi olacak, teşekkürler cevap için. Sizin bebeğinizle oğlumun arasında 1 gün var, aynı şeyleri yaşıyoruz genelde saç dökülme zamanları bile aynı oldu, sıkı takipteyim sizi:emir_bebek:
Ee madem bir subat anasisin sende her zaman bekleriz sohbete muhabbete :)

Israrla yukselen ates illaki enfeksiyondur. Belki azdi enfeksiyon tahlil sirasinda artti. Idrar yolu icin idrar tahlili ve gaita tahlili iste doktorundan.
Hangisini aldın canım
Sybex sirona 360 derece doneninden aldim.
https://m.joker.com.tr/urun/cybex-s...uyvLntfsYGbPOOtD6gIRxVgAbeH-oughoCi_wQAvD_BwE

Canım bağırmamalısın sakinleştir kendini. Şimdi pişmanlıkla kendini yıpratma daha fazla. Geçmişe göm onu. Ben oğluma çok bağırıyorum bazen. Sonra sabahları yemin ediyorum bağırmayacağım diye. Daha sakin olmayı çabala
Hic yapicagim dedigim seyi yaptim canm ya cok pişmanım nasil bagiririm bn ona nasil suan uyuya kaldi basinda oturup ağlıyorum birdaha yapmicagim insallah

Hic yapicagim dedigim seyi yaptim canm ya cok pişmanım nasil bagiririm bn ona nasil suan uyuya kaldi basinda oturup ağlıyorum birdaha yapmicagim insallah
Milyon defa daha yapacaksin :) yeri gelecek terligi firlatacaksin o kosarken arkasindan. Cokta abartma o yuzden. Hayatim akisinda olur oyle kucuk patlamalar. Yeterki telafisi olsun.

aynen. öğle arası gittim. cuma için izin vermediler.hergün 5 saat çalış dediler dedim. ozaman bir ay ben durayım bir ay kaynanan diyor. kaynanam eskişehirde ve kadın gelirse haftaiçi haftasonu kalacak. annem ise cuma öğlen gidecek evine pazar akşamı bana gelecek. vallahi anamın babamın olduğu memlekete gelipte kaç km öteden kaynanamı çağıramam anne ya bakıcı parasını ver yada otur bak dedim. konuşurken diktim nettim ama içeri gidince belim büküldü kamburlaşıverdim içim ezildi.

Cnm yarim gun calisilmiyomu sizde ben pazartesi baslicam dilekcemi verip. Yarim gun 2 ay bende senin 2. Cocuk 4 ay olur hatta

Korktuğum başıma geldi kilo alımı azzzz geldi :KK43:( kabusum geri döndü 300 Gr almış 25 günde 5700 kg 60 cm boyumuz çıktı ... Kızımda da böyle olmuştum ne zaman tartiya çıksa cebine taş koyasim gelirdi ve yine aynı şeyleri yaşıyorum yasayacam sanırım ben bakamıyorum demek bebeğe ya offf Allah'ım başka keder vermesin
Canım sakın ben bakamıyorum diye düşünme ne alakası var hangi ana çocuğunu aç bırakır elinden geleni yapıayorsundur eminim bak kızında böyleymiş bünye meselesi emin ol benim oğluşta zayıf ne yapalım tipleri böyle bende tartıya çokacağı zaman aynı stresi yapıyorum ama sonra da yapacak bir şey yok çok şükür sağlıklı diyorum

Korktuğum başıma geldi kilo alımı azzzz geldi :KK43:( kabusum geri döndü 300 Gr almış 25 günde 5700 kg 60 cm boyumuz çıktı ... Kızımda da böyle olmuştum ne zaman tartiya çıksa cebine taş koyasim gelirdi ve yine aynı şeyleri yaşıyorum yasayacam sanırım ben bakamıyorum demek bebeğe ya offf Allah'ım başka keder vermesin

Kiz sakin ol once. Rmziriyomusun mama var mi? Gundu emmesi nasil cisli bezleri nasil? Bebeler her ay cok kilo almiyorlarmis. 300 az gibi geliyor ama belkide bu ay karni toktu cocugun alacagi o kadardir. Kilolu bebek demek saglikli demek degilki

Cnm yarim gun calisilmiyomu sizde ben pazartesi baslicam dilekcemi verip. Yarim gun 2 ay bende senin 2. Cocuk 4 ay olur hatta
Cnm iki ay yarım gün çalışıp 10 ay hiç süt izni olmadan tam gün çalacaksın. Ama süt iznini seçersen 6 ay 3 saat 6 ay 1,5 saat izin olacak. O yarım gün olayının hiçbir espirisi yokmuş. Bide marifetmiş gibi bisürü haber yapılmıştı

Bu ay kilo alamayanlardaniz biz de
Canm bnm bir gorumcemin bebegide cok zayif birinki tombul ikisininde esininde ailesi cok yapili kilolu aile ama gel gorki birininki cok zayif ama aktif cocuk tombul olan biraz tembel iki gorumcemle bnm bebegim arasinda bir iki ay fark var ama zayif olan bebis uc ayinda donmeyi cok aktif hareket etmeyi basladi digeri 5 aylik oldu daha yeni yeni basliyo her cocuk ayni olmuyo sknti yapma saglikli olsunda

Back
X