2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar gunaydin, bir sorum var. Emerken mesela sol memeyi emerken sag bacakta, ayni sekilde sag memeyi emerken de sol bacakta hafif morarma oluyor bizde. Acaba ustune yatiyor diye mi ? Bunun Gibi olan var mi?

Cnm iki ay yarım gün çalışıp 10 ay hiç süt izni olmadan tam gün çalacaksın. Ama süt iznini seçersen 6 ay 3 saat 6 ay 1,5 saat izin olacak. O yarım gün olayının hiçbir espirisi yokmuş. Bide marifetmiş gibi bisürü haber yapılmıştı
Bu özeller için de geçerli mmi

Of ben cok taktim bu mukusu ya bugunku kakasi daha iyiydi ins duzelir..
Sadece anne sutu alan kizlar bebek kakaniz nasil civik sari ve hafif yapiskan mi

Eklentiler

• Screenshot_20180508-101859.webp
    Screenshot_20180508-101859.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 84
Kizlar gunaydin.ya bu ev islerini siz nasil hallediyosunuz.benim ev 1gun toplansa ertesi gune yine ayni.bebek gun icinde uyudugunda bi yemek yetisiyo.diger yavru olmasa onu da yapmiyacam da zaten.ama evin diger isleri....ee 2yavruyu uyuttuktan sonra kalkip is yapmak istemiyosun.kocayla kac gundur film izliyoruz.yataga gidecegimiz vakitte bak bugun de toplamadik diye hayiflanip oyle yatiyoruz.siz nsl yetistiriyosunuz.bi tembel ben miyim

Of ben cok taktim bu mukusu ya bugunku kakasi daha iyiydi ins duzelir..
Sadece anne sutu alan kizlar bebek kakaniz nasil civik sari ve hafif yapiskan mi
Ben bazen sakiz gibi uzadigini bile goruyorum. Bazen jel kivaminda oluyor bazen cok kati oluyor ama rengi hep parlak sari ondan endise etmiyorum.

Kızlar merhaba, çok uzun zamandır takip ediyorum sizleri, çok da faydalandım yazdıklarınızdan gerek hamilelikte gerek doğumdan sonra. İlk defa yazma fırsatım oluyor.
Sizlere bi sorum olacak, bebeğim 2 şubatta doğdu 94 günlük, 2-3 gündür ateşi var 37.5 le 38 arasında gidip geliyor o da calpol vermemize rağmen. Doktor boğazında akciğerlerinde kulağında sorun olmadığını söyledi kanımıza da bakıldı enfeksiyon çıkmadı. Doktor çok hafif enfeksiyon olabilir dedi en son, o da tahmin tabi. Sorum şu ki doktor diş ateşi olmaz bu aylarda dedi ama bebeğimin aşırı salyası akıyor son bi haftadır, eli zaten sürekli ağzında erken mi diş çıkaracağız ki? Tecrübeli annelerden bu durumu yaşayan oldu mu? Ya da bebeğinin 3 aylıkken ateşi çıkan? Bu ay aşı da vurulmadık, hala da ateşi var.
Hosgeldin. Benim oglumda 17 subatdogumluu atesi ikikere 37.5 38 oldu gittikdoktora hic bir sey cikmadi takipte kalin dedi ertesi gun gecti. Dise gelincede benim gorumcemin oglu tam 3 bucuk aylikta cikardi dis. Genetik aslinda biraz erken cikabiliyor yani

Hosgeldin. Benim oglumda 17 subatdogumluu atesi ikikere 37.5 38 oldu gittikdoktora hic bir sey cikmadi takipte kalin dedi ertesi gun gecti. Dise gelincede benim gorumcemin oglu tam 3 bucuk aylikta cikardi dis. Genetik aslinda biraz erken cikabiliyor yani
Benim kizimda 4 aylik cikardi ilk disini

Kizlar gunaydin.ya bu ev islerini siz nasil hallediyosunuz.benim ev 1gun toplansa ertesi gune yine ayni.bebek gun icinde uyudugunda bi yemek yetisiyo.diger yavru olmasa onu da yapmiyacam da zaten.ama evin diger isleri....ee 2yavruyu uyuttuktan sonra kalkip is yapmak istemiyosun.kocayla kac gundur film izliyoruz.yataga gidecegimiz vakitte bak bugun de toplamadik diye hayiflanip oyle yatiyoruz.siz nsl yetistiriyosunuz.bi tembel ben miyim
Günaydın canım tembel değilsin canım o yorgunluk :) bir bardak su verenim bile yok gerisini sen düşün gündüz uykusu berbat bunu yazarken bile huzursuz mutfagı hallettim mi benden mutlusu yok iş yaparken yanımda taşıyorum artık ne yaparsam o kardır diye acil işlerini yap mutfak çamaşır gerisini göz ardı et gitsin ben öyle yapıyorum bazen kucağıma alıp ev süpürüyorum ama silme kalıyor :) mesela dün dolmayı kucağıma alıp doldurdum sinir oldum bugün iyi günündeyim gezmeye gideceğim evi bile süpürdüm :) yemek dünden kalan var on dak uyusun kahve içeceğim

Canım bende çoğu kez öyle oluyorum. Yeter felan diyorum sonra kendime kızıp ağlıyorum. Bende 7 ay kalkmadım doktorlar hep düşecek dedi kaç kere kanamalarla hastaneye yattım eşim askerde mücadele ettim. Çok nankörsün diyorum kendime affedemiyorum ama bazen geliyolar eşime de diyorum acaba psikoloğa mı gitsem diye
Bnde kendimi affedemiyorum kuzum ya hic yapmam dedigim seydi ama insan bi anlık sinirle ne dediğini bilmiyo daha cok küçücük bsy anlamazki her aksam esime bn iyi annemiyim diye soruyorum esimde nerden cikti bu simdi keske bnm annemde senin gibi olsaydi diyo hmn unutuyorum birde iyiki burasi var yaziyorum hepiniz sakinleşmeme yardmci oluyorsunuz

Günaydın canım tembel değilsin canım o yorgunluk :) bir bardak su verenim bile yok gerisini sen düşün gündüz uykusu berbat bunu yazarken bile huzursuz mutfagı hallettim mi benden mutlusu yok iş yaparken yanımda taşıyorum artık ne yaparsam o kardır diye acil işlerini yap mutfak çamaşır gerisini göz ardı et gitsin ben öyle yapıyorum bazen kucağıma alıp ev süpürüyorum ama silme kalıyor :) mesela dün dolmayı kucağıma alıp doldurdum sinir oldum bugün iyi günündeyim gezmeye gideceğim evi bile süpürdüm :) yemek dünden kalan var on dak uyusun kahve içeceğim
Uyudu yarım saati bulmaz uyanır bir kahve molası :halay:

Daha dur :))) popoya vurduğun anlarinda olacak benim kızda tüp bebek bebekti :)) simdi anne çocuk ilişkisinde neler oluyorsa onlar var aramızda kızıyorum da popya da iniyor :))) ama yine teselliyi benim kucakta ariyor o başka :) kötü anne değilsin yanlız annesin herşeyi . Herşeye yetişmek zorunda kalan annesin ... Sinir anında bebeği 2 dk tutacak biri olmadığı için böyle anlar oluyor olacakta ..
Ay saol canm ya icimden gecenleri anlatmışsın evet belkide yalnızlıktandir iyiki varsiniz kendimi affedemiyordum cok ama cok rahatladim

Günaydın kizlarrrr sabahtan bu saate kadar iki kez kiyafet degistrdik hep kiyafetlerini emiyo ilsatiyo ya birde size sorum var uc bucuk aylik bebegi dış etleri kasinirmi resmen kaşımak istiyo elimi yikayip parmagimi verdim guclu guclu isiriyo

Canim sen dolma doldurduguna gore masallahin var.yok ben tembelim bunu anladim.su an bebe yatiyo.benim ilk isim mutfaktaki islere kosmak olacakken..evet mutfaga kosdum ama kahve yapmaya.simdi oturmus kahvemi iciyorum.:işsiz:

Back
X