2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benim cok acimisti inan yerimden kalkamadim aksam ki benim agri esigim yüksektir

Benim oglusumda almiyor biberon ilk bir aylikta aldi simdi almiyor. Avent chicco ve iki tanede ucuz eczaneden aldim hic birini almiyor. Bende lansinoh mu alayim. Hic emmiyormuydu. Hangi modeli lansinohun
Kaç modeli var bilmiyorum 06 aylık olanı aldım 160ml.ben memnun kaldim

Ya kizlar ben hic iyi anne degilim :KK43: cocuk sabahtan beri huysuzluk yapiyordu biraz once bagirdim cok kotu bagirdim yavrucum cok korktu cok kotu agladi cok vicdan azabi cekiyorum ben bu cocugu 5 sene tedaviyle kucaa aldik nasil bagiririm ya ben nasil bagiririm kucucuk melek o daha bsy anlamiyo ben cok kotu anneym cok kotuyum :KK43:
Canım bende çoğu kez öyle oluyorum. Yeter felan diyorum sonra kendime kızıp ağlıyorum. Bende 7 ay kalkmadım doktorlar hep düşecek dedi kaç kere kanamalarla hastaneye yattım eşim askerde mücadele ettim. Çok nankörsün diyorum kendime affedemiyorum ama bazen geliyolar eşime de diyorum acaba psikoloğa mı gitsem diye

Kızlar merhaba, çok uzun zamandır takip ediyorum sizleri, çok da faydalandım yazdıklarınızdan gerek hamilelikte gerek doğumdan sonra. İlk defa yazma fırsatım oluyor.
Sizlere bi sorum olacak, bebeğim 2 şubatta doğdu 94 günlük, 2-3 gündür ateşi var 37.5 le 38 arasında gidip geliyor o da calpol vermemize rağmen. Doktor boğazında akciğerlerinde kulağında sorun olmadığını söyledi kanımıza da bakıldı enfeksiyon çıkmadı. Doktor çok hafif enfeksiyon olabilir dedi en son, o da tahmin tabi. Sorum şu ki doktor diş ateşi olmaz bu aylarda dedi ama bebeğimin aşırı salyası akıyor son bi haftadır, eli zaten sürekli ağzında erken mi diş çıkaracağız ki? Tecrübeli annelerden bu durumu yaşayan oldu mu? Ya da bebeğinin 3 aylıkken ateşi çıkan? Bu ay aşı da vurulmadık, hala da ateşi var.
Hoşgeldin .. kanına bakılmış idrara bakıldı mı acaba ?? 3 ayda diş çıkarma süreci başlıyor salya da tabi.. belki 4.5 aylıkken filan çıkarma ihtimali olur ama pek sanmiyorum ateşi devam ediyorsa bence yine Dr a görünmelisin normal değil böyle devam etmesi geçmiş olsun Allah şifasını versin

Kızlar yarın bebeğim 95 günlük olscak rota aşısı yapılır mı sizce rotarix günü geçme gibi bir durum var mı bizim aşı günleri ayın 5 i cunartesiye geldi bugünde eşimin işinden dolayı gidemedik yarına kaldı

Sadece emziriyormusun canım doktor ne dedi
Sağlık ocağına gittik dr bakmiyor ki hemsire olcumlerini yapti rota asi oldu bu kadar .. bu ay mamayı bazen 2 kere bazen 1 kere bazen hiç vermedigim oldu onun haricinde emdi ki gece sadece 4 saati buldugu olmuştur onun haricinde 3 _ 3.5 saatte emdi de bu ay bir haftayı gecen gribe yakalandım .. oğlumda burnu tikali bir iki gündür bir de kusuyor devamlı fışkirarak olmasa da sanki bu kadar kusma normal değil gibi gelmeye başladı cuma uzman Dr a çıkaracam bakalım ne diyecek

Ya kizlar ben hic iyi anne degilim :KK43: cocuk sabahtan beri huysuzluk yapiyordu biraz once bagirdim cok kotu bagirdim yavrucum cok korktu cok kotu agladi cok vicdan azabi cekiyorum ben bu cocugu 5 sene tedaviyle kucaa aldik nasil bagiririm ya ben nasil bagiririm kucucuk melek o daha bsy anlamiyo ben cok kotu anneym cok kotuyum :KK43:
Daha dur :))) popoya vurduğun anlarinda olacak benim kızda tüp bebek bebekti :)) simdi anne çocuk ilişkisinde neler oluyorsa onlar var aramızda kızıyorum da popya da iniyor :))) ama yine teselliyi benim kucakta ariyor o başka :) kötü anne değilsin yanlız annesin herşeyi . Herşeye yetişmek zorunda kalan annesin ... Sinir anında bebeği 2 dk tutacak biri olmadığı için böyle anlar oluyor olacakta ..

Sağlık ocağına gittik dr bakmiyor ki hemsire olcumlerini yapti rota asi oldu bu kadar .. bu ay mamayı bazen 2 kere bazen 1 kere bazen hiç vermedigim oldu onun haricinde emdi ki gece sadece 4 saati buldugu olmuştur onun haricinde 3 _ 3.5 saatte emdi de bu ay bir haftayı gecen gribe yakalandım .. oğlumda burnu tikali bir iki gündür bir de kusuyor devamlı fışkirarak olmasa da sanki bu kadar kusma normal değil gibi gelmeye başladı cuma uzman Dr a çıkaracam bakalım ne diyecek
Yazaana buraya da ne dicek doktor
Kusmuk ne kadar devam ederse tehlikeli

Bu ay neden böyle yaaa. Bizde 500 gr almışız sadece. Onu da ilk 15 günü aldı. Sonraki 15 gün almadı olabilir dediler. Yarın bir hafta olacak. Tarttırscağım gene
Anlamadım gitti valla benimki de aldıysa son 3/5 günde aldı o kiloyu da gada galiba ben biraz iyileşince .. benim grip . Onun burun tıkanıklığı .etkenler diye dusunuyorum artık

Canım sakın ben bakamıyorum diye düşünme ne alakası var hangi ana çocuğunu aç bırakır elinden geleni yapıayorsundur eminim bak kızında böyleymiş bünye meselesi emin ol benim oğluşta zayıf ne yapalım tipleri böyle bende tartıya çokacağı zaman aynı stresi yapıyorum ama sonra da yapacak bir şey yok çok şükür sağlıklı diyorum
Orta karar gitsinler yeter ya etten çatlasın derdinde değilim evet bende minyon tipli biriyim öyle boylu Poslu değilim :) 160 boy 70 kg bu kiloyu yazarken elim titremedj değil :)) 63 ile hamile kalmıştım :)

Kiz sakin ol once. Rmziriyomusun mama var mi? Gundu emmesi nasil cisli bezleri nasil? Bebeler her ay cok kilo almiyorlarmis. 300 az gibi geliyor ama belkide bu ay karni toktu cocugun alacagi o kadardir. Kilolu bebek demek saglikli demek degilki
Emziriyorum mama az takviyeli gitti kusmasi düşündürmeye başladı daha çok aslında reflü mu var acaba benim bebekte Dr a soracam gerçi çok çözüm üretecek değil bunu söyleyince banada işte hemen emince ya da mamadan Sonra yatırma kucakta tut az sık besle bunlari diyecektir galiba

Kiz sakin ol once. Rmziriyomusun mama var mi? Gundu emmesi nasil cisli bezleri nasil? Bebeler her ay cok kilo almiyorlarmis. 300 az gibi geliyor ama belkide bu ay karni toktu cocugun alacagi o kadardir. Kilolu bebek demek saglikli demek degilki
Bezi iyi kakasını da yapiyor bazen 2 güne bir bazen hergun bazen gun içinde 2 kere .kaka oluyor

Canm bnm bir gorumcemin bebegide cok zayif birinki tombul ikisininde esininde ailesi cok yapili kilolu aile ama gel gorki birininki cok zayif ama aktif cocuk tombul olan biraz tembel iki gorumcemle bnm bebegim arasinda bir iki ay fark var ama zayif olan bebis uc ayinda donmeyi cok aktif hareket etmeyi basladi digeri 5 aylik oldu daha yeni yeni basliyo her cocuk ayni olmuyo sknti yapma saglikli olsunda
Hareketli çok hemde bazen gözümle takip edemiyorum pusette ayakları iyice sarkitmaya başladı yüz üstü koyunca sırt üstüne de dönmeye başladı da ...

Uzuun zaman sonra ben geldiim :) klasik gazlı hayatımızdan dolayı gecemiz gündüzümüz karışık olunca buraya bakmak aklıma bile gelmiyor geldiğinde de muhakkak bişey çıkıyor :) sizler nasılsınız bebekler iyidir inşallah

Mrba anneler öncelikle hepimizin evlatlarına allah sağlık sıhhat versin...bu forumada bazen bakıyorum ve çok bilinçli yorum yapan çok anne gördüm o yüzden yardiminiza ihtiyacım var benim kaynim vefat etti ve acı ve ani bi şekilde oyuzden esim ailesi yıkıldı esim memleketine gitti ben annemleyim bebegim 50 gunluk ama hem kayniminacisi hem o insanların yanında olmamak beni çok üzdü manaya basladim neyse şunu sorcaktim ben sizce eşime deyip gelip beni alsinmi gelmek istiyosan alayım dedi çok istiyorum onların yanında olmak iki aylik bebege eziyet etmiş olur uyum o ortama götürerek bide çok.uzak bir memleket gitmesem ayıp olmazmi bi akıl verin lutfen
Merhaba canım allah bağışlasın evlatlarımızı
2 aylık bebeğe eziyet etmezsin kuzum niye edesin hiçbir şeyini ihmal etmedikten sonra emecek gazi çıkacak uyuyacak sen yanında olacaksın yolda uyuyarak geçerse sıkıntınız olmaz orada aklın kalıp stres olacağına git ama orda stres olurum dersen gitme
Çocuğunu kimse ihmal etmez ihmal etmeyeceğin için çocuğa eziyet mi olur düşüncesini kafandan at kuzum kesinlikle sen onun yanında olduktan sorma hiçbir şey eziyet olmaz

Anlamadım gitti valla benimki de aldıysa son 3/5 günde aldı o kiloyu da gada galiba ben biraz iyileşince .. benim grip . Onun burun tıkanıklığı .etkenler diye dusunuyorum artık
benimki bu ay açıldı. ilk iki ay vasattı hareketleri. hatta oğlumla kıyaslayınca biraz casnım sıkılıyordu.2,5 aylık oldu göbeğini açmalar çorap çıkarmalar ayaklanmalar gülmeler hareketlilik birden 2 gün içinde arttı. artık belki ondan oldu diyorum ama bugün gene tartacağım. almadıysa doktora gidip tahlil mahlil bişiler yapmasını isteyeceğim

Son düzenleme:
Back
X