2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Sadece emziriyor musun ? Mama da veriyor musun ? Ya da sen çilek domates portakal gibi asit seviyesini yüksek şeyler yedinmi ya da son günlerde degisik bişey yedinmi ? Ne zamandır var ? Ay ne çok soru sordum :)) şundan oğlumda da vardı bu kadar kırmızı değildi ama cumadan beri mamayı kestim sanki kizarikliklari azaldı gibi geldi bende süt ürünlerini kestim Dr a gidecez alarji varmı yokmu diye randevu alamadık
Canim cilek pek kayda deger yemedim de erik kiraz ve kayısı bol yedim son günlerde. Emziriyorum ama daha çok sagarak veriyorum ve aptamil mama takviye. Bu kadar kırmızı değildi. Sabunlu bezle ovdum sonra da banyo yaptırdım kabuk atinca iyice kızardı sulandi

Slm kızlar Bizde bugün 3 aylık kontrole gittik. Küçük Mete'm 5800 gr 61 cm olmuş. Bizde bu ay 600 gr almışız ama doktor normal dedi. Bundan sonraki aylarda zaten dahada az almaya başlıyacakmış. Bu ay Jimnastik verdi. Yatarken kollarından tutup kaldıracakmışız. Bundan sonra da uyku düzeni bozulabilir sık kalkabilir saate göre emzir ağlarsa ağlasın ağlat dedi. Bunu nasıl yapıcam bilemiyorum açıkçası :KK12::KK17:
Ben kollarindan tutup kaldirmaya 2 aylik olmadan başladım canim korkulacak bisey yok sen çek o kendisi kalkar zaten

Kızlar bebeğimin yüzü böyle oldu. Once kabukluydu sonra sabunlu bezle biraz ovup duruladim. Kabklari kopup yapiskan bir hal aldi. Egzama sanırım böyle olan var mı

Yediklerini takip et bence ama sen daha bir cogaltmissin yarayi yaptoginla takip et gecmezse doktora gotur bence
Slm kızlar Bizde bugün 3 aylık kontrole gittik. Küçük Mete'm 5800 gr 61 cm olmuş. Bizde bu ay 600 gr almışız ama doktor normal dedi. Bundan sonraki aylarda zaten dahada az almaya başlıyacakmış. Bu ay Jimnastik verdi. Yatarken kollarından tutup kaldıracakmışız. Bundan sonra da uyku düzeni bozulabilir sık kalkabilir saate göre emzir ağlarsa ağlasın ağlat dedi. Bunu nasıl yapıcam bilemiyorum açıkçası :KK12::KK17:
Aglat nedir yaa ben zorla veriyorum resmen emsin diye bide o isticek ben vermicem :)) yemek isteyen bebeye meme vermezsek te geri nasıl uyucak acabaaa

Yediklerini takip et bence ama sen daha bir cogaltmissin yarayi yaptoginla takip et gecmezse doktora gotur bence

Aglat nedir yaa ben zorla veriyorum resmen emsin diye bide o isticek ben vermicem :)) yemek isteyen bebeye meme vermezsek te geri nasıl uyucak acabaaa
Fotoyu doktora attim canim egzama olmuş dedi bir merhem soyledi onu aksam alacak babası. Aynen yaptiktan sonra pişman oldum beyaz sabun belki mikrobunu kırar dedim ama kabugunu atınca sulandi bu sefer.

Kızlar bebeğimin yüzü böyle oldu. Once kabukluydu sonra sabunlu bezle biraz ovup duruladim. Kabklari kopup yapiskan bir hal aldi. Egzama sanırım böyle olan var mı

Canım ovma:eek: onun cildi çok çok hassas. Bizim kızda da olmuştu. Mustela stelatopia krem aldım sürdüm geçti. Bir de her sabah yüzünü yıkıyorum ondan sonra aürüyorum.

Bugub bende dr a gittim dikis yerim aciyur birde bombelik gitmedi nem olduğu için nokta gibi açılma olmuştu bana hiç öyle krem önermedi krem ne işe yarıyor ?
Dikiş yerinin belirginliğini azaltiyormus. İnternette de baktım da kullananlar pek memnun. Azaltmayı bırak duzenlo kullanirsan tamamen gectigini söyleyen bile var.

Canım ovma:eek: onun cildi çok çok hassas. Bizim kızda da olmuştu. Mustela stelatopia krem aldım sürdüm geçti. Bir de her sabah yüzünü yıkıyorum ondan sonra aürüyorum.
Babacik krem aldi canim bebegin uyanmasini bekliyorum sürecegim ben de.aslinda tahriş edecek kadar ovmadim agiz mendilini beyaz sabunla köpükleyip yumusakca ovdum ve sonra duruladim ama yanlış yaptim işte..

Ayyy resmen su dakka da pertim cikti. Calismak ne zormus bee stresi bile yoruyo adami sabah uyumayan bebe uyuyunca senin hazirlanman gerek falan gozlerim acilmiyor resmen
Cnm uykusuzluk çok zor gerçekten. İşin ağır bide. Sorumluluk isteyen bir iş. Ama tek çocuklular şükredin. beterin beteri var. Ukalalık olarak düşünmeyin. Bugün evden okadar zor çıktım ki. Oğlum okadar çok ağladıki. Tüm apartman duymuş. Kızımınsa hiçbişiden haberi yoktu. Anneannesine sırıtıp duruyordu :(

Kizlar banyoda son ra sizin dikis yerinizde koku oluyormu gobek ustunu kapatiyor sanirim ondan bugun bir koku var havasiz mi kaldi a aba 3 ay sonra iltihap olur mu hala

Cnm uykusuzluk çok zor gerçekten. İşin ağır bide. Sorumluluk isteyen bir iş. Ama tek çocuklular şükredin. beterin beteri var. Ukalalık olarak düşünmeyin. Bugün evden okadar zor çıktım ki. Oğlum okadar çok ağladıki. Tüm apartman duymuş. Kızımınsa hiçbişiden haberi yoktu. Anneannesine sırıtıp duruyordu :KK43:
Aynen cnm bebek beni hic yormuyor valla buyuk kizim illahlah dedirtti

Aynen cnm bebek beni hic yormuyor valla buyuk kizim illahlah dedirtti
Oğlum doğduğunda Bizim iki çocuklu arkadaşlarımız gözümüz korkmasın diye hiç anlatmamışlar sıkıntıları. Keşke diyeydiniz hazırlıklı olurduk diyorum. Kolayda bişi yok zaten. Kardeş şart diye düşünüyorduk hep. Ama ben bebek zorlar büyük kendini kurtarmış olur diyordum. Daha mervişkonun zor zamanları başlamadı. Asıl o zaman hapı yuttum. Bi de oda anlamaya başlarsa bırakıp gittiğimi bittim

Rota virüsü aşısı yaptıracağım 2 doz mu 3 doz mu yaptırsam sizler yaptırdınız mı bir de sağlık ocağı mı yapıyor
Canım senle aynıydık sanırım rotateq 3 doz olanın vakti geçti bizim için nemesis nemesis daha iyi biliyor rotayı bizim 2 doz olan rotarix oluyor artık sanırım..

Ben bugün farkli bir doktora gittim muayene olmaya. Bana hem doğum kontrol hapı hem de sezeryan dikiş yerine sürmem için krem verdi. Cerazette hap, contratube de krem. Kullanan var mı? Sütü etkiler mi diye sordum hayır dedi. İyi korunmami söyledi adet olmasam da. 1 yıla kadar olmayabilirsin dedi.
Bunların aynılarını benim dr da bana verdi ben kremi aldım ama ilacı almadım uzun süre olmazsın ama kullan ilacı yine de dedi emzirmeyi bırakana kadar olmayan varmış..

Back
X