2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım doktorlar filan orradan takip ediuor çocuğun bilgilerini giriuorsun mesela yüzde 15 çoktı kilo persentili bu demek oluyormus ki kendi aydaşları arasında yüzde 15 inden kilolu yüzde 85 inden zayıf
Anlamadığım konu otomatik hesaplatıyorum 90 larda çıkıyo hep fazla dito tablodan baktım 75 çıktı anlamadım

Kızlar merhaba:KK3:size başka bi soruyla geldim, 3 ay 19 günlüğüz. Oğlumla yalnız dışarı çıkamıyorum çünkü ne kanguruda ne de slingte duruyor, arabasında da 5 dakika ya oturuyor ya oturmuyor sonra ağlamaya başlıyor, keza arabada pusette de durmuyor, doğdu doğalı alıştıramadık çocuğu bi türlü uğraştım ama yok olmuyor, kucağına alacaksın yüzü dışarıya dönük bakacak öyle etrafı inceleyecek, slingte yüzü dışarı dönük olduğunda duruyor anca, zararlı denildiğinden onu da yapmak istemiyorum. Yani dışarı çıktığımızda kollara kuvvet. Ne önerirsiniz çocuğu benim gibi olan var mı, benimki mi cins:KK6: arabasında ya da kanguruda uslu uslu duran bebeleri görünce bana bi sinir geliyor:KK48:

Bende 4 e çıkarıyım ozaman ya ama hep aynı çıkıyo benimçok sağsamda
Ben günde iki kere sagmaya dayanamam gece 11.30 da sagdim sabah 7 yi zor ettim. Önceden daha az cikardi sagmayi arttirinca zamanla süt de artti. Ama malesef benim oglan cok iştahsiz sütümü az az versem de yine de içmiyor lavaboya gidiyor bir kısmı..

Ya ben bu hayit tohumunu alirlen arastirdum sut arttirir diyordu. Sonra biri dedi ki hayir sutu keser bu sefer zararlari diye aradim sutu keser diyor. Benim aklima uyup kullanan vikmasin sakin benimde kafam karıştı. Nette hem arttirir yaziyor hem keser.
Yanlış hatırlamılorsam süt artırıcı çaylarda hayıt tohumu var ama miktarı ne kadar bilmiyorum

Ben günde iki kere sagmaya dayanamam gece 11.30 da sagdim sabah 7 yi zor ettim. Önceden daha az cikardi sagmayi arttirinca zamanla süt de artti. Ama malesef benim oglan cok iştahsiz sütümü az az versem de yine de içmiyor lavaboya gidiyor bir kısmı..
Ne kadar içiyo canım günlük. Benim öyle sertleşmiyo artık göğsüm yumuşak ama 170 cc felan çıkıyo eskiden taşardı şimdi hiç taşmıyo az sağdığımdan demekki

Kızlar merhaba:KK3:size başka bi soruyla geldim, 3 ay 19 günlüğüz. Oğlumla yalnız dışarı çıkamıyorum çünkü ne kanguruda ne de slingte duruyor, arabasında da 5 dakika ya oturuyor ya oturmuyor sonra ağlamaya başlıyor, keza arabada pusette de durmuyor, doğdu doğalı alıştıramadık çocuğu bi türlü uğraştım ama yok olmuyor, kucağına alacaksın yüzü dışarıya dönük bakacak öyle etrafı inceleyecek, slingte yüzü dışarı dönük olduğunda duruyor anca, zararlı denildiğinden onu da yapmak istemiyorum. Yani dışarı çıktığımızda kollara kuvvet. Ne önerirsiniz çocuğu benim gibi olan var mı, benimki mi cins:KK6: arabasında ya da kanguruda uslu uslu duran bebeleri görünce bana bi sinir geliyor:KK48:
Benimki de o cinslerden:) kucakta dediğin gibi durup izleyecek etrafını. Bebek arabasında uyuyorsa duruyor ancak

Ne kadar içiyo canım günlük. Benim öyle sertleşmiyo artık göğsüm yumuşak ama 170 cc felan çıkıyo eskiden taşardı şimdi hiç taşmıyo az sağdığımdan demekki
Günde iki kere sagmakla bende tek seferde 250 üstünde cikar canim ama benim bebe günlük 700 civari anca içiyor. Kilosu 6 ya yakın ama boy 65 cm olunca zayıf gösteriyor. Bugün bu saat oldu 400 cc olmamistir hala bugün hic yemedi delirtti beni

Screenshot_20180522-175350.webp kızlar enesin vücudunda böyle şeyler çıktı. Dr a foto attım aşıdan yada viral olabilir demiş. Alerjik olabilir mi sizce? Başına gelen var mı?

Sicaktan olmus gibi sanki

Alerjiye benziyor canim terden mi oldu acaba
Yozgat ve sıcaklık:işsiz: hava yağmurlu ev 21 derece ben donuyorum. Kombiyi açacam nerdeyse:)) yani sıcaktan değildir de Neden olduğunu bilemedim. Süt diyetini bırakmıştım bi kaç gündür ondan mı acaba dedim ama dr alerji olduğunu düşünmedi sanırım

Kızlar primA aktif bebek bez almıştım pampers 3 noya geçtik cis yapınca belli olan şerit yok ben mi bulamadım anlamadim kutuya da baktim açıklayıcı bsy yok
Artık bezi minciriyorum jel gibiyse alıyorum altından
Kullanan var mi aktif bebe serisini bizim aldığımız eski üretim falan mi ki cis şeridi olmayan bez kalmadi ki yav
Aktif bebekte yok canım sade prima pampers olanda var ama

Kızlar şimdi fRklı bir çıkarımda bulunucam
Emzik biberon kullananlar, özellikle EMZİK?
Kakanız sıvı mı ? Günde birden fazla kaka yapıyor mu?
Yok bazen gunde 1 bazen 2 gunde bir. 3 gunde olduguda oluyor. Kibami nutella gibi civik degil (boyle boyle nutelladan sogitacagim herkesi filinta gibi olacagiz zayiflayip :D

Slm kizlar nasilsiniz okuyorum fakat yazamiyorum.benim oruc iyi gidiyor cok sukur insallah sonuna kadar tutucam ozellikle dere otu yedigimde goguslerim cok doluyor hepinize tavsiye ederim

Günde iki kere sagmakla bende tek seferde 250 üstünde cikar canim ama benim bebe günlük 700 civari anca içiyor. Kilosu 6 ya yakın ama boy 65 cm olunca zayıf gösteriyor. Bugün bu saat oldu 400 cc olmamistir hala bugün hic yemedi delirtti beni
700 de çok iyi bence canım bizim de 700 le 800 arası içiyo arada 600 küsür içtiğide oluyo canları arada istemiyo herlde

Bizimkilerden nadir sanırım:silah:ama çok zor oluyor, ekstra bulabildiğin bi çözüm var mı, sen dışarı çıkabiliyor musun yalnız, nasıl yapıyorsun?
Maalesef buna cozum yok galiba.buyuk oglum hep kucagimda gezdi.babasi bos arabayi surerdi.ben de tasirdim.babasina da gitmezdi.belim kopardi artik.simdi bu yavruda aynisini yapmaya basladi.uyumussa o zaman sorun yok.ama uyanik oldugu vakit durmuyo arabada

Back
X