2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Şükür beslenmesi düzeldi canım ama bende o takıntılı olan anneler varya onlardan oldun. Az yesin acaba yine hastalanıyo acaba yine geçenki gibi mi olacak diye içime sıkıntı giriyo. Günlük toplam 600cc çıkıyo tam 320 sabah 280 aksam bende yetiyo diye aralarsa sağmıyodum sağıyım bari
Masallah çok iyi KuZum emiyorsa bi de ona rağmen böyleyse süper masallah sen 4 5 en olmadı 6 saate bir sağ 5 dk bile sağsan uyarılır memen

Kızlar yaa canım sıkkın bebeme kitap almıştım kucağıma koydum sırtı göğsüme gelecek şekilde resimlerine bakıyoduk çok da keyifliydi sonra pırt pırt kaka yaptı kakasını temizleyim diye ayağa kalkmamla çığlık basması bir oldu 1 saat avazı çıktığı kadar bağırdı memeyi zorla alıp sakinleşti bi yeri mi acıdı acaba? Canını mı yaktım ki? İlk defa böyle bi şey yaptı? Çok panikledim2
KuZum bi anda yapabiliyorlar bsy olmamistir bence

Canım doktorlar filan orradan takip ediuor çocuğun bilgilerini giriuorsun mesela yüzde 15 çoktı kilo persentili bu demek oluyormus ki kendi aydaşları arasında yüzde 15 inden kilolu yüzde 85 inden zayıf
Hesaplamaya girdim hepsi normal dedi

Bizde olmadı. Demir ilacı için 6. Ayda tahlil yapılacağını söyledi doktorumuz. 4. Ayda başlamayacağız yani. Yalnızca rotanın 2. dozunu(rotarix yaptırmıştım ben) yaptırdım bir de diğer aşılar. (2 tane bacaktan)
Geçmiş olsun kuzum asilar Ateş yaptı mi durumu nasıl Bilge’nin benimde korkum bu ay ki asilar

Kızlar bebişlerinize reçel meyve vs şeyler tattırıyomusunuz ben daha hiçbişey tattırmadım tam 3 aylığız
Ek gıdaya direk geçilmez sanırım tattırmak lazım değil mi doğal olan bikaç şeyden
Ben üç kuralını bayağıdır uyguluyorum. Mesela bidefa karpuzu emdi üç gün bekledim alerji olacakmı diye. Bidefa erik suyu emdi. Bidefa ayran damlattım ağzına. Çilek emdi. Limon suyu damlattım bidefa. Böyle böyle meyvelerin sularıyla falan başladım gıda tanıtımlarına

Ben günde iki kere sagmaya dayanamam gece 11.30 da sagdim sabah 7 yi zor ettim. Önceden daha az cikardi sagmayi arttirinca zamanla süt de artti. Ama malesef benim oglan cok iştahsiz sütümü az az versem de yine de içmiyor lavaboya gidiyor bir kısmı..
700 de çok iyi bence canım bizim de 700 le 800 arası içiyo arada 600 küsür içtiğide oluyo canları arada istemiyo herlde
kuzum dışarda zor oliyirsa manuel al WC’de iki dk sağarsın

Ben de simdi benimkini aç yatirdim canim aglamaktan çıldırdiğı tek şey var. Yedirmeyeceksin.... Onun haricinde sakin ama ben keçileri kaciracam artik hic mi acikmiyor bu yarin yine doktora götürecem bi tahlil falan yapsinlar şuna
Kaç saate bir veriyorsun ki kuzum

Kızlar daha dün adet olmadım demiştim bugün kansmam var ama az ve kahverengimsi adet mi oluyorum anlamadım dünden beri sütüm çok çok az ilk defa böyle bir şey oldu yavrum yapıştı memeye hava da çok sıcak zaten su gibi oluyıruz ve doymuyor memelerim aşırı yumuşak
Ben 3 kere adet oldum şutum de azalma olmadı

kızlar bebeğinin reflüsü olanlar için yazıyorum. bizde var. bebelacın thickener diye bir ürünü var. kıvam artırıcı. anne sütü ile de mama ile de kullanılabiliyor. biz bugün iki kez kullandık. daha rahatladı gibi. çünkü ağzına geldikçe ya kusuyor ya da rahatsız olup ağlıyordu bizim minik
Nasıl bsy KuZum bizim sanirim reflü var kusuyor ana fışkırır gibi değil gaz çıkarken sonra hırıltı oliyor ciğerde YÖK geniz dolu gibi hırlıyor ve acayip ağlıyor kule olunca sırtına degince hır hır geliyor oile olunca ağlıyor ağlıyor sonra geçiyor sırtında ki hırıltı da geçiyor

Kızlar bebişlerinize reçel meyve vs şeyler tattırıyomusunuz ben daha hiçbişey tattırmadım tam 3 aylığız
Ek gıdaya direk geçilmez sanırım tattırmak lazım değil mi doğal olan bikaç şeyden
Ek gıda tatirimla başlıyormuş KuZum mesela 3 gun sadece ufak yoğurt sonra 3 gun elma rencidesi sonra 3 gun armut bir öğün ouke oyke artırılıyormuş

Ben üç kuralını bayağıdır uyguluyorum. Mesela bidefa karpuzu emdi üç gün bekledim alerji olacakmı diye. Bidefa erik suyu emdi. Bidefa ayran damlattım ağzına. Çilek emdi. Limon suyu damlattım bidefa. Böyle böyle meyvelerin sularıyla falan başladım gıda tanıtımlarına
Cilek ney kiz alerjen degil mi o.

Kızlar primA aktif bebek bez almıştım pampers 3 noya geçtik cis yapınca belli olan şerit yok ben mi bulamadım anlamadim kutuya da baktim açıklayıcı bsy yok
Artık bezi minciriyorum jel gibiyse alıyorum altından
Kullanan var mi aktif bebe serisini bizim aldığımız eski üretim falan mi ki cis şeridi olmayan bez kalmadi ki yav
Onda yok canim bizde aldık gecen 3 numara pampers olandan ıslaklık göstergesi yok o sadece 1 numarada yokmuydu ya?

Kızlar merhaba:KK3:size başka bi soruyla geldim, 3 ay 19 günlüğüz. Oğlumla yalnız dışarı çıkamıyorum çünkü ne kanguruda ne de slingte duruyor, arabasında da 5 dakika ya oturuyor ya oturmuyor sonra ağlamaya başlıyor, keza arabada pusette de durmuyor, doğdu doğalı alıştıramadık çocuğu bi türlü uğraştım ama yok olmuyor, kucağına alacaksın yüzü dışarıya dönük bakacak öyle etrafı inceleyecek, slingte yüzü dışarı dönük olduğunda duruyor anca, zararlı denildiğinden onu da yapmak istemiyorum. Yani dışarı çıktığımızda kollara kuvvet. Ne önerirsiniz çocuğu benim gibi olan var mı, benimki mi cins:KK6: arabasında ya da kanguruda uslu uslu duran bebeleri görünce bana bi sinir geliyor:KK48:
biz biz biz
Bizim bebe bazen bizi bile istemediğinden Emin'im artık
Bakıp bakıp ağlıyor✊

Back
X