2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben üç kuralını bayağıdır uyguluyorum. Mesela bidefa karpuzu emdi üç gün bekledim alerji olacakmı diye. Bidefa erik suyu emdi. Bidefa ayran damlattım ağzına. Çilek emdi. Limon suyu damlattım bidefa. Böyle böyle meyvelerin sularıyla falan başladım gıda tanıtımlarına
Ben de yavaş yavaş tattırıyım yavrumu süt dışında bir şey yiyip içerken düşünemiyorum garibime gidiyo:olamaz::anne:

Ek gıda tatirimla başlıyormuş KuZum mesela 3 gun sadece ufak yoğurt sonra 3 gun elma rencidesi sonra 3 gun armut bir öğün ouke oyke artırılıyormuş
İnsan korkuyo ya yanlış bişey yaparsam zararlı bişey yedirirsem diye yoğurt mayalamayı hiç beceremem hazır da veremem neyse öğrenicez:oops:

Geçen ay 1250 kilo alımı varken bu ay 700 almış ,
Sizler de öyle mi
4.ay kontrolümüz bu arada
Fazla bile almş, 4.ay 400g alt sınır 400ve üstü aldysa süper.bundan sonra daha az alacakmş, her ay 1kilo alması münkünmü ilk başlarda çok alıyolar, bide sağlıklıysa önemi yokki kaç kilo aldğnın emiyosa uyuyosa tamamdır:)

Nasıl bsy KuZum bizim sanirim reflü var kusuyor ana fışkırır gibi değil gaz çıkarken sonra hırıltı oliyor ciğerde YÖK geniz dolu gibi hırlıyor ve acayip ağlıyor kule olunca sırtına degince hır hır geliyor oile olunca ağlıyor ağlıyor sonra geçiyor sırtında ki hırıltı da geçiyor
Canım toz şeklinde. 100 ml mama ya da sağılmış anne sütüne katıp çalkalayıp 7 dk bekliyosun, biraz kıvam alıyo. Sonra veriyosun. Kıvamlı olduğu için midede tutulmayı sağlıyo, borudan kaçak olayını önlüyo. Eğer memeden sonra kullacaksan da emzirdikten sonra az bir miktar suya katıp içiriyosun tozu. Bize iyi geldi gibi bakalım şimdilik. Bu arada kıvamlı dediysem koyu kıvamlı olmuyo merak etme

P Prime18 .3 saati geciyor canim. Normalde o saate kadar iki kere acıkır yerdi. En son akşamüstü 7 gibi 80 cc icti uykuda 120 cc içti uyanik olsa oni da icmez
Artik 6 saat bile yemeye bilir KuZum iştahsız olarak düşünme bizim ki 6 saat rmmrdi doktora yazdim panikle emmeye bilir geve kalkmaya bilir kendi belirleyecektir ne zaman ne içeceğini dedi 120 zayen 4:5 saat tutar onu

Emme yok denecek kadar az günlük toplam 5 dk felandır bende zorlamıyorum artık akışına bıraktım
Benim ki de hep 5 dk emiyor doktor önemli değil dakikası alacağını alıyordur dedk bize o alıyordur alacağını merak etme üzülme

Sabah sabah bunalımdayım ben bu sağ mememden biktim artık solu kavrayan çocuk sağı alamıyor kesinlikle ben kavratamiyorum onu anladım yoksa digerini de kavrayamaz çocuk biktim 2 aydır meme ucunda ki yarık geçmedi hala memenin ucunu emiyor çünkü öyle emdiği içinde mastit tekrarlıyor geçen gece memeyi verdim öyle uç emmiş öyle yarığı açmış ki gece 3 saat agladim acıda evde dört dolandım sanki Nasır’ıma basmislar gibi uyuyamadım tam tamına 3 de kalkıp 5:3@ da ağlayarak sızdım hala meme ucum agriuyordu ağlarken sızmışım her emzirmem acı dolu sonrası sancı ne yapacağımı şaşırdım kesip atacağım artık ben beceremiyorum sağı vermeyi kanaat getirdim buna ne olacak böyle 4 ay oldu hiç mi düzelmez

Suan bile sızlamasından uyuyamıyorum ne zaman düzelecek bu :( ne zaman sağı düzgün emzirebilecegim yoruldum artık

Benim ki de hep 5 dk emiyor doktor önemli değil dakikası alacağını alıyordur dedk bize o alıyordur alacağını merak etme üzülme
BEnimki toplamda 5 dk emiyo hep genzne kaçıyo sonra almıyo. Artık fazla üzülmüyorum ya birazda nasip bu emzirme işi

Sabah sabah bunalımdayım ben bu sağ mememden biktim artık solu kavrayan çocuk sağı alamıyor kesinlikle ben kavratamiyorum onu anladım yoksa digerini de kavrayamaz çocuk biktim 2 aydır meme ucunda ki yarık geçmedi hala memenin ucunu emiyor çünkü öyle emdiği içinde mastit tekrarlıyor geçen gece memeyi verdim öyle uç emmiş öyle yarığı açmış ki gece 3 saat agladim acıda evde dört dolandım sanki Nasır’ıma basmislar gibi uyuyamadım tam tamına 3 de kalkıp 5:3@ da ağlayarak sızdım hala meme ucum agriuyordu ağlarken sızmışım her emzirmem acı dolu sonrası sancı ne yapacağımı şaşırdım kesip atacağım artık ben beceremiyorum sağı vermeyi kanaat getirdim buna ne olacak böyle 4 ay oldu hiç mi düzelmez
Valla canım seni tebrik ediyorum o kadar uğraştınki emzirebilmek için senin yerinde başkası olsa şu an sadece mama veriyor oluyordu bunu kimse yanlış anlamasın tabi ki mama ile büyüyen bir sürü bebek var mama da zehir değil sonuçta iyi ki var hayat kurtaran bir şey ama sen çok çabaladın bu konuda..yani ne yapman lazım artık bilmiyorum o kadar uğraştın ki cennet anaların ayakları altında sözünün örneğisin allah yrdımcın olsun ne deyim

Back
X