- 28 Mart 2017
- 16.595
- 68.043
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
- #57.901
Kizlar bu zeka kartlarini ac karnina mi veriyorduk tok karnina mi? "

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gönül neler istiyor ama olmuyor anacım.Bende beşiğine koyunca uyusun diye bekledim ama daha küçükler yaa beceremiyorlarAyakta bizimkide 2 dk da uyyo ama ben kendi uyusun istiyorum
heee tamam yardımcın varmış ben tek gitmiştimBiraz one egildim emzirirken. Esim Bacaklarini tuttu oyle yapti.
ayyy maşallah sana
Yakın arkadaşlarımın çoğu farklı şehirlerde. Arıyor insan eski günleri, anlıyorum. Ama bi yerden zorluk varsa başka bir yerden kolaylık geliyor. Sıkılmamak ve paylaşmak açısından burası var iyi ki :) öyle düşünüyorum ben de.Ben de evlenince geldim buraya iş arkadaşlarım var yakında sadece. Birkaç da üniversite arkadaşı ama evler uzak baya o yüzden pek görüşemiyoruz. Çalisirken sorun olmuyordu şimdi çok gözüme batıyor bu durum, sıkılıyorum.
Çok naziksin canım teşekkür ederim :)Yatiya bile kalabilirsiniz yer çok :))
Bunun için birbirimizden güç almak adına bi grup fikri gelmişti Ben varım :) ne dersinizBen 14 kilo aldım 55 kiloydum 69 oldum en fazla 64 e inebildim..aslında cardio yapınca bir haftada bile eriyo insan ama başlamak mesele benimde 15 kilo hedefim inşallah hedefi buluruz :)
Aaa... Vallahi alacak bu kız beni :) sağol canım, bence senin güzel bakış açın. Anne olduğumuz için güzeliz bence hepimiz :)
Belki emzirmeden dolayi da vitamin eksikligin olabilir canim
Ben o adımı attım yavrum. 20 kişiye mesaj attım 6 kişi geldi. 20 kişiye de toplu olarak başka arkadaşlara da gönderin ekleyin dedim. Iıh. Fıs çıktılarAaa... Vallahi alacak bu kız beni :) sağol canım, bence senin güzel bakış açın. Anne olduğumuz için güzeliz bence hepimiz :)
Neyse azcık daha büyüsünler mademGönül neler istiyor ama olmuyor anacım.Bende beşiğine koyunca uyusun diye bekledim ama daha küçükler yaa beceremiyorlar![]()
Sabahlari tereyağ ve bal ye beni bu hale onlar getirdi 70 kilo oldumAliyorum destek ama bu iyi halim herhalde. Ne olduysa hamilelik başlangıç kilomun altina düşünce oldu. Ondan sonra bende halsizlik, bitkinlik, güçsüzlük başladı. Görünüş olarak çok zayıf değilim aslında ama sanırım ideal kilonun altında düşünce bir de emzirirnce kötü hissediyorum.
O masallah ben 2 lt yu 3 gunde icmiyorum :)) ama bugun içtim burda yazdiktan sonra 3-4 bardak.Amann sen hiç içmiyormuşsun ya kız:) benim çok içmekten kastetiğim 3 4 litre:) ben 2 litre içiyorum zorlamadsn vücudum o kadar istiyor yani:) fazlasını içmek için zorlamam lazım
Aynen canim suluğum var onu doldurup yanimda gezdirecem1.5 litrelik su şişeleri varya onh doldur yanından ayırma. Gelip gidip iç ben anca öyle içebiliyorum dene sende hemde ne kadr içtiğini bilirsin
2. Ay aşısında hemsire yarin bu saate kadar bekle sonra etkisi kalmaz demisti ama 4. Ay ayni mi bilmiyorumBu 4. Ay asisi kac saat sonra ates huzursuzluk yapar kizlar. 4 saat oldu tehlikeyi atlattikmi acaba.
Aynen canim benim doktor da demisti senin bebegin bu kadar hareketliyken zaten kilo alamaz diyem yemiyor da zaten :)@estherr bugun doktorumuzla senin olayini konustum. Hatta direk mesajini okudum. Ozet olarak konusursak ne gunde 500 cc icti su kadAr kilo alacak 800 icti su kadar alacak diye bir rakam yada parametre yok dedi. Kimi bebegin metabolizmasi hizlidir ayrica hareketlidir. 1000 ccde icse gunde 10 gr alir kimisi 1000 cc icince 50 gr alir. Dedi. Onemli olan ay bazinda gelisimdir dedi.
Bende 72 ye merdiven dayadım. Hamileyken 76 olmuştum en son . Herkes sen doğum yaptığına emin misin diyorSabahlari tereyağ ve bal ye beni bu hale onlar getirdi 70 kilo oldum![]()
Geçmişler ola..Yok olmadım ama şuan basım catliyoooo dehşet ve beynim patliycak gibi dişim de ağrıyo 20 lik bide uykusuzum dün gece hiç uyumadım