- 12 Nisan 2009
- 8.322
- 29.364
- 1.073
- 43
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #21.061
güzel birşey bulursan benimle de paylaşır mısın ?
Cok guzelmis canim vaktin varsa yap .Benim zamanim yok hic boyle şeylere isten ölü balik gibi geliyorum zaten .Arkadasim online satiyor bunlari ona güveniyorum bakalim.Bunlardan yapmayi dusunuyorum kendim yapicam :)
ayy yok canım o ben değilim..canim sen bugun ayrintili ultrasona mi girdim ? insallah iyi gecmistir hayirli haberlerini bekliyorum. bende birazdan giricem biraz heycan var ama. insallah iyi haberler alirim
Belki bize de yapar bişiler ? ne dersinCok guzelmis canim vaktin varsa yap .Benim zamanim yok hic boyle şeylere isten ölü balik gibi geliyorum zaten .Arkadasim online satiyor bunlari ona güveniyorum bakalim.
Evet bazen bulamadığı oluyor eşimin ama buna da şükür :) dışarı gezmeye ve ya kıyafet falan almaya çıkınca dönüşte markete uğruyoruz alinacakları alıyoruz çok seviyorum eşimle alış veriş yapmayı :) yok ben başkasının temizliğine pek yanaşmam icime de sinmez hele yatak odama hic sokmam (yatak odasi takintim var kimsenin girmesinden hoslanmam bir tek annem ve kayinvalidem baska hic bir akrabamin girmesine izin vermiyorum hele yardimci kadin hiiiiiiç ) ustelik yardimci kadina vereceğim parayı kendime harcarim ya da biriktiririm para konusunda biraz cimriyim sanki :)oyle canim amin rabbim kolaylik versin. Doktorada soyledim ben geceleri bazen agridan duramiyorum uyaniyorum. Artik sicak su torbasiyla yatiyorum o biraz iyi geliyor agrilara. allaha sukur lekelenme veya su falan gelmeyince insan bir nebze rahatliyor ama yinede zor iste. Valla alisverise bende gonderiyorum ama gonderdiklerimin hepsini almiyor beyefendi bulamiyormus markette e tabi insanin devamli kullandigi markalar falan oluyor. Bizde genelde beraber gidiyoruz malum ben tasiyamiyacagim icin ama gundelik bazen ekmek sut gibi aliyorum gel git derken tabi onlarda yoruyor. Ama en cokta su camasir isi insani yoruyor. Yikayip as topla utule yerlestir falan derken.
Annem zaten bana kiziyor yardimci aliyim diyorum yardimcilar gittikten sonra memnun olmuyorum kendim tekrar yapiyorum veya elleri cok yavas oluyor yahu diyorum bu insanlar nasil temizlik yapiyor acaba kendi evlerindede mi boyleler. Sorma gecenlerde biri gelmis eee en ust mutfak dolaplarini silemem yuksekten korkuyorum. Hamile halimle ben mi cikiyim bosuna cagirdim sanki onu. deli mi ne. Universite Ogrencisi bir kizkardesim var dedim ona gozunu seviyim tatlim sen gel 2 kat maas vercem harclik yaparsin guldu tamam abla diye. tabi para almazda yardimcilardan biktim duzgun bir is yapani bulamiyorum.
güzel birşey bulursan benimle de paylaşır mısın ?
Bende çok hevesliyim hastane odası süslemek istiyorum minik kolonya sisesi mavi kurdaleli plekside ismi yazacak ..çikolata alıp süslemek istiyorum cam sebilde limonata düşünüyorum ama Mevlüt yapmiycam oyüzden hastane odasında hediyelikler olsun doğumdan sonra eve gelenlerede ikram ederim diye düşünüyorum
ayy yok canım o ben değilim..
benim 26 Şubatta günümü bekliyorum
Satış için bir internet sitesi var mı peki?Cok guzelmis canim vaktin varsa yap .Benim zamanim yok hic boyle şeylere isten ölü balik gibi geliyorum zaten .Arkadasim online satiyor bunlari ona güveniyorum bakalim.
Belki bize de yapar bişiler ? ne dersin
Instagram uzerinden yapiyor .Su an pasif sanırım. Size dm den yazarim bakarsiniz kizlar .Satış için bir internet sitesi var mı peki?
Ben hiç bir şey yaptırmıcam o kadar çok masraf varki şuan bana biraz gereksiz geliyorlar. Atılıyor çünkü çok az saklayan vardır.sabun falan yapmayı ya da yaptırmayı düşünüyormusunuz ?
Benim bugün başladı. Uzun zamandır istediğim ama sürekli ertelediğim evle ilgili şeyler vardı. Artık yaptım yaptım yoksa iki bebekten sonra senelerce kalacak. Balkon kapatılcak, panjurlar değişicek bütün ev badana boya vs vs bebek odasında atıl bir gömme dolabım vardı çekmeleri bile bozuk açılmayan bugün söktürdüm, tamire gitti böylece başladık. Sanırım 1 ay sürcek bütün işler en az. yardıma gelecekte pek kişi yok hayırlısı valla.ay kizlar biran once dogum iznine ayrilmak istiyorum ya, hava soguk usuyorum. Karnim agriyo halsizim.
Bebek hazirliklari ne durumda, zaman cok cabuk geciyor ben simdiden bebegimin odasini hazirlamaya basladim iyice agirlasmadan enerjim biraz varken bazi islerim bitsin istiyorum.
Siz neler yaptiniz ?
Hahahaaa ayni ben yaaa canimmm :)Evet bazen bulamadığı oluyor eşimin ama buna da şükür :) dışarı gezmeye ve ya kıyafet falan almaya çıkınca dönüşte markete uğruyoruz alinacakları alıyoruz çok seviyorum eşimle alış veriş yapmayı :) yok ben başkasının temizliğine pek yanaşmam icime de sinmez hele yatak odama hic sokmam (yatak odasi takintim var kimsenin girmesinden hoslanmam bir tek annem ve kayinvalidem baska hic bir akrabamin girmesine izin vermiyorum hele yardimci kadin hiiiiiiç ) ustelik yardimci kadina vereceğim parayı kendime harcarim ya da biriktiririm para konusunda biraz cimriyim sanki :)
Kızlar selam, daha önce konuştunuz mu ben fark etmedim ama aklıma takılıyor hep.
Metroda, AVM de filan X ray cihazlarından geçiyormusunuz ? Ben her sabah akşam metroda geçmek zorunda kalıyorum doktorada sormayı unuttum. Zararlı mıdır ?
Evdeyim tabi vaktim var malzemeleri internetten alicam yavaş yavaş yaparım diye düşündümCok guzelmis canim vaktin varsa yap .Benim zamanim yok hic boyle şeylere isten ölü balik gibi geliyorum zaten .Arkadasim online satiyor bunlari ona güveniyorum bakalim.
Instagramda çok varSatış için bir internet sitesi var mı peki?
Kolay gelsin zor olacak. Bende iki ay sonra ev değiştiricem. Gözümde çok büyüyor öyle aman aman yardımcı olacak pek kimsemde yok birkaç arkadaş ve kuzenim dışındaBenim bugün başladı. Uzun zamandır istediğim ama sürekli ertelediğim evle ilgili şeyler vardı. Artık yaptım yaptım yoksa iki bebekten sonra senelerce kalacak. Balkon kapatılcak, panjurlar değişicek bütün ev badana boya vs vs bebek odasında atıl bir gömme dolabım vardı çekmeleri bile bozuk açılmayan bugün söktürdüm, tamire gitti böylece başladık. Sanırım 1 ay sürcek bütün işler en az. yardıma gelecekte pek kişi yok hayırlısı valla.
Benim de tasinmam lazim daha ev bile bulamadim. Soyle gozumu acsam kapasim kurulmus eve gitsem.Kolay gelsin zor olacak. Bende iki ay sonra ev değiştiricem. Gözümde çok büyüyor öyle aman aman yardımcı olacak pek kimsemde yok birkaç arkadaş ve kuzenim dışında
Kac haftada ogrendinİyi akşamlar herkese bugun tam 15 haftamız bitti, sanki cinsiyeti öğrenince zaman daha hızlı geçiyor değil misizde benim gibi misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?