2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet bazen bulamadığı oluyor eşimin ama buna da şükür :) dışarı gezmeye ve ya kıyafet falan almaya çıkınca dönüşte markete uğruyoruz alinacakları alıyoruz çok seviyorum eşimle alış veriş yapmayı :) yok ben başkasının temizliğine pek yanaşmam icime de sinmez hele yatak odama hic sokmam (yatak odasi takintim var kimsenin girmesinden hoslanmam bir tek annem ve kayinvalidem baska hic bir akrabamin girmesine izin vermiyorum hele yardimci kadin hiiiiiiç ) ustelik yardimci kadina vereceğim parayı kendime harcarim ya da biriktiririm para konusunda biraz cimriyim sanki :)

güzel birşey bulursan benimle de paylaşır mısın ?

Şimdilik gezip bakamıyorum sadece internetten bakıyorum ilerleyen haftalarda da eve raporlu çıksam bile gezecek halim olmayacak o yüzden internete mecbur kalıyorum. Bulduğum modelleri vakit buldukça burada da paylaşırım.

Benim bugün başladı. Uzun zamandır istediğim ama sürekli ertelediğim evle ilgili şeyler vardı. Artık yaptım yaptım yoksa iki bebekten sonra senelerce kalacak. Balkon kapatılcak, panjurlar değişicek bütün ev badana boya vs vs bebek odasında atıl bir gömme dolabım vardı çekmeleri bile bozuk açılmayan bugün söktürdüm, tamire gitti böylece başladık. Sanırım 1 ay sürcek bütün işler en az. yardıma gelecekte pek kişi yok hayırlısı valla.

Hahahaaa ayni ben yaaa canimmm :)

Canım ben hiç birinden geçmiyorum. Metroya filan binerken de yandaki bantların ordan geçiyorum. Çantamı koyuyorum ama kendim geçmiyorum kesinlikle. Bikaç soran oldu hamileyim dedim. Avm de de aynı şekilde. Bence sen de geçme metroda.

Cok guzelmis canim vaktin varsa yap .Benim zamanim yok hic boyle şeylere isten ölü balik gibi geliyorum zaten .Arkadasim online satiyor bunlari ona güveniyorum bakalim.
Evdeyim tabi vaktim var malzemeleri internetten alicam yavaş yavaş yaparım diye düşündüm

Kolay gelsin zor olacak. Bende iki ay sonra ev değiştiricem. Gözümde çok büyüyor öyle aman aman yardımcı olacak pek kimsemde yok birkaç arkadaş ve kuzenim dışında

Kolay gelsin zor olacak. Bende iki ay sonra ev değiştiricem. Gözümde çok büyüyor öyle aman aman yardımcı olacak pek kimsemde yok birkaç arkadaş ve kuzenim dışında
Benim de tasinmam lazim daha ev bile bulamadim. Soyle gozumu acsam kapasim kurulmus eve gitsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…