2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çcanım inşallah bebeğinde sende iyisinizdir cinsiyet aynı mı acaba yanlış anlama sakın beni canım ayrıntılı usg de çok değişen duymuştum
yok cnm biliyorum srnin oglus hassasiyetimi evet cinsiyet kesin dedi erkek :) bnde icimde biseyle kizdr belki dedm :) ama bnm ilk Erkek olmasi daha iyi sanirim
Yalniz bi sıkıntım cikti bebegin esi rahim agzina yakinmis cok tedrgn oldm

Kizlar ben hamis oldugumu yeni soledim herkeze aileler haric onlar bastan beri bilio watsapta filan hamilelik fotosu paylasiomusunuz animosyon yani profil resimlerimiz gibi

yok cnm biliyorum srnin oglus hassasiyetimi evet cinsiyet kesin dedi erkek :) bnde icimde biseyle kizdr belki dedm :) ama bnm ilk Erkek olmasi daha iyi sanirim

Geçmiş olsun canım, sen atlattın, darısı bize.

Nasıl bi sıkıntı yaratırmış rahme yakın olması peki?

Kizlar ben hamis oldugumu yeni soledim herkeze aileler haric onlar bastan beri bilio watsapta filan hamilelik fotosu paylasiomusunuz animosyon yani profil resimlerimiz gibi
Yok canim paylasmiyorum normalde de tarzim değildir kendi fotolarimi paylaşmam .Ama en başta 7 senedir bebegimi olmayan abimle yengemi kirmaktan korktuğum icin paylasmayi da düşünmüyorum. 3 4 Arkadaşım var kendi fotolarını koysalar zevkle begenecegim ne yediler ne ictiler ne aserdiler hepsi instagramd sinir oluyorum. Tek hamile kendileri gibi davraniyorlar .Sen foto deyince bu geldi aklima degilse senlik degil yorumum kuzum

Ben paylasmiyorum canim sadece anneme ve kv foto yolluyorum. İyi bakan olur kotu bakan olur. Muhtemelen bebek olunca da paylasmam 1 yasini gecene kadar.

Karpatya0180 cogu zaman plasenta rahim agzinda bile olsa rahim bebisle buyudukce yukari dogru cikar sikinti yaratmaz. Ama dogum zamani hala rahimagzi kapaliysa plasentadan dolayi direk sezeryana aliyolar. Yavrunun cikis yolu kapali oluyo.

Kolay gelsin zor olacak. Bende iki ay sonra ev değiştiricem. Gözümde çok büyüyor öyle aman aman yardımcı olacak pek kimsemde yok birkaç arkadaş ve kuzenim dışında
Aboww kolay gelsin valla. Ben evin içinde iş var diye gözüm büyüyor senin taşınma bir de. 2 ay sonra birde daha da kocaman olcaz

Benimkide öyle canım hem aşağıda hemde plesanta Rahime çok yakın rahat ol sen allahın izniyle hiç birşeycik olmicak

Karpatya0180 cogu zaman plasenta rahim agzinda bile olsa rahim bebisle buyudukce yukari dogru cikar sikinti yaratmaz. Ama dogum zamani hala rahimagzi kapaliysa plasentadan dolayi direk sezeryana aliyolar. Yavrunun cikis yolu kapali oluyo.
anladm cnm saol insallah yukari cikar ya rabbim yuzumuze baksin hepimizin sag salim Alalim insallh kucaklarimiza. 22. haftada tekrar ayrntiliya grcem bakalm ozamam insallah cikar bende rahatlarm

cnm amin tam atlatmadim begenmedim ultrasonlarini 4d yoktu kan akisi vs gormedik 22. haftada daha ii bi merkeze gtmei dusunuorum rabbim insallah sag salim aldrr kucaklarimiza. yakin olmasi kanamaya neden olabilirmis iste riskli gebelik doguma yakin kapaliysa hala sezaryene aliolar. insallah problem yaratmaz hop die yukarı cikar ya

Aklında soru işareti kalmasın canım, içine sinmediyse git bidaha. Hele böyle bi şey de söylenmişken teyit ettir.

Bende önce kendi doktoruma yaptırıcam, sonra bu konuda nam yapmış bir doktora gideceğim. Benim de en önemsediğim aşama bu.

Yaaa ainn var olelerre yaaa canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…