- 20 Haziran 2017
- 484
- 572
- 23
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #21.081
yok cnm biliyorum srnin oglus hassasiyetimi evet cinsiyet kesin dedi erkek :) bnde icimde biseyle kizdr belki dedm :) ama bnm ilk Erkek olmasi daha iyi sanirimÇcanım inşallah bebeğinde sende iyisinizdir cinsiyet aynı mı acabayanlış anlama sakın beni canım ayrıntılı usg de çok değişen duymuştum
sonsuzzz napiosun cnm iyi misinizz pasaylaa
yok cnm biliyorum srnin oglus hassasiyetimi evet cinsiyet kesin dedi erkek :) bnde icimde biseyle kizdr belki dedm :) ama bnm ilk Erkek olmasi daha iyi sanirim
Yalniz bi sıkıntım cikti bebegin esi rahim agzina yakinmis cok tedrgn oldm
Aay yerim o minim ayaklari bizde iyiyiz canim valla bizim daha bir haftamiz varr gorusmek icin :)İyiyiz canım, bol bol tekmeleşiyoruz, o beni tekmeliyo ben onu okşuyorum :) cumartesiyi bekliyorum kavuşmak için.
Sen nasılsın?
Yok canim paylasmiyorum normalde de tarzim değildir kendi fotolarimi paylaşmam .Ama en başta 7 senedir bebegimi olmayan abimle yengemi kirmaktan korktuğum icin paylasmayi da düşünmüyorum. 3 4 Arkadaşım var kendi fotolarını koysalar zevkle begenecegim ne yediler ne ictiler ne aserdiler hepsi instagramd sinir oluyorum. Tek hamile kendileri gibi davraniyorlar .Sen foto deyince bu geldi aklima degilse senlik degil yorumum kuzumKizlar ben hamis oldugumu yeni soledim herkeze aileler haric onlar bastan beri bilio watsapta filan hamilelik fotosu paylasiomusunuz animosyon yani profil resimlerimiz gibi
Gözümde çok büyüyor. Böyle şeyleri sorun etmezdim. Şimdi markete gidemezken nasıl ev taşıyıp çocuklara oda yapıcam bilmiyorumBenim de tasinmam lazim daha ev bile bulamadim. Soyle gozumu acsam kapasim kurulmus eve gitsem.
Ben paylasmiyorum canim sadece anneme ve kv foto yolluyorum. İyi bakan olur kotu bakan olur. Muhtemelen bebek olunca da paylasmam 1 yasini gecene kadar.Kizlar ben hamis oldugumu yeni soledim herkeze aileler haric onlar bastan beri bilio watsapta filan hamilelik fotosu paylasiomusunuz animosyon yani profil resimlerimiz gibi
Geçmiş olsun canım, sen atlattın, darısı bize.
Nasıl bi sıkıntı yaratırmış rahme yakın olması peki?
Aboww kolay gelsin valla. Ben evin içinde iş var diye gözüm büyüyor senin taşınma bir de. 2 ay sonra birde daha da kocaman olcazKolay gelsin zor olacak. Bende iki ay sonra ev değiştiricem. Gözümde çok büyüyor öyle aman aman yardımcı olacak pek kimsemde yok birkaç arkadaş ve kuzenim dışında
Benimkide öyle canım hem aşağıda hemde plesanta Rahime çok yakın rahat ol sen allahın izniyle hiç birşeycik olmicakyok cnm biliyorum srnin oglus hassasiyetimi evet cinsiyet kesin dedi erkek :) bnde icimde biseyle kizdr belki dedm :) ama bnm ilk Erkek olmasi daha iyi sanirim
Yalniz bi sıkıntım cikti bebegin esi rahim agzina yakinmis cok tedrgn oldm
ay insallah cnm ya ilerde yukari cikar dedi ama bakalm begenmedim ayrintiliyi zaten 22. haftada sehir merkezinde ii bi hastaneye gtcem insallahBenimkide öyle canım hem aşağıda hemde plesanta Rahime çok yakın rahat ol sen allahın izniyle hiç birşeycik olmicak
Aay yerim o minim ayaklari bizde iyiyiz canim valla bizim daha bir haftamiz varr gorusmek icin :)
anladm cnm saol insallah yukari cikar ya rabbim yuzumuze baksin hepimizin sag salim Alalim insallh kucaklarimiza. 22. haftada tekrar ayrntiliya grcem bakalm ozamam insallah cikar bende rahatlarmKarpatya0180 cogu zaman plasenta rahim agzinda bile olsa rahim bebisle buyudukce yukari dogru cikar sikinti yaratmaz. Ama dogum zamani hala rahimagzi kapaliysa plasentadan dolayi direk sezeryana aliyolar. Yavrunun cikis yolu kapali oluyo.
cnm amin tam atlatmadim begenmedim ultrasonlarini 4d yoktu kan akisi vs gormedik 22. haftada daha ii bi merkeze gtmei dusunuorum rabbim insallah sag salim aldrr kucaklarimiza. yakin olmasi kanamaya neden olabilirmis iste riskli gebelik doguma yakin kapaliysa hala sezaryene aliolar. insallah problem yaratmaz hop die yukarı cikar yaGeçmiş olsun canım, sen atlattın, darısı bize.
cnm amin tam atlatmadim begenmedim ultrasonlarini 4d yoktu kan akisi vs gormedik 22. haftada daha ii bi merkeze gtmei dusunuorum rabbim insallah sag salim aldrr kucaklarimiza. yakin olmasi kanamaya neden olabilirmis iste riskli gebelik doguma yakin kapaliysa hala sezaryene aliolar. insallah problem yaratmaz hop die yukarı cikar ya
Bi sure aktif olmayinca mi oluor acaba benimde dikkatimi cektii cok sayfanin olayimi bilmiorum amaLavanta_kokusu nun profili pasif görünüyor, neden acaba meram ettim bi sorun yoktur umarım
Erken doğuma sebep olabilirGeçmiş olsun canım, sen atlattın, darısı bize.
Yaaa ainn var olelerre yaaa canimYok canim paylasmiyorum normalde de tarzim değildir kendi fotolarimi paylaşmam .Ama en başta 7 senedir bebegimi olmayan abimle yengemi kirmaktan korktuğum icin paylasmayi da düşünmüyorum. 3 4 Arkadaşım var kendi fotolarını koysalar zevkle begenecegim ne yediler ne ictiler ne aserdiler hepsi instagramd sinir oluyorum. Tek hamile kendileri gibi davraniyorlar .Sen foto deyince bu geldi aklima degilse senlik degil yorumum kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?