2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar ben hamis oldugumu yeni soledim herkeze aileler haric onlar bastan beri bilio watsapta filan hamilelik fotosu paylasiomusunuz animosyon yani profil resimlerimiz gibi
Ben geçen hafta whatsap profil resmi ve instagramda da bir tane paylaştım biraz nazar değer diye endişeleniyorum ama bir taraftan da çok heyecanlı ve mutluyum içimde tutamıyorum dünyaya haykırasım var ama nazar korkusu frenliyor beni :)

kizlar herkese iyi aksamlar :) konular hizli hizli ilerliyo size yetisemiyorum. bugun doktor randevum vardi gittigim hastanede ayrintili ultrasonu radyolog yapiyordu doktorum baska hastaneden perinatolji uzmani olan bir yerde yaptir dedi. sizlerde hastaneleri ararken bunu kesin sorun cunku radyolog bi sorun gordugunde yine perinatolog gormesi gerekirmis. onemli gordugum icin paylasmak istedimm

Bakışlarıyla yiyenler var dikkat et kuzum

Kızlar ağzımda tuhaf bi tat daha doğrusu tatsızlık var. Ne yesem dakika geçmeden tatsızlık devam ediyo acı tatlı ekşi tuzlu sadece yerken tat var dünden beri. Metal tadı gibi yavan tatsız. Neden acaba bilen yaşayan varmı

Canim hamileligin başından beri vardı bende yeni geçti

Cnm içtiğin bır ilaçtan olabilir demir ilacı falan

Cnm içtiğin bır ilaçtan olabilir demir ilacı falan
Bir haftadır magnezyum ve B12 başladım onlardan birinden mi acaba. Çekilecek gibi değil çok mide bulandırıcı. Ağzımın tadı yerine gelsin diye hep bişey atıyorum ağzıma ama mümkün değil çiğneme biter bitmez aynı

Magnezyumdandir canim

Iyi akşamlar kızlar bugün için sağlık ocağından cagirmislardi kan verdim tansiyonum ölçüldü kalp atışını da dinliyorlarmis ama 20 hafta itibariyle dediler ama ben rica ettim dinledi 150 ymis şükür iyi dedi yarın sonuçlar çıkacak inş onlarda iyi çıkar

Güzel anneler merhaba 3 lü tarama testim çıkmış ekte resimledim . Betahcg nin bu kadar yüksek olması normal mi acaba ? Diğer değerler gayet iyi bir sıkıntı yok anladığım kadarıyla ama hcgye takıldım . Fikri olan arkadaşlarım paylaşabilir mi ?

Son düzenleme:
Beta hcg nerde yazio cnm bn mi goremedim

Insallhhhh canimmm yaaaa hepimizzz iyi haberler duyalimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…