- 12 Nisan 2009
- 8.322
- 29.364
- 1.073
- 43
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #21.161
Maşallah :) Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip eylesin canım hamilelik çok kutsal birsey çok heyecanlı bir zaman :)Cift yumurta canim doktorum Aslında cift yumurtalar %80 farkli cinsiyet oluyor demisti ama bz demek %20deyiz :)
Evet mecbur soylicem hem hastane cok uzak hem de yalniz gidemiyorum .Yarina odaklandik tamamen 12de tahminde bulundu ama guvenme dedi .O yuzden netlesmesini bekliyorum ki unisex renklerden örgü yapmaktan bunaldik annemle :) mavi veya pembeye gecmek istiyoruz. Hem de alışveriş icin.Bende 12.haftada gittim bizim paşa yüzü koyun yatıyor tabi goremedik kontrol zamanında gel bakalım dedi 13.haftada yine yuzukoyun çikolata ye yürü tekrar bakalım dedi cikolatadan sonra donmustu çok şükür gördük :) doktorum sağolsun baya uğraştı sende rica et o haftaları çok iyi bilirim uyuyamiyordum :)
Ay canım benim :)Evet mecbur soylicem hem hastane cok uzak hem de yalniz gidemiyorum .Yarina odaklandik tamamen 12de tahminde bulundu ama guvenme dedi .O yuzden netlesmesini bekliyorum ki unisex renklerden örgü yapmaktan bunaldik annemle :) mavi veya pembeye gecmek istiyoruz. Hem de alışveriş icin.
bende birçok örgüyü burdan aldım çok güzel canımAy canım benim :)
Bak bende bunu kayinvalideme yaparmisin dedim güzelmi
Evet gercekten de oyle ilk oglumda tedaviyle zor hamile kaldim cok ugrastim ikizlerin kendiliginden olmasi bi mucize gibi geliyor :)Maşallah :) Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip eylesin canım hamilelik çok kutsal birsey çok heyecanlı bir zaman :)
Evet demi güzel bir sayfa :)bende birçok örgüyü burdan aldım çok güzel canım
Öyle mi ne mutlu sana ozaman ne güzel :) Rabbim tüm evlat isteyenlere nasip eylesin inşallahEvet gercekten de oyle ilk oglumda tedaviyle zor hamile kaldim cok ugrastim ikizlerin kendiliginden olmasi bi mucize gibi geliyor :)
Evet guzel bundan biz de yapcaz kiz icin de pembe işleniyor cok tatlis .Ay canım benim :)
Bak bende bunu kayinvalideme yaparmisin dedim güzelmi
Amin Herkes bu duyguyu tatsin İnşallahÖyle mi ne mutlu sana ozaman ne güzel :) Rabbim tüm evlat isteyenlere nasip eylesin inşallah
Günaydın canım net olmamakla birlikte doktorum %80 erkek dedi 22 haftadan spnra alışveriş yaparsın henüz birşey alma dedi.üçüncü oğlum olacak olursa. Giden arkadaşım vardı o doktorun tahminleri çıkıyo dedi ne bilim hayırlısı olsun hakkımızda bana da öyle diyorlar üç erkek bide baba 4 kısmet vardır rabbimin bildiğiGunaydin kızlar oglumdan dolayi çok sık giremiyorum dun kontrolumuz wardi ikizlerin cinsiyetini ogrendik sonunda ikiside erkek ben Bitanesi olsun kiz olur diodum bi umut ama demek 10tane de dogursam Hepsi erkek olcak duyan herkesin sabir dilemesi de ayri bisi zaten. Warmi bmm gibi 3erkek Annesi olacak :)
Ben de kilolu hamile kalanlardanım:) 86 ile hamile kaldım. Şu anda 88.5'im. Bir önceki doğumum sezeryanla oldu. Kilodan değil, tüp bebek olması sebebiyle sezeryan yapıldı. Bu da sezeryan olur herhalde. Fakat şöyle bir şey var. Kilolu olunca, tansiyon sorunu da oluyor. Ve hamilelik tansiyonunu ben fark etmemiştim. Hemşire rutin kontrolde fark etti ve takip etmemi istediler. Tansiyonum 19-20 lerin altına düşmeyince, beni acilen, 37 +2'de sezeryana aldılar. tansiyon yüksekliğinden dolayı bebeğim de içeride yaşadığı stresten kakasını yemiş:) Mekonyumlu bebek olmuştu yani. 2 gün yoğun bakımda kaldı. Bizim gibi kilolu hamile kalanların dikkat etmesi gerekiyor. Doktorunuz ne derse o :)
Ayy bayıldım yaa çok güzeller canım güle güle kullansın bebeğin sağlıkla.benimde Ablam pikocu bilir böyle işleri ama daha haberi yok bebekten bende yaptırıcam ona bişiler vAr aklımdaEki Görüntüle 2108117 Kızlar bunları da bize annem dikti.
Ah kader arkadaşım :) bizi neler bekliyor acaba doktor ikincisi șaibeli ufak biraz pipi ama Sen yinede umutlanma dedi hayirlisi artik Saglikla gelsinlerde :)Günaydın canım net olmamakla birlikte doktorum %80 erkek dedi 22 haftadan spnra alışveriş yaparsın henüz birşey alma dedi.üçüncü oğlum olacak olursa. Giden arkadaşım vardı o doktorun tahminleri çıkıyo dedi ne bilim hayırlısı olsun hakkımızda bana da öyle diyorlar üç erkek bide baba 4 kısmet vardır rabbimin bildiği
Çok tatlı ellerine sağlık canım :)Ben de tatilde bundan yaptim kizlar Eki Görüntüle 2108116
Canım hamileyken lazele gidiliyor mu? ben doğum sonrasına erteledim. Bölgesel mi gidiyorsun tüm paket miHic bilmiyorum canim .Ben lazere gidiyordum 4 seansim kaldi dogum sonrasina .Sen de dusunebilirsin lazer cok rahat .
Dur bakalım canım belli olmaz ümitlendirmek istemem ama 22 haftada geçsin neler duyuyoruz şansen ben Doğuma kadar emin olamıcamCift yumurta canim doktorum Aslında cift yumurtalar %80 farkli cinsiyet oluyor demisti ama bz demek %20deyiz :)
Tum gidiyordum once ayagim kirildi 3 ayda toparlandim sonra hamilelik seanslar kaldi oyle dondurdum.Canım hamileyken lazele gidiliyor mu? ben doğum sonrasına erteledim. Bölgesel mi gidiyorsun tüm paket mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?