2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cift yumurta canim doktorum Aslında cift yumurtalar %80 farkli cinsiyet oluyor demisti ama bz demek %20deyiz :)
Maşallah :) Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip eylesin canım hamilelik çok kutsal birsey çok heyecanlı bir zaman :)

Günaydın kızlar....
Etiket yapmadan aklımda kalanarı cvplamak istiyorum...
16.haftada bn bebeğimi hissetim ama emin olamamıştım.. dr ağrıların artık bebeğin harekeyleri dedi
Dr a girmeden yani hastaneye girerken beklerken bi tne bitter çikolata yiyin tamam :) bn öyle yaptm dr çok kıpırdıyor maşallah dedi çikolata yedim dedm çok yemişsin dedi
Bu hafta cinsiyeti öğrenecekler bnde uyuymadım heycandan allah kolaylık versin...

Evet mecbur soylicem hem hastane cok uzak hem de yalniz gidemiyorum .Yarina odaklandik tamamen 12de tahminde bulundu ama guvenme dedi .O yuzden netlesmesini bekliyorum ki unisex renklerden örgü yapmaktan bunaldik annemle :) mavi veya pembeye gecmek istiyoruz. Hem de alışveriş icin.

Ay canım benim :)
Bak bende bunu kayinvalideme yaparmisin dedim güzelmi

Eklentiler

• Screenshot_2018-02-06-09-36-24.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 78
Günaydın canım net olmamakla birlikte doktorum %80 erkek dedi 22 haftadan spnra alışveriş yaparsın henüz birşey alma dedi.üçüncü oğlum olacak olursa. Giden arkadaşım vardı o doktorun tahminleri çıkıyo dedi ne bilim hayırlısı olsun hakkımızda bana da öyle diyorlar üç erkek bide baba 4 kısmet vardır rabbimin bildiği

Tansiyondan korkuyorum düşük şimdilik 9/6 - 10/6 çıkıyor kontrollerde. Güle güle büyüt iki evladınıda .
Tabi doktorumuz ne derse o ama normal doğumu zorlarım başta elimden geldiği kadar. Daha yolun yarısındayız ama şimdiden derdine düştüm. Cinsiyeti belli oldu mu?

Ah kader arkadaşım :) bizi neler bekliyor acaba doktor ikincisi șaibeli ufak biraz pipi ama Sen yinede umutlanma dedi hayirlisi artik Saglikla gelsinlerde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…