2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Tsk ederim arkadasim cevabin icin. Yok bende sertlik olmuyor. Aceba bebegin yerlestigi tarafmi sert durur diyecegimde daha 18. Hafta. Sende icini ferah tut arkadasim allah hepimize evlatlarimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.

benzer şeyler bende de var canım hormonlarımızın değişmesiyle ilgili galiba...

Tsk ederim arkadasim cevabin icin. Yok bende sertlik olmuyor. Aceba bebegin yerlestigi tarafmi sert durur diyecegimde daha 18. Hafta. Sende icini ferah tut arkadasim allah hepimize evlatlarimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.
Bebek hangi taraftaysa o tarafta sertlik oluyor anne yüreği işte insan korkuyor demi 1 ayda çok uzun ya görmek için :)

Sizde bendensiniz bende hiçbir şey hissetmiyorum korkuyorum benimde doktor randevum haftaya nasıl geçicek günler bilmiyorum

Evet ilk gebeliğim hissetmeyince korkuyorum acaba bir şey mi oldu diye randevumda haftaya nasıl geçicek günler bilmiyorum
Yok yok annesi sağlıklı endişe etme daha küçük ya ama 20 haftadan sonra hissedilir inşallah :)

Niye acaba çok güzel zamanlar aslında kusma vs varmı oda insanı hayattan sogutuyor hamilelikte değilde lohusayken yasayani biliyorum

Tamam insallah .Göstermezse dra diyecegim yarim saat sonra tekrar al diye .Ne yapayim sabirsizlaniyorum.
Bende 12.haftada gittim bizim paşa yüzü koyun yatıyor tabi goremedik kontrol zamanında gel bakalım dedi 13.haftada yine yuzukoyun çikolata ye yürü tekrar bakalım dedi cikolatadan sonra donmustu çok şükür gördük :) doktorum sağolsun baya uğraştı sende rica et o haftaları çok iyi bilirim uyuyamiyordum :)

Sizde bendensiniz bende hiçbir şey hissetmiyorum korkuyorum benimde doktor randevum haftaya nasıl geçicek günler bilmiyorum
Ay canim yaaa insallah atlaticaz bu gunleri. Yarin gitsemmi diye dusundum ama olumsuz birsey derse diye duymakda istemiyorum. Sonucta sagliklilarsa dunyaya geleceklerse her turlu gelecekler. Diger turluyse elimizden gelen hicbirsey yok. Bu yuzdende beklemeliyiz diyecegimde gel yuregimize anlat

Gunaydin kızlar oglumdan dolayi çok sık giremiyorum dun kontrolumuz wardi ikizlerin cinsiyetini ogrendik sonunda ikiside erkek  ben Bitanesi olsun kiz olur diodum bi umut ama demek 10tane de dogursam Hepsi erkek olcak duyan herkesin sabir dilemesi de ayri bisi zaten. Warmi bmm gibi 3erkek Annesi olacak :)

bikaç arkadaş var canım... hayırlısı olsun... sağlıkla gelsin paşalar

Maşallah tek yumurtami çift yumurtami belli oluyormu

Bana da doktorum Osteocare diye bir magnezyum,kalsiyum desteği yazdı ama ben bacak ağrısından baya bir yakındıktan sonra yazdı yani normalde daha geç başlayacaktık ama yazalım dedi. Bende daha içmeye başlamadım.

Benim erken gitme durumumda yok canım mecbur beklicem haftayı ama dediğin gibi yüreğim dinlemiyor ki hayırlı haberler duyalım inşallah her şeyde bir hayır vardır iyiler onlar sıkıntıya sokmayalım hem kendimizi hem onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…