2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım söylediğin iyi oldu ben de radyologla perinatolog arasında kararsız kalmıştım :)

Kızlar ben doktoruma tetenozu sormayı unutmuşum. Kaçıncı haftada sağlık ocağı çağırıyor bunun için?
metmat hangi magnezyumu kullanıyorsun canım? Ben de bugün başladım.

Bakışlarıyla yiyenler var dikkat et kuzum
Evet canım maalesef öyleleri çok var etrafımızda ben de animasyon hamile fotosu bir de patikli bebek ayakları atmıştım hatta bir tanesini de buraya atayım hepiniz çıldırın

Eklentiler

• Screenshot_20180202-011600.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 88
Hiçbir değere takılma cnm altta istatiksel bir risk tespit edilmemiştir yazıyor için rahat olsun

İyi akşamlar herkese bugun tam 15 haftamız bitti, sanki cinsiyeti öğrenince zaman daha hızlı geçiyor değil mi sizde benim gibi misiniz
Valla öğrensem bana da çabuk geçecek gibi geliyor. Önumuzdekı hafta randevumuz ve bu hafta stresten hep baş ağrısı çekiyorum.

Günaydın kızlar, birkaç gündür kendimi iyi hissetmiyorum okuyamadım yazılanları. 17. Haftama girdim mide bulantılarım başladı yine. Birde dün diyetisyene gitmiştim bir ayda 4 kilo almışım. İkisi yağ olarak 2si ödem olarak. Sonuçta benim ikiz, dikkat etmem lazım. Artık daha az dışarda yemeğe çalışacağım.

Günaydın kızlar çok sık giremiyorum kızım biraz yoruyor bu aralar da misafirim çok oluyor
Sizler nasılsınız herkes iyidir umarım geçmiş o kadar birikmiş ki okumak mümkün değil masallahinz var :)
İlk hamileliğimde kkdan cikmazdm şimdi vakit bulamıyorum özlüyorum bazen
4lu taramam temiz çıktı bu arada
Doktor a gitmemize çok var daha bebisi mi özledim:)

Gunaydin kizlar 16 haftalik hamileyim allah nasip ederse bende temmuz gibi anne olacagim ancak iki gundur vesvese yapiyorum. Belirtilerimde azalma var onceden yatakta saga sola donuslerde kendimi bir koruma hissi varken simdi kayboldu normal bir insan gibi oldum. Rahatca donup hicbir agri batma problemim kalmadi. Yemek yeme ihtiyacim azaldi. Durmadan yemek yemek istiyordum cunki kaziniyordu migdem. Ama simdi oyle degilim. Bana ne oluyor korkuyorum ya. Benim gibi normallesen varmi? Bunyemmi alisti? Kabizlik hat safhada devam ediyor sadece. Dr kontrolum haftaya cuma o zamana kadar delirmezsem iyidir

Günaydın kızlar
Dün gece önce ellerim kollarım sonra tüm vücudumu kaşıntı aldı. Sabaha kadar kaşındım sinek ısırığı gibi kabardı heryerim Kaşına kaşına uyumuşum zorla. Böyle bişey yaşayan oldu mu hiç?

Günaydın vesvese yapma insan endişe ediyor seni anlıyorum bir kaç haftaya hareketlerini hissetmeye başlarsin benimde bu ara sıkıntılarım yok ama sağdan sola dönerken yatakta karnımin bir tarafında sertlik oluyor sendede oluyormu ama çokta korkuyorsan erken doktora git erkene cekemezmisin

Günaydın kızlar. 16.haftasında olup hiç bebeğini hissetmeyen var mı
Ilk gebelikse henüz hissedilmeyebilir benim 3. gebeliğim 2 aylıkken hissetmeye başladım erkek erkekler çabuk oynarmis ama su an düzenli hareketi yok

Evet canım maalesef öyleleri çok var etrafımızda ben de animasyon hamile fotosu bir de patikli bebek ayakları atmıştım hatta bir tanesini de buraya atayım hepiniz çıldırın

o ayakları yerim ben maşallah pek dadlu

Kızlar ben de kız bebek bekliyorum. Ama bende çok yoğun bşr depresyon baş gösterdi. Sürekli ağlıyorum ve iştahsızım. 1 kilo bile alamadım. Hiç böyle hayal etmemiştim. Üstelik 1 saat bile gece uykum yok.

Ilk gebelikse henüz hissedilmeyebilir benim 3. gebeliğim 2 aylıkken hissetmeye başladım erkek erkekler çabuk oynarmis ama su an düzenli hareketi yok
Evet ilk gebeliğim hissetmeyince korkuyorum acaba bir şey mi oldu diye randevumda haftaya nasıl geçicek günler bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…