• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu hafta başka bir doktor bulup gidicem. Bir kaç kişi başladığın doktoru değiştirme falan dedi ama yok yani o rakamı veremem. Aylar öncede sormuştum kem küm edip söylememişti bilsem çok daha önce değiştirebilirdim.
Ben tup bebek doktorumu degistim dogum yapmadigi icinn. Baska doktora gitmeye basladm onuda sevemedm nedense. Simdiki kontrole hem evime yakin hem de iyi bir doktor oldugunu duydugum baska bir doktora randevu aldm. Demem o ki eger ozel bir sorunun vs yoksa iyi olan baska bir doktora gecebilitsin tabi sonucta sezeryen olucak hem senin dogumunda ikizdi yanlis hatrlamiosam. 15bin cok para. Zaten tup bebek sureci maddi manevi yoruo

Hayır ikinci. bir kızım var kv bi kenara dursun annem 2 ci kızı doğurucam diye her gordüğünde demediğni burakmiyo sankı suc işlemişim. :)

Canım madem suclayacak birilerini arıolar eşine solesinler dertlerini sonucta cinsiyetin erkekten gelen kromozomla olustugu artık herkesce biliniyor.ama sana solenmek kolay geliodur kayınvaliden zaten oğluna konduramaz.elbette insan hem kız hem erkek ikisinide tatmak ister ama Allah önce sağlık versin.abimin 2 kızı var valla onları yere goge koyamıo.valla onları gördükce bende hep kıza özendim ama Allahda bana oğluşumu nasip etti.Allaha binlerce kere sukurler olsun ama ole uzun bekledik ki onu.inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucagımıza alalım hepimiz.

Eşimyanımda ama sağolsun kayınvalidem hala eliyle besleyip paşam paşamsen otur sen üzlme diyip boynunu boğazını öpüp vs diye sürekli pohpohladığı için eşim elini sıcak sudan soğuksuya koymaz. Gece 1de patates istese kalkıp yapar kadın. Annesinin davranışlarını normal görüyor böyle alışmış ve herkesin annesi gibi olmasını bekliyor. Bu yüzden ondan bana fayda yok oda bir çocuk çünkü ☺
:duduk:kızarım böyle şeylere hele şımartılmış erkeklere çok kızarım iş sana düşüyor tabi senin yerinde olsam eşime şimdiden antrenman yaptırırdım.

onların hepsi fesat insanlar.bana görümcem saçmaşayıo duruo yok ev kusmuk kokacak ciş kokacak.eşimde dedi temizlersen kokmaz benim karım temiz dedi :KK70: bende en son dayanamadım amma motive edion dedim bozuldu.:KK71:hiç umrumda değil herşeyin zorluğu var bu hayatta.eminim onların kokularını içimize çektikçe hiç bişi zor gelmicek evimize şenlik olcaklar.:KK37:bilmiş bilmiş konuşan hünersizler onlar öle düşün :KK76:

Rahatsız olan gelmesin.
Sanki kendi çiş kaka yapmadı.

Yapmabcek resti .Onemsemiyorlar herhalde aman buna bisey olmasin diye .
Nerde canım...
Düşünseler böyle bir sei ben yokken konuşup sonradan gelecek kadınlara arattirarak emri vaki yaptirmaz.
Sağolsun geldi evi toparladı.
Ama arkasından bende geçtim içime sinmedi.

Sürekli laf soktu.
Bende altta kalmadım zaten sürekli baskı moral bozukluğu bebeğim kötü etkileniyor.

Yazık ne cahil insanlar var :sinirli: çocuk oluyor ve beğenmiyorlar bide.. burda çocuğum olsun diye yıllarını verene insanlar var hiç zahmet etmeden hamile kalanlarda cinsiyet seçme hakkına sahip olduklarını sanıyorlar :sinirli: aslında diycek çok şey var ama anlatsamda değişen bişey olmayacak
Bişey deyişeceğni bilsen saat lerce bende anlatırım ama ne yazıkkı deyişmiyor

Bu hafta başka bir doktor bulup gidicem. Bir kaç kişi başladığın doktoru değiştirme falan dedi ama yok yani o rakamı veremem. Aylar öncede sormuştum kem küm edip söylememişti bilsem çok daha önce değiştirebilirdim.
Canım senin kentte olacağı için mi o kadar pahalı acaba ? Birde ikiz olunca farklı fiyat çıkarıyorlar galiba. Bir araba parası nerdeyse çok yüksek o_O benimde tüp bebekti kendi doktorumla devam ediyorum ama senin gibi sorun çıksa değiştirirdim hemen. İkizlerinde olacak masrafını zaten artacak. Doktorun cebi dolacağına evlatlarına harcarsın.

Bu da yeni calismam kizlar .Mavinin aynisini yapiyorum becerebilirsem basladim :bicak:
Screenshot_20180210-104131.webp

Back
X