2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ayrica iki ayda uc kilo almisim toplamda 4 kilo aldim 54 oldum bakalim hedefim 60 i gecmemek...

Muayeneye oglumla girdik kardesini gordu bacak arasi kapaliydi hep biraz ugrasti bakmak icin bi oglun var bu da kiza benziyo dedi ama.nedense bu dr guvenemiyorum hayirlisi olsun ayrintiliyi beklicem artik

Şimdi nasılsın canım gittinmi doktora. Kanaman durdumu

Kızlar kontrolden geldim bebeğim 21 haftalık çıktı önde gidiyoruz biraz ama doktorum sorun olmadığını söyledi. 1.6 kilo almışım. Kiloluydum zaten çok almamaya çalışıorum ama herkese çok az geldi sizce normal mi aldığım kilo

bende 2 kilo aldım evet diğer hamileliklerime göre az ama 70 kiloyla kaldım almamak benim için daha iyi :) bebek kilo aliyorsa sorun yok bence cevremde az kilo alan hamileler oldu bebekleride gayet sağlıklı ve normal kilolu doğdular

Cnm 21 haftada nasil olurum bilmem ama suan 17 deyim ve kilo almadim, bebisler bi sekilde aliyor sen merak etme

masallah kuzuna

Benim fikrim eger bebegin gelisimi iyiyse hersey yolundaysa cok takilma kendi kilona canim bence gayet iyi...

Kızlar dünden beri bebeğimi hissedemiyorum öncesi kıpır kıpırdı hissediyodum neden böle oldu acaba napsam bilemedim

Denedim cnm ama bi kıpırtı yok
19.haftadasiniz sanirim, bebis pozusyon degistirmis olabilir ic kisma dondugunde vuruslari hissedilemeyebilir, uyuyor olabilir gibi, ancak son aylarda herbir hareketi hissediyoruz, donuslerini,hickiriklarina kadar, yorulduysanizda bebisin hareketleri azalir, uzanin dinlenin biraz..

çok geçmiş olsun, en azından diyetle düzelebilecek şeyler. Bebişlerde sorun yok şükür, önemli olan o

Merhaba guzel anneler simdi dr dan geldim ayritili icin en guzel 20,24 hafta arasu sen 22 haftada yaptir dedi oglumda da 23 haftalik bakilmisti okuyorum cogunuzun dr daha erken mi istedi ayrintiliyi kac haftalikken yaptirdiniz veya yaptiracaksiniz
Benim doktorum 22. Haftada bakıyormuş bu nedenle o haftama 1 ay öncesinden randevumu aldım

Kişiden kişiye değişiyor, 2 gün arayla hamile kaldığımız arkadaşım 2 kilo almış maşallah bebeği 300 grdı. ben gebeliğimden beri 7 kg aldım 19 haftada, benimkiler ufacık. Önemli olan bebeğin gelişmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…