2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

wakadan dedim canim ya. biliyorum. evet Allah daha kotulerinden korusun. nice rahatsizliklarla hamilelik gecirenler var. en zor hamilelik kramplarla gelsin gecsin inwAllah Allah beterindrn korusun

Allah bagiwlasin pawalarini canim. benim de ilk bebegim duwuk oldu ve ikinci kez yani kizimda duwuk yehlikesi yawadim iki kez ve cok zorluklardan gecip de kozimi kucagima adim ve bu supriz bebiwim wukur verene ne yapalim once cok sıkldim ama kizimi duwununce wukur etdim takdir iwte

Cnm 21 haftada nasil olurum bilmem ama suan 17 deyim ve kilo almadim, bebisler bi sekilde aliyor sen merak etme

masallah kuzuna

Benim fikrim eger bebegin gelisimi iyiyse hersey yolundaysa cok takilma kendi kilona canim bence gayet iyi...
Teşekkür ederim :)
Bebeğin gelişimi gayet iyi kızlar 384 gram olmuş hatta önde gitmesi boyuyla ve kilosuyla ilgiliymiş azıcık tombik ve uzun olacak sanırım :)

Ya kafam karışıor böyle düşününce Ama bebeğimin gelişimi normal seyrediyor canım ayrıca doktor kilolu olduğum için doğuma kadar en fazla 8-9 kilo almamı önerdi bebeğimde 384 gram çıktı iyi sanırım

Canım nasıl oldun Allah yardımcın olsun , Allah bebeğini sana bağışlasın inşallah önemsiz bir kanamadır
Paniği atlattım şükür. 2 tane doktora gittim. Plesentanın alt kısmında kopma olmuş ve kanamış. Kanama olmasının iyi olduğunu, olmasaydı orada biriken kanın plesentayı yiyeceğini ve bebeğin tehlikeye gireceğini söyledi doktor. Nerdeyse kanama olduğuna sevinecektim. 15 gün rapor verdi. Her gün progesteron iğne vurulucam. Evden çıkmak yasak:) bu arada oğlum olacağını öğrendim :)

Geçmiş olsun canım dikkat et kendini yorma 15 gün dinlen, oğluşunda hayırlı olsun sağsalim kucağınıza alırsınız inşallah :)

Canim agdadan kaynaklidir belkide benm ilk oglumdada o aylarda iliskiden dolayi gelmisti kan ama bak bi skntı olmadi saglikli dogdu uzme kendini
Ağda kaynaklı değilmiş. 15 gün kıpırdamadan yatacağım. Umarım ben de sizin kadar şanslıymışım ve bebeğim sağlıklı dünyaya gelir.

Benim de aynı durum. Plesenta aşağıda. Kanama olması iyi dedi doktor yoksa kan birikip tüm plesentayı yermiş. İğne olucam ben de. 15 gün raporluyum. Evden çıkmak yok :) sağlıklı olsun da ben 5 ay yatmaya razıyım.

canım benim çok geçmiş olsun.. bundan sonrası sende dikkat et paşamıza

Hem pek kilo almamışsın hem bebeğin önde gidiyor ne güzel işte. Görümcem de yeni doğum yaptı. Hamileliğinde 5- 6 kilo civarında aldı ve 4 kilodan fazla oldu bebişimiz

Hem pek kilo almamışsın hem bebeğin önde gidiyor ne güzel işte. Görümcem de yeni doğum yaptı. Hamileliğinde 5- 6 kilo civarında aldı ve 4 kilodan fazla oldu bebişimiz
Oyy maşallah canım benimde öyle olacak sanırım tombiş bi bebek gibi duruyor :)

Bende şu an hiç acı yok ateşte şimdilik olmadı. 1 ay sonraya oluyor da hafta sonuna geliyor falan diye hesapladı sonra 26 gel dedi hiç anlamıyorum valla canım

Gözün aydın canım inşallah tüm annelerden böyle güzel sonuçlar duyarız

Çok şükür ya Rabbim :) maşallah paşaya Allah sağlıkla doğurmayı kucağına almayı nasip etsin inşallah baya zor gecmistir bugun senin icin canim ya kiyamam nasil korkmuşsundur kim bilir , iğne nasıl olacaksın peki onun için dışarı çıkman gerekecek ya

Aynen canım öyle bende bir aydır yatıyorum mecbur iyi olsunlarda yatarız biraz sıkılıyoruz ama değer

Merhaba güzel anneler
Uzun zamandır yazamadim . Sayfalar çok birikmiş okumam biraz zor . İnşallah güzel haberler verilmiştir mutluluklar paylaşılmıştır.
Benim dün kontrolüm vardı . Üçlü test yapıldı sonuçlar çıktı ama druma yarın gosterecegim.
Bu arada bi oglum var ikinci oglusta yolda :))
Allah hayirlisiyla kucağımıza almayı nasip etsin.

Sanki onceden de sana oglan demisti demi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…