2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Şimdi nasılsın canım gittinmi doktora. Kanaman durdumu
Durdu şükür ama kahverengi akıntı oluyor bazen. Allah kimseye göstermesin. Herşey yolunda gidiyor derken... 2 tane doktora gittim. İğne vurulacak. 15 gün yatıcam. Bakalım ne olucak. Herşeyin hayırlısı.

Sebep neymis peki canim insallah ya kotu dusunme alirsin saglikla alirsin insallah
3 sebebi olabilir dedi doktor. 1) ağır kaldırma (oğlum 16 kg. Bazen kaldırmak zorunda kalabiliyorum. 2) cinsel ilişki 3) enfeksiyon

İyi dileklerin için teşekkür ederim.

Aminnniyi dileklerin için teşekkür ederim. O ilk kez kanı gördüğüm zaman hissettiklerinin tarifi yok. Sabaha kadar uyumadım zaten. Geçecek bunlar da inşallah. Benim 9 sene çocuğum olmadı. Oğluma 5. Tüp bebek denemesinde kavuştum. Her gün binlerce kez şükrediyorum . Evliliğimizin 11. Yılında süpriz olarak geldi bu bebek. Alacağı nefes varsa Allah nasip ettiyse doğacak inşallah.
İğne konusuna gelince, eve hemşire çağıracağım. Başka şansım yok.

canim gecmiw osun.
benim kizimda da oyle durum yawamiwdim 20 gun yattim evde. wukur bir sorun da olmadi qart saglikli bi kizim oldu. Allah bebegini sana bagiwlasin. neler hissetdigini cok iyi aliyorum.sag salim bebiwine kovuwasin canim benim. amin

Aynen canım öyle bende bir aydır yatıyorum mecbur iyi olsunlarda yatarız biraz sıkılıyoruz ama değer
Allah sag salim kovuwtirsun bebelerinize canim. bende bu gunleri yawadim. sizi okudukca kendi gunlerim alkima geldi. hemde nisan ayinda havalar oyle guzeldiki her kes diwarda civil civil ben evde yatiyordum. wukur bebiwimi sag salim kucgima aldigimda hepsini unutdum. L

Cok gecmis olsun canim oglusun saglikla gelsin insallah .
Kızlar bu arada aranızda alışveriş listesi yapan var mı
Alış-veriş listem yok nette hazir olanlara bakıyorum en son eksiklerimi kontrol ederim diye düşünüyorum .Alisveris listesinden ziyade kendime bir tablo olusturdum .Tabloyu paylasamiyorum ama su sekilde yaptim 0_3 ay tulumlar 0_3 ay citcitli badiler (kollu kolsuz ) 0 _3 ay takim ve diger aldiklarim diye bunu 3 _6 icin de yaptim .Her kategorinin altina da aldiklarimi not dusuyorum mesela penguenli badi ,ayicikli takim vs diye .Cunku aldiklarimi koyacak yer yok bazanin altina koyuyorum her seferinde cikaramam diye ve ayni seylerden tekrar tekrar almayim diye alisverise bu listeyle gidip az olanlardan aliyorum canim

BEN yaptım alışveriş listesi valla üçüncü olmasına rağmen baya ihtiyaç çıktı eşim gördü listeyi gözleri pörtledi garibim oha bu ne dedi ama ihtiyaç yani napim hele dur cinsiyet kesinleşsin o zaman başlıcam almaya şimdilik sadece liste bu dedim bizimki Yusuf Yusuf napim yani yeni bi insan dünyaya geliyo giyecek bişi yok

Benimde sağ olsun görümcem benden hevesli aldıkça almış bana bir şey bırakmayacak neredeyse, dostlar başına çok düşüncelidir. 2 tane 5li takım almış 20 tane body, 4 tane önden çıtçıtlı tulum, eldiven, şapka çorap tırnak makası seti, biberon vs. ne bulduysa almış.
Bende 2 tane 10 lu 2 tanede 5 li takım aldım ama yani ikizler için bu kadar aldım daha giyim almayacağım artık yeter. Battaniyeler havlular da hazır.
Ben biraz hızlı mı davranmışım yaa neredeyse bitmiş

Kizlar konu dısi ama konserve domatesim vardi ev yapimi corba yapmak icin kullandim tadinda kokusunda bi deisiklik yok yeyibilir miyiz acabaa

Bide canim esim manti almis dondurulmus sali gunu dondurucuya koymadin normal dolaptaydi onda bi skntı varmidr kullaniyim mi

Kizlar konu dısi ama konserve domatesim vardi ev yapimi corba yapmak icin kullandim tadinda kokusunda bi deisiklik yok yeyibilir miyiz acabaa
Eger hava almadiysa kisa surede bitirmek sartiyla kullanabilirsin .Biliyorsun Adana da bir aile zehirlenmisti bir kavanozu uzun sureli beklettikleri icin .Sen 3 gunde bitirmeye bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…