2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah gorumceye bak Allah herkese oyle gorumce versin .Ben de yegenlerim.dogdugu donemde hep ogrenciydim ama kendi capimda bir seyler alip hediye ederdim .Ben de 3 _6 dan basladim sezonu bitmeden alayim diye .Simdi 0_3 e gectim .Bakim cantamiz bugun geldi henüz gormedim .Siradakiler de biberon tirnak sac bakim seti insallah .

Dondurulmus seyleri yine ayni kosullarda saklamak lazim .Mesela milfoyu don aliyoruz dondurucuya atiyoruz manti da oyle olmali .Icinde kiyma var nihayetinde temkinli olmak gerek .
Ma

Mantiya ne diosun canim hic acmadim marletten geldigi gibi dolapta

Kizlar konu dısi ama konserve domatesim vardi ev yapimi corba yapmak icin kullandim tadinda kokusunda bi deisiklik yok yeyibilir miyiz acabaa
Gıda mühendisi olarak evde kontrolsüz yapılan konserveyi kesinlikle tüketmiyorum. Botulinum diye bir bakteri var ne ne tadından ne kokusundan anlayamazsınız ve gaz da yapmaz ki geçen yıl bir aileden 3 kişi bu yüzden hayatını kaybetmişti. Olmaz dememek lazım ben kurutulmuş sebze tercih ediyorum. Konserve yapılmaz benim evimde. Tabi tercih meselesi.

Himmm ozamann mantiyida atayim cope canim oda gitmistir ozaman

Ama mantiyi actim tadinda kokusunda onun da bisey yok canim atmalimiyim

Sağlıklı olsunlarda mecbur yatıcaz

Kızlar bende size konu dışı bir şey danışmak istiyorum. Özel bir konu ama fikirlerinize ihtiyacım var

Tüylerinizi nasıl alıyorsunuz.
Ben önceden hep ağdayı tercih ederdim hamileligimin şu aylarına kadar. Ancak zorlaniyorum canım çok yanıyor bunun olması normal mi emin değilim. Ayrıca "erkek bebek annelerinde hormonlardan dolayı tüy artışı olur " durimunu yasadigim icin iyice seyrek olan yerlerde de kalınlaşma olmasını istemiyorum açıkçası.

Ne kadar sureyle alınmalı nasıl bir yöntem kullanilmali

Benim ağrım olmadı çok şükür banada 22 mart gel dedi 1 ay sonra

Ya kızlar bişey sorucam size malum bizim bebekler kısmetse yaz çocukları olacak ben simdi böyle yazlık bi kac pijama almayı düşünüyorum bizim oturduğumuz yer akşamları esiyor çünkü bende giydiririm diye düşünüyorum ama bana giydirilmez fln diyorlar bende oturduğum bölge esiyor diyorum çok karışıyorlar sağdan soldan sizce giydirilmezmi

Esiyorsa giydirilir ya üşüsün mü çocuk. İnce pijamalar var bir iki takım al sonra baktın sık sık giydiriyorsun alırsın yine.

Canim erkek bebek bekleyen biri olarak ben de gittikce yogunlasiyorum. Artik rutin olarak her dusta komple jiletliyorum kendimi. Cok iyi bi cozum degil belki ama pratik geliyo bana. Artik bebisten sonra lazer fln bakcaz caresine.

Bende de 26 yazıyor ama belli olmaz ki bir bakarsın haziran başı olur bir bakarsın temmuz ortasına sarkar. Allah sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah çok heyecanli

Canim kesin giydircegini dusunuyosan al tabi. Ama emin degilsen bekle bebis gelince karar verip alirsin. He alip da kullanmazsan birine hediye edersin.

Canim erkek bebek bekleyen biri olarak ben de gittikce yogunlasiyorum. Artik rutin olarak her dusta komple jiletliyorum kendimi. Cok iyi bi cozum degil belki ama pratik geliyo bana. Artik bebisten sonra lazer fln bakcaz caresine.

B3n hiç kullanmadım o yüzden kullanım şeklini bilmiyorum iyice de dağıtmak istemiyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…