- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #23.621
Esiyorsa giydirilir ya üşüsün mü çocuk. İnce pijamalar var bir iki takım al sonra baktın sık sık giydiriyorsun alırsın yine.
Canm ben evlenmeden cok once komple lazere gittim, ogluma hamileyken hafif artis oldu genital bolgemde, koltk altmda hic cikmaz, bacaklarimida eldivenle yada makinamla hallediyorum, ama genitale malesef jilet, agda can yakici gelior hele ozel golge olunca cok hassasim...Kızlar bende size konu dışı bir şey danışmak istiyorum. Özel bir konu ama fikirlerinize ihtiyacım var
Tüylerinizi nasıl alıyorsunuz.
Ben önceden hep ağdayı tercih ederdim hamileligimin şu aylarına kadar. Ancak zorlaniyorum canım çok yanıyor bunun olması normal mi emin değilim. Ayrıca "erkek bebek annelerinde hormonlardan dolayı tüy artışı olur " durimunu yasadigim icin iyice seyrek olan yerlerde de kalınlaşma olmasını istemiyorum açıkçası.
Ne kadar sureyle alınmalı nasıl bir yöntem kullanilmali
Şu insanlar varya herşeye muhalefet hakkaten yaEsiyorsa giydirilir ya üşüsün mü çocuk. İnce pijamalar var bir iki takım al sonra baktın sık sık giydiriyorsun alırsın yine.
Canm ben evlenmeden cok once komple lazere gittim, ogluma hamileyken hafif artis oldu genital bolgemde, koltk altmda hic cikmaz, bacaklarimida eldivenle yada makinamla hallediyorum, ama genitale malesef jilet, agda can yakici gelior hele ozel golge olunca cok hassasim...
Canm lazerden onceki halimi dusunemiyorum inan cok zordu, seni anliyorum, suan en ii yontem jilet gibi ama bacaklarina,koltuk altina agda yapabilirsn, ozel bolgende de banyodan banyoya yada haftadan haftaya jilet yaparsan hep temiz oluyor cogalmasina firsat vermemis olursun...Anladım canım ben lazere gitmedim ondan hani ne etsem kafam karisik
Fakat food çok yedim ilk başlarda. İştahsız olduğum dönemlerde özellikle... Napalim yani robot değiliz ki arada olurKızlarrr adını söylemiyim canınız çekmesin bugün canm fast food bir yiyicek istedi ve yedim yemesem daha iyiydi biliyorum ama dayanamadm sonrada çok pişman oldumsizler böyle kaçamaklar yapıomusunuz
Demii...ilk başlarda canım istedi ama yemedm bugün yedim ama. Önce yedm sonra pişman oldum işteFakat food çok yedim ilk başlarda. İştahsız olduğum dönemlerde özellikle... Napalim yani robot değiliz ki arada olur
Bebekler her zaman bizden hassasilk doğduklarında hele daha cok üşürlermis .Sen bakma millete al koy çöpe mi atacaksin gunduz kullanmazsan gece kullanırsın.Ya kızlar bişey sorucam size malum bizim bebekler kısmetse yaz çocukları olacak ben simdi böyle yazlık bi kac pijama almayı düşünüyorum bizim oturduğumuz yer akşamları esiyor çünkü bende giydiririm diye düşünüyorum ama bana giydirilmez fln diyorlar bende oturduğum bölge esiyor diyorum çok karışıyorlar sağdan soldan sizce giydirilmezmi
Benim de es tarafı burda .Bir kac kuzenimvar .Yapacak miyim hayir .Kimseyle ugrasamam onlara kafa patlatmak yerine bebegimle daha cok zaman geçiririm. Ise baslayinca pisman olmayım diye .Kızlar benim bu şehirde kimsem yok mevlut yapmayı düşünmüyorum. Yapacak olsam tek başıma da kalkamam altından yine yardım etcek kimsem yok. Ne kadar kötü bişey yalnızlık ya
Simdi en kolayi jilet .Tuy dokucu kimyasal ,o bolgeye ağda yapmasi zor .Ben gittim lazere o yuzden su an cok sorunum yok .Dogumdan sonra da +4 daha gideceğim .Jiletle devam ediyorum cok cikmiyor zaten .Bacaklarim tamamen bitti koltuk altim cok az .Genitale de jiletle devam .Hic jilet yapmadiysan venus alabilirsin .Kadinlara ozel cizme kesme durumu da olmaz bir yeriniAnladım canım ben lazere gitmedim ondan hani ne etsem kafam karisik
Genelde midemi bulandırıyor .Normalde de cok yemem ama ilk zaman bir kez x bir sey asermistim yemistim .Kızlarrr adını söylemiyim canınız çekmesin bugün canm fast food bir yiyicek istedi ve yedim yemesem daha iyiydi biliyorum ama dayanamadm sonrada çok pişman oldumsizler böyle kaçamaklar yapıomusunuz
Kızlarrr adını söylemiyim canınız çekmesin bugün canm fast food bir yiyicek istedi ve yedim yemesem daha iyiydi biliyorum ama dayanamadm sonrada çok pişman oldumsizler böyle kaçamaklar yapıomusunuz
Cnm olur o kadar kacamak, nefs tasiyoruz sonucta, surekli olmasada ara sira bizde yapiyoruZz..Kızlarrr adını söylemiyim canınız çekmesin bugün canm fast food bir yiyicek istedi ve yedim yemesem daha iyiydi biliyorum ama dayanamadm sonrada çok pişman oldumsizler böyle kaçamaklar yapıomusunuz
Bende yiyorum bazen cok canım çekiyo eşimin arkadaşı güvenilir baya bildiğim yerden yiyorum her yerden değilKızlarrr adını söylemiyim canınız çekmesin bugün canm fast food bir yiyicek istedi ve yedim yemesem daha iyiydi biliyorum ama dayanamadm sonrada çok pişman oldumsizler böyle kaçamaklar yapıomusunuz
Dediğin gibi bebeklerimiz saglikli sihhatli gelsinler oncelikle,bayrama denk gelmesin de:) haziran itibariyle hastane çantasını hazırlarım diye dusunuyorunm.Bende de 26 yazıyorama belli olmaz ki bir bakarsın haziran başı olur bir bakarsın temmuz ortasına sarkar. Allah sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah çok heyecanli
Ah canım kıyamam çok şükür geçti gitti bir daha yaşatmasın Allah'ım inşallahAminnniyi dileklerin için teşekkür ederim. O ilk kez kanı gördüğüm zaman hissettiklerinin tarifi yok. Sabaha kadar uyumadım zaten. Geçecek bunlar da inşallah. Benim 9 sene çocuğum olmadı. Oğluma 5. Tüp bebek denemesinde kavuştum. Her gün binlerce kez şükrediyorum . Evliliğimizin 11. Yılında süpriz olarak geldi bu bebek. Alacağı nefes varsa Allah nasip ettiyse doğacak inşallah.
İğne konusuna gelince, eve hemşire çağıracağım. Başka şansım yok.
Ben de yedim bugünKızlarrr adını söylemiyim canınız çekmesin bugün canm fast food bir yiyicek istedi ve yedim yemesem daha iyiydi biliyorum ama dayanamadm sonrada çok pişman oldumsizler böyle kaçamaklar yapıomusunuz
Ben yapıyorum vallaa hep sağlıklı beslenemiyor insan ne kadar dikkat etsekte arada bu kaçamaklar oluyorr napalımKızlarrr adını söylemiyim canınız çekmesin bugün canm fast food bir yiyicek istedi ve yedim yemesem daha iyiydi biliyorum ama dayanamadm sonrada çok pişman oldumsizler böyle kaçamaklar yapıomusunuz
Ben de bulantılı dönemlerimde haftada bir yedim maalesef onun pişmanlığını yaşıyorum. Şunsıralar fast food dan uzağım Allah’a şükür. Ama abur cubur tarzı şeyler çekiyor canım ben de yiyorum ne yapayımKızlarrr adını söylemiyim canınız çekmesin bugün canm fast food bir yiyicek istedi ve yedim yemesem daha iyiydi biliyorum ama dayanamadm sonrada çok pişman oldumsizler böyle kaçamaklar yapıomusunuz
Bebekler her zaman bizden hassasilk doğduklarında hele daha cok üşürlermis .Sen bakma millete al koy çöpe mi atacaksin gunduz kullanmazsan gece kullanırsın.
Benim de es tarafı burda .Bir kac kuzenimvar .Yapacak miyim hayir .Kimseyle ugrasamam onlara kafa patlatmak yerine bebegimle daha cok zaman geçiririm. Ise baslayinca pisman olmayım diye .
Simdi en kolayi jilet .Tuy dokucu kimyasal ,o bolgeye ağda yapmasi zor .Ben gittim lazere o yuzden su an cok sorunum yok .Dogumdan sonra da +4 daha gideceğim .Jiletle devam ediyorum cok cikmiyor zaten .Bacaklarim tamamen bitti koltuk altim cok az .Genitale de jiletle devam .Hic jilet yapmadiysan venus alabilirsin .Kadinlara ozel cizme kesme durumu da olmaz bir yerini
Genelde midemi bulandırıyor .Normalde de cok yemem ama ilk zaman bir kez x bir sey asermistim yemistim .
Ben cips falan yiyorum cnm ya, napalım artık olur o kadar
Cnm olur o kadar kacamak, nefs tasiyoruz sonucta, surekli olmasada ara sira bizde yapiyoruZz..
Bende yiyorum bazen cok canım çekiyo eşimin arkadaşı güvenilir baya bildiğim yerden yiyorum her yerden değil
Dediğin gibi bebeklerimiz saglikli sihhatli gelsinler oncelikle,bayrama denk gelmesin de:) haziran itibariyle hastane çantasını hazırlarım diye dusunuyorunm.
Ben de yedim bugün
Ben yapıyorum vallaa hep sağlıklı beslenemiyor insan ne kadar dikkat etsekte arada bu kaçamaklar oluyorr napalım
Anlaşıldı hepimizin kaçamakları var :) İnşallahhhh sağlıkla sıhatle doğarlar minik bebişlerimizBen de bulantılı dönemlerimde haftada bir yedim maalesef onun pişmanlığını yaşıyorum. Şunsıralar fast food dan uzağım Allah’a şükür. Ama abur cubur tarzı şeyler çekiyor canım ben de yiyorum ne yapayım
Mantıklı aslında indirimli almış olmuşsundur. Ben şimdi Uyku seti bakıyorum odanın besikleri yatakları var zaten Allahtan kuzenimin ikizleri vardı şimdi 13 yaşındalar ama en azından besikleri duruyordu onları kullanacağım .Masallah gorumceye bak Allah herkese oyle gorumce versin .Ben de yegenlerim.dogdugu donemde hep ogrenciydim ama kendi capimda bir seyler alip hediye ederdim .Ben de 3 _6 dan basladim sezonu bitmeden alayim diye .Simdi 0_3 e gectim .Bakim cantamiz bugun geldi henüz gormedim .Siradakiler de biberon tirnak sac bakim seti insallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?