2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canm ben evlenmeden cok once komple lazere gittim, ogluma hamileyken hafif artis oldu genital bolgemde, koltk altmda hic cikmaz, bacaklarimida eldivenle yada makinamla hallediyorum, ama genitale malesef jilet, agda can yakici gelior hele ozel golge olunca cok hassasim...

Anladım canım ben lazere gitmedim ondan hani ne etsem kafam karisik

Canm lazerden onceki halimi dusunemiyorum inan cok zordu, seni anliyorum, suan en ii yontem jilet gibi ama bacaklarina,koltuk altina agda yapabilirsn, ozel bolgende de banyodan banyoya yada haftadan haftaya jilet yaparsan hep temiz oluyor cogalmasina firsat vermemis olursun...

Kızlarrr adını söylemiyim canınız çekmesin bugün canm fast food bir yiyicek istedi ve yedim yemesem daha iyiydi biliyorum ama dayanamadm sonrada çok pişman oldumsizler böyle kaçamaklar yapıomusunuz

Kızlarrr adını söylemiyim canınız çekmesin bugün canm fast food bir yiyicek istedi ve yedim yemesem daha iyiydi biliyorum ama dayanamadm sonrada çok pişman oldumsizler böyle kaçamaklar yapıomusunuz
Fakat food çok yedim ilk başlarda. İştahsız olduğum dönemlerde özellikle... Napalim yani robot değiliz ki arada olur

Bebekler her zaman bizden hassasilk doğduklarında hele daha cok üşürlermis .Sen bakma millete al koy çöpe mi atacaksin gunduz kullanmazsan gece kullanırsın.
Kızlar benim bu şehirde kimsem yok mevlut yapmayı düşünmüyorum. Yapacak olsam tek başıma da kalkamam altından yine yardım etcek kimsem yok. Ne kadar kötü bişey yalnızlık ya
Benim de es tarafı burda .Bir kac kuzenimvar .Yapacak miyim hayir .Kimseyle ugrasamam onlara kafa patlatmak yerine bebegimle daha cok zaman geçiririm. Ise baslayinca pisman olmayım diye .
Simdi en kolayi jilet .Tuy dokucu kimyasal ,o bolgeye ağda yapmasi zor .Ben gittim lazere o yuzden su an cok sorunum yok .Dogumdan sonra da +4 daha gideceğim .Jiletle devam ediyorum cok cikmiyor zaten .Bacaklarim tamamen bitti koltuk altim cok az .Genitale de jiletle devam .Hic jilet yapmadiysan venus alabilirsin .Kadinlara ozel cizme kesme durumu da olmaz bir yerini
Genelde midemi bulandırıyor .Normalde de cok yemem ama ilk zaman bir kez x bir sey asermistim yemistim .

Ben cips falan yiyorum cnm ya, napalım artık olur o kadar

Cnm olur o kadar kacamak, nefs tasiyoruz sonucta, surekli olmasada ara sira bizde yapiyoruZz..

Bende yiyorum bazen cok canım çekiyo eşimin arkadaşı güvenilir baya bildiğim yerden yiyorum her yerden değil

Bende de 26 yazıyor ama belli olmaz ki bir bakarsın haziran başı olur bir bakarsın temmuz ortasına sarkar. Allah sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah çok heyecanli
Dediğin gibi bebeklerimiz saglikli sihhatli gelsinler oncelikle,bayrama denk gelmesin de:) haziran itibariyle hastane çantasını hazırlarım diye dusunuyorunm.

Ah canım kıyamam çok şükür geçti gitti bir daha yaşatmasın Allah'ım inşallah evet en iyisi eğer eve çağırma oluyorsa süper olur bolca dinlen ceviz pekmez muz ye bebeğe iyi geliyor

Ben yapıyorum vallaa hep sağlıklı beslenemiyor insan ne kadar dikkat etsekte arada bu kaçamaklar oluyorr napalım

Ben de bulantılı dönemlerimde haftada bir yedim maalesef onun pişmanlığını yaşıyorum. Şunsıralar fast food dan uzağım Allah’a şükür. Ama abur cubur tarzı şeyler çekiyor canım ben de yiyorum ne yapayım

Ben cips falan yiyorum cnm ya, napalım artık olur o kadar

Cnm olur o kadar kacamak, nefs tasiyoruz sonucta, surekli olmasada ara sira bizde yapiyoruZz..

Bende yiyorum bazen cok canım çekiyo eşimin arkadaşı güvenilir baya bildiğim yerden yiyorum her yerden değil

Dediğin gibi bebeklerimiz saglikli sihhatli gelsinler oncelikle,bayrama denk gelmesin de:) haziran itibariyle hastane çantasını hazırlarım diye dusunuyorunm.

Ben de yedim bugün

Ben yapıyorum vallaa hep sağlıklı beslenemiyor insan ne kadar dikkat etsekte arada bu kaçamaklar oluyorr napalım

Anlaşıldı hepimizin kaçamakları var :) İnşallahhhh sağlıkla sıhatle doğarlar minik bebişlerimiz

Mantıklı aslında indirimli almış olmuşsundur. Ben şimdi Uyku seti bakıyorum odanın besikleri yatakları var zaten Allahtan kuzenimin ikizleri vardı şimdi 13 yaşındalar ama en azından besikleri duruyordu onları kullanacağım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…