2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Himmm ozamann mantiyida atayim cope canim oda gitmistir ozaman
Donuk ürünleri çözdürmek için 1 gün önceden normal dolap bölmesine indirmek en sağlıklısı. Çözünmeyi 4 derecede yaptırıp peynir bölümünde hiç çıkarmadan 1 2 gün muhafaza edilebilir. Ama daha fazlası bozulma yapabilir.

Oglum temmez bebegiydi canim benim oldugum yerde cok asiri sicak olur yaz aylari gunduzleri kisa kol citcitli altinada tek alt giydirdim aksamlarida ince uzun kollu giydirdim bence saga sola cok kulak asma bi bebek icin en dogru kararlari anne verir bence

Aslında bende kendim yapıyorum ama çok dikkatlice uğraşarak yapsam da bir yandan da korkuyorum. Seneye dondurucuya koymayı düşünüyordum aslında .

Kizlar konu dısi ama konserve domatesim vardi ev yapimi corba yapmak icin kullandim tadinda kokusunda bi deisiklik yok yeyibilir miyiz acabaa
Ben de kullanıyorum canım yazın köye gidince kb görümce ve eltimle beraber kışlık öyle domates konservesi , közlenmiş kırmızı biber, salça falan yapıyoruz bütün sene kullanıyoruz canım bence hiç bir sorun yok biz rahatlıkla yiyoruz

Kızlar benim bu şehirde kimsem yok mevlut yapmayı düşünmüyorum. Yapacak olsam tek başıma da kalkamam altından yine yardım etcek kimsem yok. Ne kadar kötü bişey yalnızlık ya
Benimde hiç akrabam yok canım bir teyzemin kızı var o da çalışıyor kayınvalidesi yanında falan yardım edemez ki zaten kimsemiz yok. Annemler yazı köyümüzdeki evde geçiriyorlar bütün akrabalarda orada oluyor bende doğumdan sonra köye gideceğim hem kurban bayramını geçiririm hem bebek görmeye akrabalar toptan gelmiş olur ben de daha neşeli geçiririm o dönemimi diye düşündüm.

Aslında bende kendim yapıyorum ama çok dikkatlice uğraşarak yapsam da bir yandan da korkuyorum. Seneye dondurucuya koymayı düşünüyordum aslında .
Ne kadar dikkat edilse de sanayi koşulları sağlanamıyor. Bazı ölğmcül bakteriler var hiç bozulma belirtisi vermeyen ve bunları yok etmek için belli basınç ve sıcaklıkta belli dakika tutmak gibi şartlar lazım. Bunu evde sağlamak çok güç ve olmaz olmaz bir olursa malesef ölümcül olabiliyor. Ben o yüzden bizim memleketimizde kurutmaya müsait olunca hep kuru tercih ediyorum. Herşeyi mevsiminde yiyorum.

Indirimli de olmadi ama bebekle gönlümce gezemem bakamam diye hepsini tek tek secerek bir kac yer gezerek aldim canim .Ben odayi kurunca alcam uyku setini .Simdi onumuzdeki ay 0_3 ay kiyafetler bakim urunleri alırsak bebek arabasi var .

Indirimli de olmadi ama bebekle gönlümce gezemem bakamam diye hepsini tek tek secerek bir kac yer gezerek aldim canim .Ben odayi kurunca alcam uyku setini .Simdi onumuzdeki ay 0_3 ay kiyafetler bakim urunleri alırsak bebek arabasi var .
Ben arabayı 2. El aldım zaten ikizlerle çok kullanması kolay olmayacak diye çok para vermek istemedik. Ama oto koltuğu bu ay alacağım.

Merhaba kizlar 2 li taramam temiz ciktigi halde 3 lude yapti doktor. Down sendromu 159:1 yuksek riskli cikti amniyosentezi kabul etmedim. Hakkimizda hayirlisi olsun..

Bende çok aburcubur yiyorum. Birde zaten genelde dışarda yemek yiyoruz, yemek kolasız olmuyor. Bi ona engel olamıyorum

Kızlar ben 2-3 gündür çok kötüyüm.

Gece wc sayısı nerdeyse saatte bire indi. Her uyanmamın geri uyuması yarım saat. E sabahta işe gidiyorum, ruh gibiyim.

Ve 2 gündür belim kopacak gibi ağrıyo

Hiç keyfim yok.

Hani ikinci trimester balayıydı

Bende ikiz olduğum için bu kadar sikayetim var sanıyordum ama sende aynı durumdaysan yapacak bir şey yok demektir. Ben bugün iş yerinde hep uyukladım gece yarısına kadar doktordaydım zaten ve sabaha kadarda wc ye git gel derken perişanım.

Kizlar aldigim çanta geldi super cok begendim rengini kullanisini ve buyuklugunu .Simdiden takip kullanmak istiyorum :)))
Canım resmi varmı?
Birde büyüyen yatakların 90x180 olanı varmı? Çilek 75/160 ve 80/180 gördüm. 80cm olunca uzun yıllar yatabilir mi?

Bende de çok arttı gece wc sayısı,
Bu akşamdan itibaren 11den sonra su içmeyeceğim, bakalım bir de böyle deneyelim

Ya canim ayni seyi bende kafamdan geciriorum hani bu ikinci trimester guzeldi hic deisiklik yok diorum kendi kendime hislerime tercuman oldun belim agrio kasiklarma igne batmasi gibi agrilarim oluo offf offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…