2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Daha çok da ağırlaşmadık ben anlamadım. Şimdiden böyleysek 2 ay sonra nolcaz düşünmek istemiyorum

Bende de çok arttı gece wc sayısı,
Bu akşamdan itibaren 11den sonra su içmeyeceğim, bakalım bir de böyle deneyelim

Ben 10dan sonra tüm sıvı alımını kestim, 9.30da süt, sonra çok susarsam bir yudum su. Ona rağmen böyleyim. Gün içinde de 2 lt içiyorum ya öle 3-4 değil yani. Doktor normal dedi ama daha bebek büyüyüp daha çok mesaneye baskı yaptığında vc de mi yatıcaz, napıcaz

Ya canim ayni seyi bende kafamdan geciriorum hani bu ikinci trimester guzeldi hic deisiklik yok diorum kendi kendime hislerime tercuman oldun belim agrio kasiklarma igne batmasi gibi agrilarim oluo offf offf

Aynen canım, kabızlık sebepli mide, kasık ağrısı da cabası iki böyleyse, üçte nasıl olucaz kimbilir

Bende 2li 3lu yaptirmadim zamani gecmisti doktorum hic biri yapilmamis bari bunu yapalim diyince kabul ettim bi yandanda iyi olmustur belki en azindan kendimi hazirlarim diyorum..ayrintilya 3 hafta sonra giricem oradan biraz umidim var acikcasi en azindan varsa gorebilirm insallah bugun biraz daha iyiym ilk duydugmda epey uzuldum ama

benimde 2lim 1/50 çıktı başka hiçbişey yaptırmadım yaptırmayacağım çünkü aldırmayacağım Allah'ım sağlıkla nasip etsin inşallah
Sizinle ayni seyleri yasiyoruz demekki..Allahim insallah saglikla kucagimiza almayi nasip etsinde eger downda olsa evlat yine aldirmayi bende asla dusunmedim

Canım bebiş dönmüş olabilir senin haftalarında dönüyor diye biliyorum. Baş aşşağı pozisyon aldıysa başı mesanene baskı yapıyor olabilir. Bende kötüyüm pazardan buyana bulantı ve kusmalarım geri geldi bir kilo vermişim sırtımı ağrıdan doğrultamıyorum

Ben gunde 4 litre su 2 buyuk kupa cay 1 sise soda içiyorum ve evet wc de yatiyorum nerdeyse .Evde sorun degil de okulda zor oluyor dersin ortadinda git ,hijyen sorunu vs .

Tarama test komedisini anlayabilen varsa anlatsin bana kizlar. Bu tamamen sacmalik. Burasi musluman ulke kac kisi ben engelli cocuk istemem aldiririm derki ? Engelliyse aldiririm diyenmi varki bu testleri yapiyolar? Diyoki risk var amniyosentez ee diyorum diyelim yaptik % 100 down cikti nolcak aldircazmi diyom yok canim diyo egitimini falan arastirirsin !! Komedi degilde ne? Dogmamis cocuga don bicmek.. dusuk riski var istemem diyom 2 bucuga risksizi var diyo sonuc noLcak diyom doguma kadar icin rahat olcak diyo... Birilerinin bu gidisata dur demesi lazim.. hamile kadini kocasini aylarca yok yere aglatmaya kimsenin hakki yok yazik gunahh gunah..

Geçmiş olsun canım aynı ben... 3-4 kere tuvalet, bir kere acikma, susama, bebeğin tekmesi... Sabah 7 de iş için alarm. Öğlene doğru da sırt ağrısından ağlayacak hale geliyorum. Hamilelerin izin hakları daha çok olmalı bence geçen gün tetanoz aşısı kan testi ve ayrıntılı ultrasonu aynı güne alıp o gün rapor aldım aile hekiminden. Dönüşte yönetici uzun süre inceledi bir günlük raporcuğu. Gözdağı veriyor güya...

Kizlar Joker de aksam 10 dan sabah 10 a %70 indirimli urunler var chicco ,carters

Ayni fikirde olduğum için yaptırmadım .Risk gormedi hoş gorse de yaptirmayacaktim .Zaten ozel egitimciyim cok sukur yeterli donanima sahibim.Bilginin fazlasi da zarar .O kadar cok risk var ki her sey 2li 3lu taramayla bitse keske.En basitinden otizm her 60 cocuktan birinde gorulecek kadar yayginlasti ve en kötüsü sebebi bilinmedigi icin tedavisi de yok .Allah o muciziye rahmimize koymuşsa en güzelini bilendir .Hamile kadinlari gerip üzüyorlar yazik .Hamilelikleri zehir oluyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…