- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #23.681
Esım turkıyeye gelecek ona solıyım getırsınAcaba bu ay ovulasyon testi mı denesen canım tam emin olursun o zaman bir ara ben de denemiştim ama o zaman günü geldiğinde vazgeçip bebek yapmayı ertelemiştik :)
İnşallah canım Allah'ım tez zamanda sağlıklı bebek nasip etsin inşallahEsım turkıyeye gelecek ona solıyım getırsın
Amın canımİnşallah canım Allah'ım tez zamanda sağlıklı bebek nasip etsin inşallah
Hicc kafani takma, Allahtan gelene boynumuz kildan ince, dr lara gore hersey cok kolay, nefes veren Allahken dunyaya getirecekken canini alan bizmi olalim, buda bizim sinavimiz olur o zaman, cok cesitli anomaliler olur atiyorum preeklampsi vs annenin hayati riski vardir, bebek kucuktur, anne ile bebek arasinda secim yapilmasi gerekir vs vs ozaman durum baska ama gerisi fasa fiso anlican...Bende 2li 3lu yaptirmadim zamani gecmisti doktorum hic biri yapilmamis bari bunu yapalim diyince kabul ettim bi yandanda iyi olmustur belki en azindan kendimi hazirlarim diyorum..ayrintilya 3 hafta sonra giricem oradan biraz umidim var acikcasi en azindan varsa gorebilirm insallah bugun biraz daha iyiym ilk duydugmda epey uzuldum ama
canim bie adet nisbeen kalin gibi bir wey al yinede lazim olursa kullanirsin. yine alirs8n inwallah.Ya kızlar bişey sorucam size malum bizim bebekler kısmetse yaz çocukları olacak ben simdi böyle yazlık bi kac pijama almayı düşünüyorum bizim oturduğumuz yer akşamları esiyor çünkü bende giydiririm diye düşünüyorum ama bana giydirilmez fln diyorlar bende oturduğum bölge esiyor diyorum çok karışıyorlar sağdan soldan sizce giydirilmezmi
Hangisi canım aldığın 126 adet 50₺ olan mı?İndirimlerden bahsedilmişken işinize yarar mı şu an bilmiyorum (ben aldım :)) Prima bebek bezi ve can bebe alt açma bezi baya bir indirimde hepsiburada da. 1 er set aldım ben hatta alt açma bir tane 10 luk almıştım iyi midir değil midir göreyim diye, gayet iyi çıktı.. tekrar alacaktım site ikinci kez siparişime izin vermediartık bir sonraki indirimde tek seferde 1 kaç paket alırım.
Gule gule kullan canim. Ben gecen yaz gaza gelip oss ye girdim tekrardan uni kazandim basladim. Onun hevesiyle kendime cok begenerek bi sirt cantasi almistim. Neye niyet neye kismet. Kitap defter koyarim dedigim canta suan dolapta bebek cantasi olmayi bekliyo.Kizlar aldigim çanta geldi super cok begendim rengini kullanisini ve buyuklugunu .Simdiden takip kullanmak istiyorum :)))
Hangisi canım aldığın 126 adet 50₺ olan mı?
Canım bebiş dönmüş olabilir senin haftalarında dönüyor diye biliyorum. Baş aşşağı pozisyon aldıysa başı mesanene baskı yapıyor olabilir. Bende kötüyüm pazardan buyana bulantı ve kusmalarım geri geldi bir kilo vermişim sırtımı ağrıdan doğrultamıyorum
Ben gunde 4 litre su 2 buyuk kupa cay 1 sise soda içiyorum ve evet wc de yatiyorum nerdeyse .Evde sorun degil de okulda zor oluyor dersin ortadinda git ,hijyen sorunu vs .
Geçmiş olsun canım aynı ben... 3-4 kere tuvalet, bir kere acikma, susama, bebeğin tekmesi... Sabah 7 de iş için alarm. Öğlene doğru da sırt ağrısından ağlayacak hale geliyorum. Hamilelerin izin hakları daha çok olmalı bencegeçen gün tetanoz aşısı kan testi ve ayrıntılı ultrasonu aynı güne alıp o gün rapor aldım aile hekiminden. Dönüşte yönetici uzun süre inceledi bir günlük raporcuğu. Gözdağı veriyor güya...
Teşekkkürler canım onerin icinBebekler her zaman bizden hassasilk doğduklarında hele daha cok üşürlermis .Sen bakma millete al koy çöpe mi atacaksin gunduz kullanmazsan gece kullanırsın.
Benim de es tarafı burda .Bir kac kuzenimvar .Yapacak miyim hayir .Kimseyle ugrasamam onlara kafa patlatmak yerine bebegimle daha cok zaman geçiririm. Ise baslayinca pisman olmayım diye .
Simdi en kolayi jilet .Tuy dokucu kimyasal ,o bolgeye ağda yapmasi zor .Ben gittim lazere o yuzden su an cok sorunum yok .Dogumdan sonra da +4 daha gideceğim .Jiletle devam ediyorum cok cikmiyor zaten .Bacaklarim tamamen bitti koltuk altim cok az .Genitale de jiletle devam .Hic jilet yapmadiysan venus alabilirsin .Kadinlara ozel cizme kesme durumu da olmaz bir yerini
Genelde midemi bulandırıyor .Normalde de cok yemem ama ilk zaman bir kez x bir sey asermistim yemistim .
Canm lazerden onceki halimi dusunemiyorum inan cok zordu, seni anliyorum, suan en ii yontem jilet gibi ama bacaklarina,koltuk altina agda yapabilirsn, ozel bolgende de banyodan banyoya yada haftadan haftaya jilet yaparsan hep temiz oluyor cogalmasina firsat vermemis olursun...
Selamlar hepinize
Ben evde olmama rağmen bütün gün mayışık uyku halindeydim, çalışanlara Allah kolaylık versin kimse çekilmez valla bu haldeyken.
Sözde 2.trimester balayı deniyordu hiç de balayı filan değil karnın büyüdükçe şikayetler de farklılaşıyor; sadece hamileliğe alışmış oluyorsun o kadar. Dün de bebek aşağıyı mı tekmeledi, yoksa rahim mi büyüyor diye bilemedim ara ara bıçak gibi acı hissettim korktum hemen uzanıverdim. Allah'ım güzelce doğurmayı nasip etsin hamilelik güzel ama hiç de normal yaşamın gibi olmuyor.
Gule gule kullan canim. Ben gecen yaz gaza gelip oss ye girdim tekrardan uni kazandim basladim. Onun hevesiyle kendime cok begenerek bi sirt cantasi almistim. Neye niyet neye kismet. Kitap defter koyarim dedigim canta suan dolapta bebek cantasi olmayi bekliyo.
Günaydın güzel anneler nasilsiniz. Ben ciddi anlamda uykusuzluk yaşıyorum gece 20 defa wc ihtiyacı uykum parca parca zaten bi daha uyuyamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?