2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Selamlar hepinize

Ben evde olmama rağmen bütün gün mayışık uyku halindeydim, çalışanlara Allah kolaylık versin kimse çekilmez valla bu haldeyken.
Sözde 2.trimester balayı deniyordu hiç de balayı filan değil karnın büyüdükçe şikayetler de farklılaşıyor; sadece hamileliğe alışmış oluyorsun o kadar. Dün de bebek aşağıyı mı tekmeledi, yoksa rahim mi büyüyor diye bilemedim ara ara bıçak gibi acı hissettim korktum hemen uzanıverdim. Allah'ım güzelce doğurmayı nasip etsin hamilelik güzel ama hiç de normal yaşamın gibi olmuyor.

Hicc kafani takma, Allahtan gelene boynumuz kildan ince, dr lara gore hersey cok kolay, nefes veren Allahken dunyaya getirecekken canini alan bizmi olalim, buda bizim sinavimiz olur o zaman, cok cesitli anomaliler olur atiyorum preeklampsi vs annenin hayati riski vardir, bebek kucuktur, anne ile bebek arasinda secim yapilmasi gerekir vs vs ozaman durum baska ama gerisi fasa fiso anlican...

İndirimlerden bahsedilmişken işinize yarar mı şu an bilmiyorum (ben aldım :)) Prima bebek bezi ve can bebe alt açma bezi baya bir indirimde hepsiburada da. 1 er set aldım ben hatta alt açma bir tane 10 luk almıştım iyi midir değil midir göreyim diye, gayet iyi çıktı.. tekrar alacaktım site ikinci kez siparişime izin vermedi artık bir sonraki indirimde tek seferde 1 kaç paket alırım.

canim bie adet nisbeen kalin gibi bir wey al yinede lazim olursa kullanirsin. yine alirs8n inwallah.

Hangisi canım aldığın 126 adet 50₺ olan mı?

Kizlar aldigim çanta geldi super cok begendim rengini kullanisini ve buyuklugunu .Simdiden takip kullanmak istiyorum :)))
Gule gule kullan canim. Ben gecen yaz gaza gelip oss ye girdim tekrardan uni kazandim basladim. Onun hevesiyle kendime cok begenerek bi sirt cantasi almistim. Neye niyet neye kismet. Kitap defter koyarim dedigim canta suan dolapta bebek cantasi olmayi bekliyo.

Olabilir cnm, en son ayrıntılı da makat gelişliydi, dönmüştür belki.

Umarım geçer bi an önce kusmaların, ilk defa duyuyorum bu hftalarda bitmişken başlamasını. Ne garip bi süreçmiş hamilelik yaa

Yaa bencede, rapor hakkımızı arttırmalılar kesinlikle. Bende rapor almak istemiyorum, doğumdan sonra alırım diye hakkımı doldurmak istemiyorum. Yoksa bizim kurumda incelemezler. Gerçekten günlerce yatmaya ihtiyacım var vc ye kalkmaksızın

Teşekkkürler canım onerin icin

Bacaklarıma ağda isi uzun suruyor diye ve üst bölgelerde yine ağrı oluştuğu için epilasyon cihazı ile yapiyodum son zamanlarda
Ama sanırım bende jileti bir deneyecegm

Canım benim ilk trimester ve devam eden birkaç hafta çok kötüydü.
Okula da gitmek zorunda kalıyordum. Bulanti kusmalar beni çok olumsuz etkiliyordu.

Şimdi çok şükür bu sorun daha çok azaldı.
Sadece yorgunluk uyuyamamak ve stres olumsuz etkiliyor.
Eskisine göre daha fazla yoruluyorum
Daha çok acıkıyorum
Daha çok gece uyanıyorum tuvalet ihtiyacı için..

Bense kendime sırt çantası almak istiyorum
Uni okuyorum. Artık kol çantası rahatsız etmeye başladı açıkçası

22 subat persembe Kızlar normalde gece acikmasi yaşamayan bir insanım. Ama dün ilk gece acikmasni yaşadım

Arkadaşımıza gitmiştik orda ufka oğulları mama sandalyesinde makarna yiyordu
Hatta abartıp iştahla eliyle yemeye başladı

Eve geç geldik
Uyuyamadım aklıma sürekli yemek geliyor
Orda canım çekmemişti
Eve geldik canım makarna istedi
Bana yakışıyor mu
Ben acıkmazdım acaba bebek mi ben mi aciktim
Ben acsam bebekte açtır
Bebek açsa da yine yemem lazım
Sonucuyla makarna olmasada akşamdan kalan yemeği iisitp bir güzel yedim. Hadi oglusuma afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…