2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben düzenli olarak devlette takip ediliyorum arada bir de özele gidiyorum. Devletteki doktorum çok iyi olduğu için onda doğum yapmayı düşünüyorum. Zaten her kontrole gittiğimde ultrasyonda bebeği mümkün olduğunca detaylı inceliyor bir sıkıntım yok şimdilik. Özeldeki doktor test yaptırmamı istedi bende istemediğimi söyledim.

Testlerin down sendromlu dediği ve sapasağlam doğan çok çocuğa şahit olduğumuz için inandırıcı gelmiyor zaten. Sende yaptırmasan olurmuş. Risk çıktığı halde devamındaki genetik test vs. yaptırmamışsın.

Maşallah canım olsun ikizse eğer bencede bizden daha hızlı olman gerek daha yatağı arabası puseti uyku seti dünya şey var aldık sanıyoruz ama sonra unuttuğumuz çok şey çıkıyo

Kızlar günaydın ayrıntılı ultrasona 22 haftada gitmek şartmı yani 21 veya 23 olsa bişey olurmu gerçi doktorum 22 de gel dedi ama önce veya sonra yaptıran varmı

Kızlar günaydın ayrıntılı ultrasona 22 haftada gitmek şartmı yani 21 veya 23 olsa bişey olurmu gerçi doktorum 22 de gel dedi ama önce veya sonra yaptıran varmı
Ben 21 de yaptırdım cnm doktor sonuca baktı 22 yada 23 te yaptır diye bisey demedi hatta eşim 3 hafta sonra yaptırsak olurmu diye sordu doktorum olur dedi ama ben hazır elimde para varken yaptırayım dedim yaptırdım.

Kizlar benim cantanin kirmizisi 114 e bebekte bugune ozelEki Görüntüle 2115064
Ayy canım ya çok güzel bayıldım şimdi baktım da bak bak bitmedi Harika indirimler var öff yaa bi netleşmedi cinsiyetimiz bide maddi açıdan sıkışığız sanırım cinsiyet belli olsada nisandan önce alışveriş yapamıcam sıkışıcak yine

Bende bugün çıkan reklam sayfalarında gördüm 160dan 60a düşmüş, amastokta yok. Olmayan şeyi neden indirimdeymiş gibi reklam yaparlar anlamam.
Ben de bundan aldım, üç hafta onceydi 120 TL almıştım çok bölmeli olması guzel de sırtımda biraz büyük kaldi

9
Bende bugün çıkan reklam sayfalarında gördüm 160dan 60a düşmüş, amastokta yok. Olmayan şeyi neden indirimdeymiş gibi reklam yaparlar anlamam.
Canim ben buna magazada baktim hic gorundugu gibi degil. Tok durmuyor .Benimki bosken bile dolgun görünüyor .Elyaf var sanirim .

Ben bu ay 500 tl yi aştım. Artik dur dedim kendime bir sonraki aya hevesler .

ben daha hiçbir şey almadım ya... hafta sonu düşünüyorum... bi hastane çıkışı beğendim ama hala karar veremedim alsam mı almasam mı diye

ben daha hiçbir şey almadım ya... hafta sonu düşünüyorum... bi hastane çıkışı beğendim ama hala karar veremedim alsam mı almasam mı diye
Bence aylara böl butce ayir ona gore al .Hem hepsi bir arada olunca maddi olarak zorlanirsin .Hem de simdi agirlasmadan gezebilirken almak en guzeli.

Bence aylara böl butce ayir ona gore al .Hem hepsi bir arada olunca maddi olarak zorlanirsin .Hem de simdi agirlasmadan gezebilirken almak en guzeli.
sadece kıyafet alıcam canım ben... büyük eşyalar var zaten yataktı arabaydı anakucağıydı falan onlar hazır... sadece kıyafet olacağı için ağırdan alıyorum biraz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…