2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bunu bebeğimr aldım ama bilemedim acaba buyukmu aldim 1 yaşa gore bu ? Gerimi yollasam acaba
Eki Görüntüle 2115081
Bence gonderme canim bir yas yazdigina bakma daha once giydirirsin... birde kislik tarzi seyleri dogumdan sonra kisa dogru almak bana daha mantikli geliyo... ilk oglumda 0-3 ve 3-6 ay aldiklarimi kisa bi sure kullandim hatta dogru durust giydiremeden kuculenlerde oldu cok cabuk buyuyorlar ve buyudukce olculerine gore aldim tabi nacizane fikrim bu ilk bebek olunca insan herseyi cok cok almak istiyo heves ediyo

Bende daha bir igne bile almadim cinsiyetimiz belli olsun ona gore alicam buyuk esyalarimizin cogu zaten var kiz olursa eger elbise kiyafet ihtiyacimiz bolca olacak erkekse eger abisinden kalma seyler var ne var ne yok bakip ona gore hastane cikisi vs seyler alicam

Kizlar bisey daha dicem oglumda biberon seti emzik bi kac cesit aldim ilk hevesle ve oglum hic biberon kullanmadi asla almadi agzina emzigi de taa 4 aylikken aldi demem o ki alip koymamak en iyisi ihtiyac olursa alinir artik herseye cok kolay ulasabiliyoruz...

sadece kıyafet alıcam canım ben... büyük eşyalar var zaten yataktı arabaydı anakucağıydı falan onlar hazır... sadece kıyafet olacağı için ağırdan alıyorum biraz...
O zaman simdi 3 6 kiyafetleri al cunku sezon geçecek.
Temmuzda dogucak ya ilk kis giydi giydi bir sonraki kisada kucuk gelir ya zaten giyemez ondan kafam karisti.
Ama 1 den once giydirirsin yine de icine sinmediyse gonder.
kızlar hastane çıkışı aldınız mı ya ?
Babamiz bir tane aldi Panco dan bir tane daha alcaz gelecek ay .

ben daha hiçbir şey almadım ya... hafta sonu düşünüyorum... bi hastane çıkışı beğendim ama hala karar veremedim alsam mı almasam mı diye
Bende daha hiç bişey olmadım üstelik ilk hamileliğim ama daha erken gibi almak için tabi indirimleri değerlendirmek lazım :)

ben daha hiçbir şey almadım ya... hafta sonu düşünüyorum... bi hastane çıkışı beğendim ama hala karar veremedim alsam mı almasam mı diye
Ben çok uygun bi mağaza buldum %100 pamuk e bebekteki ürünlerin aynısını adam uyguna satıyor atıyorum e bebekte 50 tl lik ürünü adam 25 tl ye satıyor bi hastane çıkışı begendim şu süslü hastane çıkışları varya 75 tl ye satiyor

Internette mi yoksa normal magaza mi ?

nasıl bişi alacağıma karar veremiyorum ya...
erkeklere almak ne kadar kolaymış...
düz sadece bir renk mi alsam renkli mi alsam... çiçeklilerden mi alsam offf

Kızlar günaydın ayrıntılı ultrasona 22 haftada gitmek şartmı yani 21 veya 23 olsa bişey olurmu gerçi doktorum 22 de gel dedi ama önce veya sonra yaptıran varmı
Gunaydin canim. Senin ayrintilin bugundu diye hatirladim sana bakiniyodum grupta. Benim sali gunu ayrintili 20+6 oluyo tam.

nasıl bişi alacağıma karar veremiyorum ya...
erkeklere almak ne kadar kolaymış...
düz sadece bir renk mi alsam renkli mi alsam... çiçeklilerden mi alsam offf
Ben sadelikten yana olduğum için çoğu şeyi sade alicam kızımın belki bi kac bişey böyle çiçekli fln olur. Içine hangisi siniyorsa onu al cnm ya

Beyazlilari da var bu sayfa tutulan bir sayfa .Hatta bir arkadasimiz siparis vermisti .Ben de onumuzdeki ay bakacagim ama genelde kizlara yonelik
kalitesi nasıl acaba pembeyi bende çok beğendim de çok mu pembe olur acaba diye de düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…