2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Henüz bebğin cinsiyetini bildirmeyenler var... sanırım artık çoğu kişi öğrenmiştir... lütfen özel mesaj olarak bildirin
Yorma kendini canim .Bazi kisiler sadece listede var ,bazilari da sadece soru soracagi zaman aramiza katılıyor ya bir ya iki kere.

Oyy çok geçmiş olsun canım inşallah ayrintili da çok iyi gecer de hiç ameliyata falan gerek kalmaz , ayrıntılı randevun ne zaman peki ?
2 hafta sonra dedi anlaşmalı olduğu ayrıntılı ultrason yapan bi yere yönlendirdi. Belki beklemeyip bu hafta başka yerde yaparım

Kızlar eltim park yatak verdi. Akşam oturdum kurdum. 8 yıllık ama gayet sağlam duruyor hatta sallanabiliyor bile. Ama içimde hep bir burukluk var mobilya aldık park yatağını kurduk elbiseler aldık daha 20. haftalardayiz... Bir şey olmaz di mi
Vajinal ölçüm yaptıracak arkadaşlar korkmayın çok zor değil bastirmiyor probu. Elbet biraz rahatsızlık oluyor ama doktor kibar davranıyor zaten içeride bebek var diye. İkizlerde hele cokk önemli ihmal etmeyin hatta hatırlatin doktorlariniza bence.

Allahim biii harikaaa yaaa buudaaa

:)))) ben vuruldum bu yataklara özelliklede 2. yoladığıma sanrm kararımı verdm bunu alıcammm :)

2 hafta sonra dedi anlaşmalı olduğu ayrıntılı ultrason yapan bi yere yönlendirdi. Belki beklemeyip bu hafta başka yerde yaparım
Bobrek genişlemesi erkek bebeklerde çok olurmuş canım ve çoğunluğu duzelirmis sıkma canını. Haziran annelerinde de bir sürü kişiye bebekte böbrek genişlemesi var ama geçer dendi. Belki bizimkilerde de vardır ama Dr önemli görmediği için soylemiyordur yani...

Bende halen karından bakıyor doktorum ama rahim ağzını kapalı gördüğü için öyle sanırım. Açıklık görürse vajinal ölçüme geçecek diye anladım. Bende senin gibi biraz tedirginim, her şeylerini aldım eksiğim yok gibi ama tedirginim işte daha yolun yarısındayız diye. Ben birde ikiz olduğum için doktorum erkenden artık hareket etme falan der diye acele ettim biraz. Allah bağışlasın yavrularımızı.

Her şey guzel olacal canim. Allah saglikla kullanmayi nasib eylesin. Bebişlerine saglikla kaviwasin inwallah

Yakında ayakkabimizi giyemeyecek duruma gelcez .Neyse ki bahar geliyor babetler is görür .Gerci gecen sene babetle ayagimi kirdim .Giymeyi düşünmüyorum hele hamileyken.. snaker larla devam .

gecmiş olsun canım benim de ilk bebekte ayrıntılıda böbrekte kaçak cıkmıştı doğunca 1 yaşına kadar kontrol edildi sonra gecti cok şükür inş ciddi bi sey cıkmaz içini ferah tut ben de Parvana hanım a gittim gecen hafta sen memnun değilmiydin neden değiştirdin?

Canım böbreklerde idrar birikiyor o yüzden böbrekler genişliyor. Bu durum yüzde doksanbeş doğumda doktorun bebeğin pipisini gerip açmasıyla geçiyormuş. Son aşama idrar yolları ameliyatı oluyormuş.
bizim yeni doğan sünneti ile toparladı en kötü ihtimal sizede sünnet önerirler doğumdan bi kaç gün sonra gerci şimdi sorun cıkmasa bile yapıyorlar cok rahatlık inş bisey cıkmaz

Yakında ayakkabimizi giyemeyecek duruma gelcez .Neyse ki bahar geliyor babetler is görür .Gerci gecen sene babetle ayagimi kirdim .Giymeyi düşünmüyorum hele hamileyken.. snaker larla devam .
Bende varis çok şimdi bile ayağım şişiyorken yazı hiç düşünemiyorum. Kaşın allah kaşım bacaklarım. O yüzden crocs tarzı terlik düşünüyorum şimdiden beni gören 6-7 aylık sanıyor ilerleyen aylarda ayakkabı giyemem. Pijamamı zor geçiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…