2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yakında ayakkabimizi giyemeyecek duruma gelcez .Neyse ki bahar geliyor babetler is görür .Gerci gecen sene babetle ayagimi kirdim .Giymeyi düşünmüyorum hele hamileyken.. snaker larla devam .
Bende 2016 da mahv oldum ayaklarimbeni mahv etdi. Evden cikinca qayet normal eve dondugumde yakkabi ayagimdan cikmiyordu . Ekimde babetle geziyordum

Allah yardimcin olsun canim .Ben terlik de giyemem ya uzun sure sakınacaksın dedi .Kemikler saglamlasmiyormus hemen .Bazen evin icinde yururken ayni yerden burkuluyor cok korkuyorum.

Gunaydin guzel annisler benimde agrilarim oldukca artti ve doguma kadar artarak devam edecek sag salim kucagimiza alalim da ins unutulacak bu

Ilk oglumda dogum agrilarim 26. Haftada basladi ve her kontrolde rahim agzi olculdu karindan oglumu zorla ilaclarla icerde tuttuk ki sukur haftasini tamanlayip oyle geldi

Ins bunda ayni seyleri yasamam 25. Haftadan sonra hastane cantami hazirlayip koyucam Hepsi Rabbime emanet

Bende 2016 da mahv oldum ayaklarimbeni mahv etdi. Evden cikinca qayet normal eve dondugumde yakkabi ayagimdan cikmiyordu . Ekimde babetle geziyordum
Sanirim snaker icinde sismeye mahkum olacak ayagim baska sansim yok .Babetle yürürken düz yolda ayagim kırıldı .Yine oyle bir durumdan korkuyorum .

Sanirim snaker icinde sismeye mahkum olacak ayagim baska sansim yok .Babetle yürürken düz yolda ayagim kırıldı .Yine oyle bir durumdan korkuyorum .
Aa cok gecmis olsun topragim dikkat et hamilelikten sonra vucut dengesi de zor oluyo bazen dusucek gibi oluyorum ben... babet hic sevmiyorum ayaklarimi cok agritiyo duz taban oldugu icin Allah yaz oldugu icin bi sekilde idare edilir

Aa cok gecmis olsun topragim dikkat et hamilelikten sonra vucut dengesi de zor oluyo bazen dusucek gibi oluyorum ben... babet hic sevmiyorum ayaklarimi cok agritiyo duz taban oldugu icin Allah yaz oldugu icin bi sekilde idare edilir
Cok tesekkur ederim canim Rabbim hepimizi korusun .Ayrintili usg yi ne yaptın ?

Günaydın Hanımlar,
İlk sayfalarda yazmıştım fakat sonra iş yoğunluğundan hiç dahil olamadım aranıza. Şimdi biraz rahatladım fırsat buldukça katılmak istiyorum. 4 buçuk yaşında bir oğlum var kızım da şimdi 23. haftada. 10 gün önce ayrıntılı ultrasona gittik şükür her şey yolunda görünüyor. Umarım hepinizin bebekleri çok sağlıklıdır.
Sormak istediğim birkaç şey var. Son 50 sayfaya yakın okuyabildim aranızda şeker yüklemesi yaptıranlar olmuş sanırım, benim doktorum 24. haftada yaparız demişti, siz kaçıncı haftalarda yaptırdınız?
Bir de ortalama kaç kilo aldınız?
Hepinize sağlıklı gebelik ve doğum diliyorum.

Gunaydin kizlar agrilardan yakinanlarimiz var onlardan biride benim ama hamile kaldigim andan itibaren basladi dr cok erken dedi ve kalsiyum,magnezyum destekli bir ilac verdi sayesinde agrilarim gecti ama yatis pozisyonuna bagli agrilarim ara sira oluyor, ayagimin arasinda yastikla yatiorm belime ayri yastik koyuyorum donmiim diye ama bi bakiorum wc ye kalktigimda sirt ustuyum,oglumda da boyleydi sanirim vucut nasil isterse ole hareket ediyor.. Birde son aylarda benimde el ve ayaklarimda hafif sisme oldu ve elimdeki biraz kaldi sis gibi durmuyor ama alyansim olmuyor artik birazda ufak almisim sanirim, tuzu simdiden azalttim ama bu gebeligin gerektirdigi bisey vucudun su tutmasi, dogumdan sonra hepsi geciyor ins saglicakla tamamlariz sureci ve bebislere kavusuruz..

Kızlar benimde başım çok ağrıyor bugün ilaç içmedim ama geçmezse içmeyi düşünüyorum.

Kızlar bir tane daha park yatak beğendm bunuda paylaşmam lazım bu nasıllll
Eki Görüntüle 2116895
Coj guzel canim,cok beyendim. Evimde yer olsa boyle bir wey almak isterdi.benim kizimda bewik aldim. Uzun muddet kullana bilirim.İkinci bir yatak icin evde yer yok.evim cok kucuk. Kendi evim daha hazir degil. Hazir olana kadar idare edicem bir yolla bakalim. O zamana kadar biri yanimda yatacak bawka car yok.

Henüz bebğin cinsiyetini bildirmeyenler var... sanırım artık çoğu kişi öğrenmiştir... lütfen özel mesaj olarak bildirin
doktoruma detaylı ultrasonun sonucunu göstermeye gittiğimde hatırlattım bebeğin cinsiyetine bakıcaktınız diye sadece sonuçlarıma bakıp bir sıkıntın varmı diye sordu yok deyincede bir dahaki sefere bakalım dedi sepetledi beni bir sonraki kontrolüm 23 martta. detaylı ultrasonda kız dedi doktor o söylemeseydi dahada bebeğim için bir fikrim olmayacaktı. bir ay sonra zaten 6 aylık olacak. artık doğumda öğrenirdim cinsiyetini :)

ben daha yaptırmadım 23. haftada yapılıyormuş... aslında sata göre 22 haftalığım ama bebiş 1 hafta önden gidiyo bana 24. haftanda gel dediler yani 2 hafta sonra gidicem... ayrıca toplamda 9 kilo aldım az mı çok mu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…