2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

internete baktıgımda da 24-28 yazılmıştı. Benim sonraki kontrolüm 23 +4 te olacak muhtemelen. Hiç de yaptırmak istemiyorum aslında. İlk gebeliğimde çok midem bulanmıştı o sıvıyı içerken. Ben de toplamda 3 kilo aldım ama çok zayıf hamile kalmadım ona bağlıyorum. Doğum sonrası bir şekilde veriliyor zaten :)

Sagolun kızlar biraz önce siparişini verdim bakalım 10 güne gelir

Eki Görüntüle 2117070
Gule gule kullansin bebis, ben oglumda besik almamis olsaydim, kesin park yatak alirdim, 9 aylikken tatile gitrigimizde otelin park yatagini kullanma firsatimiz oldu ve icinde cok mutluydu, oyun gibi geliyordu ona ama besigini hic sevmedi ve halada yatmiyor ins kizim besige alisir...

Meram akademiye gidicem galiba dun bi gorusme yaptim on gun sonraya randevu alicam
Canim benim dr um orda ya orda normal radyalog bakıyor 250 tl .dr um perinatolog onerdigi icin disarda yaptircam ben bile .
Canim sahidenmi kirildi yani duwtunmu yoksa agridan mi kirildi diyorsun. Benim ayagimin alti cok agriyordu hemde yaniyordu.
Geçen yil mayis ayinda kirildi ayagim 2 ay yattim canim kalkinca da aylarca aksadı ayagim .Simdi 20 dk dan fazla ayakta kalsam hemen kramp girer olduğum yerde kalirim

Kızlar beni mazur görün herkese merhaba
Konuyla alakasız size bir kaç soru sormak istiyorum
Bana ne olur tecrubenizle yardımcı olursanız sevinirim
Ben bundan bir kaç ve sene önce düşük yaptım
Şimdi gene hamilelik belirtilerim var gebelik testi yaptım
Pozitif ti ama onda bet 16 çıktı doktor düşük hamile değilsin dedi 2 gün sonra gel birdaa bakalım dedi
Sizind e ilk hamilelikte 16 çıktı mı hiç beta HCG
Ne olur yardımcı olun yoksa catlicam meraktan

walla kiloyu takmıyorum bu üçüncü hamileliğim diğerlerinde de 20 kilo aldım tekrar eski kiloma döndüm bundan da ümitliyim bakalım.... şeker yüklemesini de yaptırıcam bi sakınca görmüyorum

Kızlar benimde başım çok ağrıyor bugün ilaç içmedim ama geçmezse içmeyi düşünüyorum.
Gecmis olsun canim benim haftada 3 gun agriyor klasiklesti .Turk kahvesi ic,sakiz cigne,temiz havaya cik,nane yağı varsa masaj yap .Uyuşturuyor iyi geliyor.

2 hafta sonra dedi anlaşmalı olduğu ayrıntılı ultrason yapan bi yere yönlendirdi. Belki beklemeyip bu hafta başka yerde yaparım
Beklenmez ki zaten insan nasıl sabreder , Allah yardımcın olsun canım Allah bebeğini de seni de korusun inşallah

ayrıntılı ne zaman canım ?

bana da hep kız dedi doktor senin gibi ayrıntılıdan çıkmadan inanmam dedim... çok şükür orda da netleştirdi
Çok şükür canım tebrik ederim sağ salim kucağına alasın inşallah
Benimki 6mart olacak inşallah heyecanla bekliyorum :)

Sen dr kimdi canim iki dr arasida kaldim tercihim fuat demirdi ama medova ya gecmis tulin yamani onceden taniyorum fatma cetineri hic bilmiyorum hakkinda bi bilgim de yok esimde tulin yamana gidelim diyor...canim gitmisken hem kadin dogum hem ayrintiliyi halletmem lazim ayni gun geri donmem lazim zaten cok bilmiyorum merkezi

bende tek kişilik yorgan ile yatarak care buldum onu destek yapıyorum karnıma sarıyorum falan daha rahat oldu :)
Birde öyle deneyeyim bende iyice büyüyene kadar bir yöntem bulucaz inşallah :) şimdiden böyleyse son zamanları düşünemiyorum:)
Kızlar benimde başım çok ağrıyor bugün ilaç içmedim ama geçmezse içmeyi düşünüyorum.
Çok geçmiş olsun ensene buz koyarsan iyi geliyor

Merhaba kızlar, tetanoz aşısı için saglık ocagından arıyolar mı yoksa biz mi gidip olcaz falan diyoruz. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lutfen :)

Merhaba kızlar, tetanoz aşısı için saglık ocagından arıyolar mı yoksa biz mi gidip olcaz falan diyoruz. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lutfen :)
Ben kendim gitmiştim. Gebelik kaydı açıldıktan sonra arıyorlar zaten kan aşı kontrol vs için.

Kaydımı 1 ay once olmuştum ama zaten hiç ilgilenmiyolar sansıma. Gec mi kaldım acaba aşı için 21. Haftamdayım kendim gidiyim bari

Teşekkür ederim cevabın için canım evet önemli olan sağlıkları tabiki büyük bi heyecanla yüzünü göreceğim anı bekliyorum bebisimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…