2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar, tetanoz aşısı için saglık ocagından arıyolar mı yoksa biz mi gidip olcaz falan diyoruz. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lutfen :)
Sağlık ocağında kaydın var mı hamile olduğunu öğrendiğinde gidip kayıt yaptırdın mi ? Çünkü ordan da düzenli kontrole çağırıyorlar ve önceden diyorlar aşı zamanın yaklaşmış şu gün gel yapalım diyorlar , bazen arıyorlar bazen aramiyorlar canım onların aramasını bekleme istersen

Kızlar benimde başım çok ağrıyor bugün ilaç içmedim ama geçmezse içmeyi düşünüyorum.
Geçmiş olsun benim de başından beri sürekli başım ağrıyor parol veya minoset doktorlar izin verdiği için almak zorunda kalıyorum başlangıcında almazsam daha beter oluyor. Bir de kahve içmek arada iyi geliyor bunu da nörolog önermişti. Temiz hava aç kalmamak bi de hafif hafif uygun spor yapmak bana iyi gelen şeyler

Afilim92 cok gecmis olsun cnm Allah daha yasatmasin ins, babetlerle yurumek cok zor en iyisi sporlar gibi geliyor bana
Amin canim sagol.
Dr um Tulin Hoca cok ilgili otekini hic onermem .Tulin hocayi cok seviyorum.Her seyinle ilgileniyor detayli

Ah canim ya gecmiş olsun. Dikkat etmek lazim. Hemde hamilesin. Allah yardimcin olsun. Allah salik versin. Kirik uc yila falan tam iyilewir. Zamanla daha iyi olucaksin canim.

Ah canim ya gecmiş olsun. Dikkat etmek lazim. Hemde hamilesin. Allah yardimcin olsun. Allah salik versin. Kirik uc yila falan tam iyilewir. Zamanla daha iyi olucaksin canim.
Insallah canim Allah herkese saglikla bu süreci atlatmayi nasip etsin .Sukur ki o zaman hamile değildim .Degilse bebegimi korumak ve beslemek cok zor olurdu.

Canım hem yeni taşınacağım yere çok uzak hemde zaten en başından beri oğlumun doktoruyla devam etmek istiyordum çok fazla normal doğum yanlısı olduğu ve çok çok tecrübeli olduğu için. Parvana hanımda çok tatlı ve başarılı bi doktor bi sorun yoktu yani

Kaydımı 1 ay once olmuştum ama zaten hiç ilgilenmiyolar sansıma. Gec mi kaldım acaba aşı için 21. Haftamdayım kendim gidiyim bari

Geç değil. Ben 17'de gittim. 20'en önce zaten aşı yapmadıklarını söyledi. Sakıncası yok ancak düşük yapma ihtimali olduğunda yapılan aşı'ya bağlayan anne adayları olduğu için, devlet 20'den önce yapılmasını istememiş. Bana öyle dendi.

Insallah canim Allah herkese saglikla bu süreci atlatmayi nasip etsin .Sukur ki o zaman hamile değildim .Degilse bebegimi korumak ve beslemek cok zor olurdu.
Evet canim cok zor insan hamile olunca bir qriple baş edemiyor. Bir daha yaşatmasin Rabbim. Hepimiz Sag salim bebişlerimize sarilalim inşallah.

Yok canım gec kalmış değilsin ama normalde 20. Haftada asm de de yapılan izlem var gidince hem izlem hemde asi yapiyoruz

çok teşekkür ederim kızlar gidip bi gorunuyim unuttular beni herhalde

Kızlar benimde başım çok ağrıyor bugün ilaç içmedim ama geçmezse içmeyi düşünüyorum.

Her baş ağrısında ilaç içmek iyi değil tabi ki. Ama ilaç içmicem diye kıvranmak da bana çok doğru gelmiyor. Grip olunca falan günde 3 taneye kadar parol içilebilir hamilelikte. İlaç içtim diye vicdan azabı duymayın bence :)

16 çıkması olabileceği anlamına geliyor ama tabi ki artışı kontrol etmelisin canım. Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım diye bir topik var canım. Orda 2 veya 6 çıkıp sonradan artan hamile olan vardı.
Ama ben daha önce kimyasal gebelik geçirdim o zaman 19 çıkmıştı sonra 28 çıktı ve sonra adet oldum. 3-4 günde bir artışı kontrol ederek emin olabilirsin sadece

Ol
Kimyasal gebelik nasıl bişey boş kese mi var sadece yani

Amin canim sagol.

Dr um Tulin Hoca cok ilgili otekini hic onermem .Tulin hocayi cok seviyorum.Her seyinle ilgileniyor detayli
Hosbitalde aysel hocaya gelip giderken hastalariyla olan diyaloguna denk geldim bi kac kez evet ilgiliydi fatma hanimi hic tanimadigim icin tercihim tulin hoca olacaktir ins memnun kalirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…