2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

walla kiloyu takmıyorum bu üçüncü hamileliğim diğerlerinde de 20 kilo aldım tekrar eski kiloma döndüm bundan da ümitliyim bakalım.... şeker yüklemesini de yaptırıcam bi sakınca görmüyorum

Karatay, hamilelikte bir kez bile ani şeker yüklenmesi çocukta kalp problemleri olmasına neden olur diyor. Malum günümüzde de doğan çocukların çoğu kalbi delik doğuyor. O yüzden ben biraz tereddütlüyüm bu konuda. Benim doktorum 2'li 4'lü testleri falan istemiyor. Şeker yüklemesi konusunda ne düşündüğünü soracam. Yarın kontrolüm var bakalım kızım ne kadar büyümüş :)

Çok güzeller canım Allah sağlıklı günlerde giydirsin, nereden aldın? Biri 10lu biri 5li takım değil mi? birde fiyatları nasıl?

Bi instagram hesabında ikisi de en çok begendiğim takımlardandı. Çok güzeller iyi günlerde kullansın kuzucuk. Özellikle gri pembe favorim, nerden aldınız acaba?

teşekkür ederim kızlar... instagramda missmodish diye bi siteden aldım 10'lu 120 tl 5li 50 tl umarım güzel gelirler

benim şeker yüklemesi 23 martta olacak 25 haftalık olacak bebeğim. Ben 5 kilo aldım. 75 kiloydum 80 oldum

Merhaba kızlar, tetanoz aşısı için saglık ocagından arıyolar mı yoksa biz mi gidip olcaz falan diyoruz. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lutfen :)

Aşı için 20. haftanda gelirsin sen takip edeceksin biz aramıyoruz demişti bizim sağlık ocağı geçen hafta gittim oldum. Ama her sağlık ocağının uygulaması da farklı oluyor.

Kızlar idrar yollarında enfeksiyon çıktı.. sanırım burda bi kaç arkadaşın başına gelmişti antibiyotik kullandınız mı? Hiç şikayetim yok yanma ağrı gibi ama enfeksiyon oluşmuş canım sıkıldı

Benimde daha önce tahlilimde çıkmıştı. Doktor tahlili boşver senin bir şikayetin varmı diye sormuştu. Yanmam var diyince 2 kullanımlık fitil vermişti.

Ol
Kimyasal gebelik nasıl bişey boş kese mi var sadece yani
Saglıksız gebelik demek canım genelde 5.haftalarda adet başlıyor hani gebelik testi yapmasan sanarsın ki adetin gecikmiş yani düşük yaptığını anlamazsın normal adet gibi olur Allah korusun, yani önemli olan hcg kaç çıktı değil ondan sonra nasıl ilerlemesi, her 2günde bir kanda baktırman lazım

Bir ay kadar önce benimde enfeksiyon çıktı. Ama idrar da kan vardı. Tek kullanımlık antibiyotik verdi doktorum monurol diye. Bebeğe bir sıkıntısı yok ama hamilelik dönemi enfeksiyon çok olur en önemlisi bol su iç demişti .

Canim cok wirin ya. İnwallah bebiwin sag salim uyur icinde huzur bulur.
teşekkür ederim canm inşallah

teşekkür ederim canm. inş alışır kızın beşiğine

Dün gittim doktora canım doktor erkek dedi ama ben sanırım ayrıntılıyı da yaptırmadan kesin emin olamıycam :)
Allah gönlüne göre versinnn

Eki Görüntüle 2117123 Eki Görüntüle 2117124

kızlar bebişim için ilk defa alışveriş yaptım çok beğendim umarım gelince de memnun kalırım... sizce nasıl ?
güzel günlerde kullansın canm

Benimde lokosit 2+ çıkmıştı canım. İdrarda kültüre baktı üreme olmadığı için herhangi bir ilaç vermedi. Önemli değil dedi. Bol su içiyorum.

selam kizlar bir hafta once 5 gun onceden gelen bi kanama oldu
bekledim 3 gun gelen giden yok test yaptim negatif
haliyle birliktelik oldu yine anlik kanama oldu
5 gundur ne geln ne giden var
gebelik belirtiside yok anlam veremedim dr dan randevu alcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…