2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Eki Görüntüle 2117123 Eki Görüntüle 2117124

kızlar bebişim için ilk defa alışveriş yaptım çok beğendim umarım gelince de memnun kalırım... sizce nasıl ?
Ayyy canim ya ne kadar şirinmiş oyle. Allah sag salim giydirmeyi nasip etsin. Ya bende boyle goruyorum hemen alişverişe gitmek istiyorum. Ama ayrintili usm ve sinavdan sonra bakicam. Ozellikle gri olani cok beyendim. Penbe gri cok uyumlu ve sevimli renkler.

Canim guzel haberler paylaşirsin İnşallah.

güzel haberlerini bekliyoruz biz senden

Enfeksiyon olmasın diye bolca su içeceksin ve kesinlikle çişini tutmayacaksın tuttuğun zaman bakteri ürüyor idrar yollarında

wallahi akşama kadar 3 litre su içiyorum işyerinden çıkmadan wc ye giriyorum... serviste giderken saolsun bebiş paso aşağıyı tepiklediği için olsa gerek indiğimde ilk bi adım atamıyorum eve kendimi zor atıyorum... bıraksam afedersiniz altıma yapacam o derece sıkışıyorum

Eki Görüntüle 2117123 Eki Görüntüle 2117124

kızlar bebişim için ilk defa alışveriş yaptım çok beğendim umarım gelince de memnun kalırım... sizce nasıl ?
Ben de bayiliyorum bunlara gule gule giydir canim.
Hosbitalde aysel hocaya gelip giderken hastalariyla olan diyaloguna denk geldim bi kac kez evet ilgiliydi fatma hanimi hic tanimadigim icin tercihim tulin hoca olacaktir ins memnun kalirim
Hep pozitif ben cok aglayarak girdim hep yardim etti yüzümü güldürdü.
Iyiyim canim sen nasilsin bebis nasil ?
Ben de okuldayım cocuklarla ugrasiyorum mola verdim .Bebegim yorgunluktan kimildamiyor maalesef .

canm bak bende senin gibi her ay hamilemiyim diye beklerdim bekledikce gunum gecerdi olmazdi olsa az olurdu ama bunlarin hepsi kafaya taktigimdan olurdu ve sonuc hep husran olurdu biliyorm beklemek umud etmek cok zor ama inanki ne zaman biraktn amaann olursa olur olamzsa olmaz dedin o zaman rabbim kismet ediyo cunku vucud rahatliyo kasilmiyo sende rahat olmaya calis zor biliyorm yillarca bende oyle bekledim rabbim sanada tez zamanda insallah hayirli haberi aldirsin

Merhaba kızlar, tetanoz aşısı için saglık ocagından arıyolar mı yoksa biz mi gidip olcaz falan diyoruz. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lutfen :)
beni aradılar yarın 11 de cağırdılar dr uma sordum ol dedi ilkinde olmamıştım bunda olucam bakalım

Ben dün doktora gittim 21. Haftadayım doktor şeker yüklemesiyle ilgili birşey demedi. 4 hafta sonra tekrar gel dedi. Acaba yaptırmama gerek mi görmedi yoksa 25 haftada da yapılabiliyor mu?

Ben de bayiliyorum bunlara gule gule giydir canim.

Hep pozitif ben cok aglayarak girdim hep yardim etti yüzümü güldürdü.

Ben de okuldayım cocuklarla ugrasiyorum mola verdim .Bebegim yorgunluktan kimildamiyor maalesef .
Anne hareketli olunca uyurnymus bebek canim hareket halindesin ya dinlenirsen kipirdar

ben de cok memnun kaldım ilgili acıklayıcı onla devam edeceğim evime yakın bide hayırlısı bakalım senin için de hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…