2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sanırım herkeste bi bel ağrısı var benimde inanılmaz ağrıyo böyle hep devammı edecçek annemdeyim yatağımı mı yadırgadım acaba ?

Aldıklarınız kıyafatler çokçgüzel güle güle kullansın bebişleriniz ben daha almadım hiç bişe alırım zamanımız var, huyumdur ymurta bitarafa dayanmadan almam

Şeker yüklemesi bende yapıcam doktor ayrıntılıyla yaptırabilirsin dedi, ben karşı değil canan karatay tabiki de karşı olur kadın hiç bişe yedirmiyorki , eminim günlük hayatta hepimiz 50 gr şekeri yiyoruzdur . Ben şekerden dolayı ani ölümler yaşayan anneler biliyorum halam öyle oldu , tabi herkesi kandi bilceği , inşş sağlıkla alırık bebeklermizi ve bu gece doğuma gidiyodum çok heycanlııııııı sanırım ben korkuyorum

Geçmiş olsun. Bana suda eriyen bir ilaç verdi bir seferlik. Ertesi güne şikayetletim geçti. Düm tahlilde yaptım kalmamış hiç enfeksiyon. Ama doktor bununla geçmezse antibiyotik verecem demişti.

Gercekten guzel olmus canim yaaa hisselerini anlatma tarzini cok begendim sayfaya ilk yazdigin yaziyida cok begenmistim bende temmuz annesi olucam "ANNE" olucam cokk duyguluuu
Teşekkür ederim.. 4yıl bekledim tedavi oldum olmadı 21 kilo verdim ve çok şükür nasip oluyor.. isteyip olmayınca insanın içinde daha farklı duygular beynimde deli sorular oluyor..

Hayırlısiyla güzel haberler verirsin insallah bize canimm

Ben dün doktora gittim 21. Haftadayım doktor şeker yüklemesiyle ilgili birşey demedi. 4 hafta sonra tekrar gel dedi. Acaba yaptırmama gerek mi görmedi yoksa 25 haftada da yapılabiliyor mu?
28.haftaya kadar yapılıyor canım bu defa gideceğin zaman istersen her ihtimale karşı aç git şeker yüklemesi aç karnına yapılır

Başka dr yokmu ya bu kdr zmn nasl sabrediyorsun?? Devlet druna yada özele git söylerler mutlaka

İyiym cnm bazen mide bulantısı bazen baş ağrısı yatıp kalkıyorum...
Bu sabah sağlık ocağına gittim kan şekerime baktırmak için cuma günğ kadın doktıruma götürücem sonucu..ona göre şeker yüklemesi yapacak...
Ebenin yanınada gittim kalp atışını dinledik.. tetenoz aşısını 25.haftada yaparız dedi öylee...
Sen naslsın???

Kızlar ben yavaştan bebek bakım ürünlerini de almaya başlamak istiyorum ama markalar arasında kaldım çokta bilgim yok aslında sizce şampuan ve bebe yağı için bübchen markamı mustela markamı almalıyım yada başka bir markamı siz ne alacaksınız mesela?

Herkese merhaba:) 6 gündür sürekli ve yoğun şekilde devam eden kanamam bu sabah kesildi çoooook şükür. Ama ben psikopat oldum bu sürede. İnşallah bir daha başlamaz. Hem plasenta previa hem de kesede yırtık var. Bebeğin gelişimi yerinde çok şükür ama o kadar kötü günler yaşadım ki... artık ne isim bakıp beğeniyorum ne de bebeğime kıyafet... Ben bu mucize bebeği sağlıkla dünyaya getirmek için elimden geleni yapmaya kararlıyım. Sürekli yatıyorum . 7 Mart’ta doktor randevum var. Dualarınızı eksik etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…