2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Annişlerrr nasıl gidiyorrrr
İki ay annem geldi yanıma şimdi ben memlekete Adanaya geldim bu dönemin tadını çıkarmaya çalışıyorum geziyorum dinleniyorum sizlerin nasıl geçiyor bakalım var mı tekmeler ağrı sızılar mide yanmalar

mustelayı tercih ederim canım... kullanan çok kişi tanıyorum memnun hepside

sağlıkla sıhhatle kucagına al inşallah canım benim

Ebebek indirimlerinde sebamedi yakalamistim 10-15 gun once butun seriyi onla duzdum. Hep iyi yorumlar duydum ins guzel cikar.

Cok gecmis olsun canim. Allah saglik sihat versin de diger isler bi sekilde hallolur.

kizlar acil yardiminiza ihtiyaxim var bugun detaylida sorun cikti doktor genetik test onerdi.yaptiranlar nerede yaptirdilar bilgi verirlerse cok aevinirim. birde amniyosentez yaptiran var mi aranizda kafam cok karisik

Canim ben ogluma dogdugundan itibaren uni baby kullaniorum sampuanini ve bebek yagini cokta memnunum

Valla bende evde cok yoruldum canim supur toz al vileda yap ayyy suan uzandim kalkip yemek yapicam
Ben hepsini ayni gun yapamiyorum maalesef .Artik olduğu kadar dedim saldim .Cunku bebek asagidaymis dr is yapmayacaksin ayakta durmayacaksın dedi .Bu haftasonu annem gelcek evi derleyip toparlamak icin.

Insallah sorun cikmaz canim .Ben de 3 haftadır görmüyorum bebegimi ayrintili randevum 17 martta .Kendi dr um once ayrintiliya gir sonra bize gel dedi .Bakalim merakla gun sayiyorum .

amin inşallah herkezin sonucları iyi çıkar... ayrıntılı ile ilgili drum hiç bişey demedi acba cuma günü yaparmı? randevu al fln filan demedi belki kendi yapar meraktayım

amin inşallah herkezin sonucları iyi çıkar... ayrıntılı ile ilgili drum hiç bişey demedi acba cuma günü yaparmı? randevu al fln filan demedi belki kendi yapar meraktayım
Kendi yapiyor yapmiyor ogren .Cunku disarda bir yere yonlendirirse randevuda sorun yasayabilirsin.Hafta onemli ya ayrintilida .Bana dr 16. Haftada soyledi .21 de gideceğim.

ayprensesii daha bizim cinsiyetimiz belli olmadi bir kjz bir oglan bir kiz dediler ve doktor detayliya kadar sabret kesin ogrenirsin dedi vir ogrensem sizlerle hemen paylasicam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…