2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Eki Görüntüle 2128303

Kızlar kapı süsümüz nasıl :) tabi bu değil bizimki ama buna çok benzer olacak
Canım ben de bu sayfayı takip ediyorum çok beğeniyorum ürünlerini. Bence harikalar şimdiden güle güle kullanın :)
.
Kızlar maşallah göbüşlerinize. Hepiniz çok tatlısınız

Sorma canım yaa bende ondan evhamliyim biraz, inşallah seninde düzene girer artık hastanede kalmak senide yormustur.
Benden çok ailemi yordu. Ben bütün gün yatıp kitap okuyorum :) ama evimi özledim bu hafta çıkıcam son dakka aksiliği çıkmazsa. Erken doğumdan da çok korkmayın burda öyle örnekler gördüm ki tıp gerçekten çok gelişmiş.

Ben 1 dilime düşürdüm canım normalde yarım ekmeği tek başıma yiyordum :) tatlıyı arada arıyorum ama dediğin gibi hep açım sanki yemekten kalkıyorum 5 dakija geçmeden açım
Nestle nesfit canim sadesini balli bademliside vardi ama sade aldim ben
Anladım canım ben yiyemiyorum hiç işte yine bir alıp denesem iyi olur aslında
Amin canım inşallah valla mamayla büyütmek daha zor valla arkadaşımdan biliyorum çok zorluk çekti

Yaaa kızlar maşallah göbüşler büyümüş çok güzeller Allah nazardan saklasın :) benimde büyüdü baya 23 oldum müsait olunca atmak istiyorummm.pzt de kontrolüm var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…