2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Selaam kizlar yuruyyslere basladiniz mi ? 24 +4 uz biz kizimla. Ama kilo cok hizli aldm ya nasil olcak bilmiyorumm. Acilen dengelemem lazim yoksa 150 kiloyla doguma girerimm .s

Günaydın kızlar iyi hafta sonları olsun göbüşleriniz çok tatlı bende çok kilo aldım hamileliğimi öğrendiğimde 5 haftalıktım ve diyeti kestim hemen bulantı dönemindede çok aldım kimisi çok verir ben almaya devam ettim bastırmak için ekmek peynir çok yedim çünkü 5 haftadan beri 9 kg aldım ama diğerlerindede öyleydi 20 -22 kg alıyorum ben hamilelikte yememden kısmıyorum çğnkü tansiyonum düşüyo sonra veririm inşallah o konuda azimliyim... isim konusunda eşimle anlaşamıyoruz ikimizin beğendiği isim olucak sonuçta ama ne söylesem beğenmiyor ilk oğlumdan beri EMİR ismi içimde kaldı çok güzel anlamı var inşallah ikna edersem emir istiyorum bide Kaan ama Kaan da telaffuzu zor isim söylendiğinde her defa sorulacak ğ ile mi yoksa iki aa ile mi diye eşimde diyo daha çok var bekle diyo öff isim konusu çok sıkıcı insan karar veremiyor neyse ismiyle gelir nasılsa siz düşündünüz mü isimleri ne koyıcaksınız fikir olsun

Kizzz kucukmus valla karnin ne guzel :)
Teşekkür ederim canım ben üstten inceyim karnım da çok büyümedi zaten başka yerlerim büyüyor:) bacaklar popo alıyor bende hamileliği yanlış algılıyor vucudum:)))))
Ay ne güzel minnacık gobusun kız mi erkek mi
Teşekkürler canım
Kız allah izin verirse :)
Kiloyu çok takma canım dikkat edebiliyorsan et edemiyor kötü oluyorsan doğumdan sonra verirsin 20 kg alsan toplamda doğumda 8. 10 kg gidiyor zaten geriye çok bişey kalmıyor emzirirken verirsin inşaAllah
Emir ismi de Kaan ismi de çok güzel
Hatta ikisi birlikte de çok güzel Emir Kaan.

Slm kızlar nasılsınız göbüşler birbirinden güzel sağlıklı gelsin içindeki mucizeler:)

Selaam kizlar yuruyyslere basladiniz mi ? 24 +4 uz biz kizimla. Ama kilo cok hizli aldm ya nasil olcak bilmiyorumm. Acilen dengelemem lazim yoksa 150 kiloyla doguma girerimm .s
Ben haftanın 1 kaç günü yürüyorum canım doktorum haftanın 3 günü 40 dk yuruyebilirsin kendini çok yormadan demişti
Ben de 24. Hafta 4 günlüğüm 5. 6 kg aldım ama diyetisyene gittim 1 ay boyunca kilomu sabitleedim şu an bıraktım çünkü çok acıkıyorum ama yine de hamur işi kızartma abur cubur yemiyorum haftada 1. 2 istisna oluyor
Kaç kg aldın canım

Kızlar benim telefonumda adım sayar var.
Hafta içi hergun genelde 8 km yürüyormuşum.
Ona rağmen kilo alısim çok hızlı....
Kontrol edemiyorum . Kilo muhabbeti çok canımı sıkıyor.
Eşim bile gıcık etmek için kilo konusunu öne sürüyor.
Kendimi iyi hissetmiyorum

Oysa sadece göbeğim ve gogsm kilo aldı.

Hiç sıkma canını canım kimseyi duyma sen içinde bir mucize büyütüyorsun sonuçta
Kilo bu alınır da verinir de
Kaç kg aldın ki toplamda

Kuzum 56 ilr hamile kaldım.
54 e düştüm.
Sonra 59 oldum.
En son 63tum
56 ile başladığını hesaplanacaksn canım 7 kg almışsın çok değil ki gayet iyi zaten bebekler ağırlaştı suyu arttı göğüsler büyüdü süt üretmeye başlayacaklar ağırlıkları arttı
Doğumdan sonra çok rahat verirsin canım benim hiç sıkma canını
Doğuma kadar da en fazla 7. 8 alırsın

Canım ya bende Emir ismini koymayi.istiyorum hatta koyacam yani o kadar çok hoşuma gidiyo ki aylardir eşime dil döküyorum. Önce biraz ikna oldu gibi oldu. Tamam dedi diğerine ben koyarm ama dedi. Bizim ilk bebek çünkü. Ama bu ara yine bi tartışma konusu oldu isim. Yavuz olsun istiyo nişanliligimizdan beri. Bu isim konuları hep bir çekişmeli oluyo zaten

Of of moralim bozuluyor ister istemez canım.
Insan icine çıkıyorum
Bir hafta önce olan şeyler olmuyor.
Kıyafet takibi yapmaktan nr giycem diye düşünmekten de sıkıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…