- 15 Aralık 2017
- 578
- 982
- 23
- 42
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #28.001
Tansiyonum 10 a 6 nabuz ortalama 85-90 arası fakat çarpıntı olayı özellikle sabahları bende de oluyor sağlık ocağında hemşire ye sordum iki kalp tasiyorsun kan pompalama x2 oluyor normal dedi....Tansiyon problemin olabilir yukselince boyle oluyormus benim surekli dusuyor.
Hadi ya. Şimdi olctyrdum.10/6cikti yine.demekki tansiyonum düşük.Tansiyonum 10 a 6 nabuz ortalama 85-90 arası fakat çarpıntı olayı özellikle sabahları bende de oluyor sağlık ocağında hemşire ye sordum iki kalp tasiyorsun kan pompalama x2 oluyor normal dedi....
Hiç sıkma canını inan hepsi geçici canım bunlar güzel telaslar güzel kilolar hem kilonu çok da değil ki boyun kaçtıOf of moralim bozuluyor ister istemez canım.
Insan icine çıkıyorum
Bir hafta önce olan şeyler olmuyor.
Kıyafet takibi yapmaktan nr giycem diye düşünmekten de sıkıldım
Hiç sıkma canını inan hepsi geçici canım bunlar güzel telaslar güzel kilolar hem kilonu çok da değil ki boyun kaçtı
Hep diyorum size ilkinde 30 kg aldım hepsini de verdim canım hem de 5. 6 ay gibi bir sürede sen de verirsin emzirirken kilo vermek çok kolay hem aldıklarını verirsin hem de üstüne vermek istediğin daha kilon varsa verirsin
Bir anne emzirirken günlük 1000 kalori harcıyor canım
Yani spor yapmadan da gidiyor kilolar hiç korkma üzülme biri laf ederse de ağzının payını ver içine atıp da üzülme
Esin e de şöyle sakasindan bile hoşlanmadığıni biraz daha hassas davranması gerektiğini anlat
Ben su 75 kg yum ideal kilomun 10 üstünde 5ini gebelikten önce aldım 5 i hamilelikte geldi doğuma kadar da 10 alırım herhalde çünkü hızlı alıyorum bazen üzülüyorum sonra diyorum aman ne yapıyım elimden geleni yapıyorum veririm sonra laf edecek olan olursa da vücut benim vucudum nasıl alıyorsam öyle de veririm
Desene benim gibi aynı.Ben 1 dilime düşürdüm canım normalde yarım ekmeği tek başıma yiyordum :) tatlıyı arada arıyorum ama dediğin gibi hep açım sanki yemekten kalkıyorum 5 dakija geçmeden açım
Anladım canım ben yiyemiyorum hiç işte yine bir alıp denesem iyi olur aslında
Amin canım inşallah valla mamayla büyütmek daha zor valla arkadaşımdan biliyorum çok zorluk çekti
Ben bu gibi şeylere pek inanmıyorum.cunku annenin karin iç yapısından kaynaklı sivrilik yayvanlık.benim kızımda da yayvandi bundada yayvan.Merhaba anneler bir coğunuz bebeğin cinsiyetini öğrendiniz ben daha net öğrenemedim sizce bu ne kadar doğru: ( Göbeğin Şekli: kızlarda yana yayılmış, erkeklerde sivri göbek olur derler, doğrudur efendim. Özellikle hamileliklerinde az kilo almış, sadece karnı çıkmış ama kız doğurmuş anneler var, benim de karnım sivriydi ve herkes erkek demişti diyorlar. Bir çok foto inceledim, kendimden de biliyorum gerçekten farklı bir sivrilik var. En belirgin özelliği ise şöyle (ben söyleyeyim siz de dikkat edin bakalım) erkek göbeğinde kalça kemikleri (yassı kemiğe örnek yazan yer) arasındaki bölge doluyor. Hani hamile değilken sırt üstü uzandığımızda bu kemikler sivri şekilde ortaya çıkar işte onlar. Erkek hamileliğinde bu kemikler hala ortada, elle kolayca hissedilebiliyor, göbek bu ikisinin arasında kalıyor. Kız hamileliğinde ise göbek bel sınırlarından itibaren dolmaya başlıyor, kalça kemikleri de daha gömülü oluyor. Sizde tutdumu?
Atsana canim karnini benimde asagida ve sivri dedigin gibi o kemiklerim ele gelioMerhaba anneler bir coğunuz bebeğin cinsiyetini öğrendiniz ben daha net öğrenemedim sizce bu ne kadar doğru: ( Göbeğin Şekli: kızlarda yana yayılmış, erkeklerde sivri göbek olur derler, doğrudur efendim. Özellikle hamileliklerinde az kilo almış, sadece karnı çıkmış ama kız doğurmuş anneler var, benim de karnım sivriydi ve herkes erkek demişti diyorlar. Bir çok foto inceledim, kendimden de biliyorum gerçekten farklı bir sivrilik var. En belirgin özelliği ise şöyle (ben söyleyeyim siz de dikkat edin bakalım) erkek göbeğinde kalça kemikleri (yassı kemiğe örnek yazan yer) arasındaki bölge doluyor. Hani hamile değilken sırt üstü uzandığımızda bu kemikler sivri şekilde ortaya çıkar işte onlar. Erkek hamileliğinde bu kemikler hala ortada, elle kolayca hissedilebiliyor, göbek bu ikisinin arasında kalıyor. Kız hamileliğinde ise göbek bel sınırlarından itibaren dolmaya başlıyor, kalça kemikleri de daha gömülü oluyor. Sizde tutdumu?
Merhaba anneler bir coğunuz bebeğin cinsiyetini öğrendiniz ben daha net öğrenemedim sizce bu ne kadar doğru: ( Göbeğin Şekli: kızlarda yana yayılmış, erkeklerde sivri göbek olur derler, doğrudur efendim. Özellikle hamileliklerinde az kilo almış, sadece karnı çıkmış ama kız doğurmuş anneler var, benim de karnım sivriydi ve herkes erkek demişti diyorlar. Bir çok foto inceledim, kendimden de biliyorum gerçekten farklı bir sivrilik var. En belirgin özelliği ise şöyle (ben söyleyeyim siz de dikkat edin bakalım) erkek göbeğinde kalça kemikleri (yassı kemiğe örnek yazan yer) arasındaki bölge doluyor. Hani hamile değilken sırt üstü uzandığımızda bu kemikler sivri şekilde ortaya çıkar işte onlar. Erkek hamileliğinde bu kemikler hala ortada, elle kolayca hissedilebiliyor, göbek bu ikisinin arasında kalıyor. Kız hamileliğinde ise göbek bel sınırlarından itibaren dolmaya başlıyor, kalça kemikleri de daha gömülü oluyor. Sizde tutdumu?
Beni de gören bebek erkek mi diyor.. nerden anladnz dediğimde göbeğin sivri duruyor bi de yüzün güzelleşiyor diyorlar.. ne kadar doğrudur bilmiyorum ama hep erkek dediler hiç kız mı diyen olmadı :)Merhaba anneler bir coğunuz bebeğin cinsiyetini öğrendiniz ben daha net öğrenemedim sizce bu ne kadar doğru: ( Göbeğin Şekli: kızlarda yana yayılmış, erkeklerde sivri göbek olur derler, doğrudur efendim. Özellikle hamileliklerinde az kilo almış, sadece karnı çıkmış ama kız doğurmuş anneler var, benim de karnım sivriydi ve herkes erkek demişti diyorlar. Bir çok foto inceledim, kendimden de biliyorum gerçekten farklı bir sivrilik var. En belirgin özelliği ise şöyle (ben söyleyeyim siz de dikkat edin bakalım) erkek göbeğinde kalça kemikleri (yassı kemiğe örnek yazan yer) arasındaki bölge doluyor. Hani hamile değilken sırt üstü uzandığımızda bu kemikler sivri şekilde ortaya çıkar işte onlar. Erkek hamileliğinde bu kemikler hala ortada, elle kolayca hissedilebiliyor, göbek bu ikisinin arasında kalıyor. Kız hamileliğinde ise göbek bel sınırlarından itibaren dolmaya başlıyor, kalça kemikleri de daha gömülü oluyor. Sizde tutdumu?
Atmak isderdim ama göbekli fotom yok şimdilik teleponun kamerası bozuk. Senin bebişin erkekmi?Atsana canim karnini benimde asagida ve sivri dedigin gibi o kemiklerim ele gelio
Evet canimAtmak isderdim ama göbekli fotom yok şimdilik teleponun kamerası bozuk. Senin bebişin erkekmi?
Aynen canım nolcak böyle bilmiyorum hiçDesene benim gibi aynı.
Aynen öyle canım zaten az kaldı doğuma:)Desteğin için sağol canım
Aynen söyledim birka c defa daha tekrar etmem gerekse de edicem bebeğme de bana da yazık.
Moral bozukluğu yaratan herşeyden ne kadar uzak dursak o kadar iyidir..
İki kızımda da tutmadı göbeğim sivri her ikisinde deMerhaba anneler bir coğunuz bebeğin cinsiyetini öğrendiniz ben daha net öğrenemedim sizce bu ne kadar doğru: ( Göbeğin Şekli: kızlarda yana yayılmış, erkeklerde sivri göbek olur derler, doğrudur efendim. Özellikle hamileliklerinde az kilo almış, sadece karnı çıkmış ama kız doğurmuş anneler var, benim de karnım sivriydi ve herkes erkek demişti diyorlar. Bir çok foto inceledim, kendimden de biliyorum gerçekten farklı bir sivrilik var. En belirgin özelliği ise şöyle (ben söyleyeyim siz de dikkat edin bakalım) erkek göbeğinde kalça kemikleri (yassı kemiğe örnek yazan yer) arasındaki bölge doluyor. Hani hamile değilken sırt üstü uzandığımızda bu kemikler sivri şekilde ortaya çıkar işte onlar. Erkek hamileliğinde bu kemikler hala ortada, elle kolayca hissedilebiliyor, göbek bu ikisinin arasında kalıyor. Kız hamileliğinde ise göbek bel sınırlarından itibaren dolmaya başlıyor, kalça kemikleri de daha gömülü oluyor. Sizde tutdumu?
Bende genelde öyle tuketiyorum beyazının pişmiş olmasına özen gösteriyorum sadeceKızlar size birşey danışmak istiyorum.. hamilelikte yumurta yemek çok faydalı fakat pişmemiş yumurta tehlikeli. Ancak ben tam haşlanmış yumurta yiyemiyorum. Kayısı kıvamında tüketmek hakkında ne düşünüyorsunuz? Tehlikeli mi sizce? Birkaç kez yedim dayanamayıp, şimdi de korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?