2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım kaç kiloydun hamilelkte kaç kilo aldn sıkma canına dikkat edersn artk bsey olmz Allahn izniyle

Kızlar sizinde kasiklarinizin alt kisminda agri oluyomu özellikle yürürken ayağa kalkinca filan. Bu aralar böyle ağrı başladı korkuyorum. Idrar yolu enfeksiyonum vardi o mu artti acaba

Bende kayısı severim ama tam haşlıyorum ne olur ne olmaz diye. Bildiğimden değil ama tam olarak pişmiş olmalı diye okudum internette ama doktoruma sormadım hiç.

Ben kendimi bildim bileli hiç yumurta yemedim tadını bile bilmem
Kızlar sizinde kasiklarinizin alt kisminda agri oluyomu özellikle yürürken ayağa kalkinca filan. Bu aralar böyle ağrı başladı korkuyorum. Idrar yolu enfeksiyonum vardi o mu artti acaba
ben bebeğimi kasıklarımda taşıyorum hatta o kadar aşağıda ki sürekli bir baskı bazen ağrı da yapıyor dediğin gibi hatta çok hareketli olduğunda sanki alttan çıkacak gibi oluyor seninki de mi çok aşağıda acaba nasıl hissediyorsun?
Kilolardan konuşulmuş benim.şimdiye kadar şükür kilo.problemim.olmadı boyum da uzun hep 65lerdeydim taa ki şimdiye kadar bacaklarım kalçam öyle selülit dolu ki aynadaki görüntümden korkar oldum bir de spor merkezinde çalışıyorum içim gidiyor doğumdan sonra bi gayret düzeltmeye çalışcam artık da iş yerim 3 katlı hergün en az 7 defa inip çıkıyorum katları ama yetmiyor demek ki

Evet genelde aşağıda hissediyorum bazen göbek deligimin orda. Ondanmi böyle ağrılarım oluyo bilmiyorum. Kilo.benmde baya bi korkum oldu. Daha önümüzde zaman var inşallah cok kilo almam. Doğumdan sonra sıkı bi diyet bekliyo bizi

Benimde hep aşağılarda canım ondan ağrı yapıyor sanırım yürüdükce sağdan sola döndükce bi ağrı oluyor ister istemez

Ben de hiç sormadım doktoruma. Fakat doktor bana yememem gereken tek bişey söylemişti o da çiğ et.. yumurta da internette iyi pişmeli diyor. Annemle konuşuyorum bişey olmaz ye diyor, biz herşeyi yiyip içiyorduk diyor napçağımı şaşırdım

Desteğin için sağol canım
Aynen söyledim birka c defa daha tekrar etmem gerekse de edicem bebeğme de bana da yazık.
Moral bozukluğu yaratan herşeyden ne kadar uzak dursak o kadar iyidir..

Canım valla bende kiloma dikkat etmeye calısıyorum ama cok da takmıorum artık olduğu kadar.bende yaklasık 8 kilo aldım ama kimseye laf soletmiorum eşimde dahil önce kendilerine baksınlar.kendi gobeklerini eritsinler valla karsı saldırıya gec sen onun begenmediğin taraflarını sole dur bak hemen nasıl geri çekilir.zaten hamileyiz hassasız bazen dokunsan ağlıcak gibi oluyorum oyuzden kimseninde lafına sozune gelemem.onlar bi bebek tasısınlar içlerinde de onları görelim bi

79la hamile kaldm. 76ya dustum kusmaktan smdi 85 olmusum. Cok fazla oldu bilmiyorm napicam boyle

günaydın kızlar bende 56 buçuk ile kaldım 63 buçuk olmuşum 1 hafta önceydi :) annemde kaldığım sıra aldım kesin çümkü herşeyi yedim güzel oldugu için takılmayın yapcak bişi yok bu güzel zamanalrı kilo derdiyle harcamayın dikkat edin oldugu kadar olur verilir sonra arkasında koşturmaktan :)

Benm yururken oralara bir agirlik biniyomus binmis gibi bisry oluo senle ayni seymi bilemedm

79la hamile kaldm. 76ya dustum kusmaktan smdi 85 olmusum. Cok fazla oldu bilmiyorm napicam boyle
İnan ki çok almamışsın canım gayet iyi gidiyorsun 79 ile başladığını hesap edeceksin 6 kg almışsın zaten 6.aydasin her ay a 1 kg Bu düzende devam edersin toplam 10 ı gecmezsn doğumda da gider onlar

Bende oluyor bir aydir, hafif bı enfeksiyon da var ama geçen aykinden az çıktı. Bebekte de problem yokmuş. Sanırım çatı ağrısı dedikleri şey bu. Bı de bebeğin başı aşağıda oralara baskı yapıyor galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…