2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sizdede şişlikler başladı mı ellerimi yumruk yapamıyorum ,yarım saat ayakta kalsam bile ayaklarım davul gibi oluyor
Benim cumartesi gününden beri el ve ayaklarım davul gibi, dün yüzüğümü zor çıkardım ve halen izi geçmedi. Gece uyandığımda falan ellerim tamamen uyuşuk oluyor hareket ettiremiyorum. Ayaklarımın tabanı bile şiş sanki ellerimde de karpal tünel gibi bir uyuşma başladı. Şimdi işe geldim oturmaya başladım bakalım oturmak iyi gelecek mi ayaklarıma.

Canım ben kirilaacağım şeyleri başkasına yapmaktan hoslanmiyorum

Bu sefer o da söyler iyice gıcık olurum
Bende duygusallastim iyice durduk yere geçmişi hatrlayp uzuluyorum

Günaydın herkese. Umarım güzel bir hafta olur herkes için. Şeker çıkan arkadaş çok fazla yok gibi aramızda. Olanlarda çok fazla üzülüp strese girmesin çünkü ölçümleri çok etkiliyor. 12. Haftamdan beri mücadele ediyorum şekerle umarım bu savaşı kazanabilirim ve insülin kullanmadan atlatabilirim bu süreci.

Kızlar acil yardım kabiz olan varmı? Afedersiniz wc ye gidince zorlanıyorum ve akşam kan geldi makattan az öncede yine aynı durumu yasadim napicam ben.

günaydın herkese:)

canım eğer tavukta zararlı mikroorganizma(salmonella vb) var ise bu yumurtaya geçiyor yumurtanın tam haşlanarak tüketilmesi ise bu bakterinin minimum 75 derecelerde inaktif olmasıyla alakalı.
eğer yumurta aldığın satıcıya güveniyorsan kayısı şeklinde tüketebilirsin ama ben riske atmıyorum. çünkü bu tarz patojen mikroorganizmalar bazen hayvanda hastalık yapmadığı için test yapılmadan anlaşılmıyor.

Kızlar acil yardım kabiz olan varmı? Afedersiniz wc ye gidince zorlanıyorum ve akşam kan geldi makattan az öncede yine aynı durumu yasadim napicam ben.
Bol su ic canim .Elma ve kuru kayisi tuketmeye calis .Ben bunları yapmayınca hemen kabiz oluyorum .Arada bir seftali kompostosu iciyorum

Geçmiş olsun canım activia nin kayisilisi bende işe yarıyor
Bir de doktoruma sorup kayısı çayı içmeye başladım 2 günde 1 falan onun da çok faydası oluyor

Günaydın hanımlar
Dün kızlarımı banyo yaptırırken cömeldim ve vajinada açılma gibi bir şey hissettim böyle birşey olabilirmi

benim doktrum hamileligin ilk basinda test yapti neye hassasiyetim duyarliligim var diye cig ete pastrma sucuk gibi az pismis ete yumurtaya az yikanmis tozlu meyve sebze yememen gerekiyo cokca yika hassasiyetin var dedi gercektende ben inanmadim amaan dedim kuru kayisi yedim bir avuc bir gun boyunca cocugun hareketlerini hissetmedim doktra gittim hemen cok sukur bise olmadi gercekten dikkat edin canm herkes bir deilki annenin vucudu kaldirirmis demekki belki seninki kaldirmaz

Evet canim ayni sekilde daha kalbi bile duymadan dr bana etli cig kofte ,pismemis et ,disarda yenilen yemeklerin yaninda salata,az pismis yumurta yememem konusunda uyarmisti .Güvendiğin bir yerde yemek yiyebilirsin ama onaylamiyorum demisti .Kendi yaptiklarimiza da cok dikkat etmeliyiz .

Bana tüp bebek tedavisine başladığımdan beri yememem gereken şeyler bu şekilde sayılıyor ama ben iş yerinde uzun çalışma saatlerim var , mecburen dışarıdan yemek yiyorum. Ne kadar dikkat etsem de çiğ sebze salata tabağın bir kenarında oluyor. Yumurtayı hamileliğimden beri hep iyi pişmiş yedim sadece bir kere kayısı olmuştu o şekilde yedim ama genelde dikkat ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…