- 7 Kasım 2017
- 614
- 1.160
- 43
- 38
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #28.041
Benim cumartesi gününden beri el ve ayaklarım davul gibi, dün yüzüğümü zor çıkardım ve halen izi geçmedi. Gece uyandığımda falan ellerim tamamen uyuşuk oluyor hareket ettiremiyorum. Ayaklarımın tabanı bile şiş sanki ellerimde de karpal tünel gibi bir uyuşma başladı. Şimdi işe geldim oturmaya başladım bakalım oturmak iyi gelecek mi ayaklarıma.Sizdede şişlikler başladı mı ellerimi yumruk yapamıyorum ,yarım saat ayakta kalsam bile ayaklarım davul gibi oluyor
Canım ben kirilaacağım şeyleri başkasına yapmaktan hoslanmiyorumCanım valla bende kiloma dikkat etmeye calısıyorum ama cok da takmıorum artık olduğu kadar.bende yaklasık 8 kilo aldım ama kimseye laf soletmiorum eşimde dahil önce kendilerine baksınlar.kendi gobeklerini eritsinler valla karsı saldırıya gec sen onun begenmediğin taraflarını sole dur bak hemen nasıl geri çekilir.zaten hamileyiz hassasız bazen dokunsan ağlıcak gibi oluyorum oyuzden kimseninde lafına sozune gelemem.onlar bi bebek tasısınlar içlerinde de onları görelim bi
Kızlar size birşey danışmak istiyorum.. hamilelikte yumurta yemek çok faydalı fakat pişmemiş yumurta tehlikeli. Ancak ben tam haşlanmış yumurta yiyemiyorum. Kayısı kıvamında tüketmek hakkında ne düşünüyorsunuz? Tehlikeli mi sizce? Birkaç kez yedim dayanamayıp, şimdi de korktum
Bol su ic canim .Elma ve kuru kayisi tuketmeye calis .Ben bunları yapmayınca hemen kabiz oluyorum .Arada bir seftali kompostosu iciyorumKızlar acil yardım kabiz olan varmı? Afedersiniz wc ye gidince zorlanıyorum ve akşam kan geldi makattan az öncede yine aynı durumu yasadim napicam ben.
Benim deMaşallah maşallah, benim böyle değil kendi göbeğimde olduğu için ikisi karışmş durumda
Tmm cnm sagol bugun kayısı alip denicem çok cnm yanıyorBol su ic canim .Elma ve kuru kayisi tuketmeye calis .Ben bunları yapmayınca hemen kabiz oluyorum .Arada bir seftali kompostosu iciyorum
Cok iyi anliyorum canim meyve tuketmeye calis .Tmm cnm sagol bugun kayısı alip denicem çok cnm yanıyor
Geçmiş olsun canım activia nin kayisilisi bende işe yarıyorKızlar acil yardım kabiz olan varmı? Afedersiniz wc ye gidince zorlanıyorum ve akşam kan geldi makattan az öncede yine aynı durumu yasadim napicam ben.
Tmm cnm teşekkür ederimCok iyi anliyorum canim meyve tuketmeye calis .
Canim alaturka wc kullanan insanlar var bence hayiflaniyorsun bir sey yoktur insallahGünaydın hanımlar
Dün kızlarımı banyo yaptırırken cömeldim ve vajinada açılma gibi bir şey hissettim böyle birşey olabilirmi
Bende bugun kayısı kaynatıp hem suyunu içicem hemde yicem bide öyle denicemGeçmiş olsun canım activia nin kayisilisi bende işe yarıyor
Bir de doktoruma sorup kayısı çayı içmeye başladım 2 günde 1 falan onun da çok faydası oluyor
allah allah canm cokmu kilo aldin yoksa tuzlumu tuketiyosun acaba onlardanmi oluyo bende cok sukur daha bise yokSizdede şişlikler başladı mı ellerimi yumruk yapamıyorum ,yarım saat ayakta kalsam bile ayaklarım davul gibi oluyor
benim doktrum hamileligin ilk basinda test yapti neye hassasiyetim duyarliligim var diye cig ete pastrma sucuk gibi az pismis ete yumurtaya az yikanmis tozlu meyve sebze yememen gerekiyo cokca yika hassasiyetin var dedi gercektende ben inanmadim amaan dedim kuru kayisi yedim bir avuc bir gun boyunca cocugun hareketlerini hissetmedim doktra gittim hemen cok sukur bise olmadi gercekten dikkat edin canm herkes bir deilki annenin vucudu kaldirirmis demekki belki seninki kaldirmazBen de hiç sormadım doktoruma. Fakat doktor bana yememem gereken tek bişey söylemişti o da çiğ et.. yumurta da internette iyi pişmeli diyor. Annemle konuşuyorum bişey olmaz ye diyor, biz herşeyi yiyip içiyorduk diyor napçağımı şaşırdım
Evet canim ayni sekilde daha kalbi bile duymadan dr bana etli cig kofte ,pismemis et ,disarda yenilen yemeklerin yaninda salata,az pismis yumurta yememem konusunda uyarmisti .Güvendiğin bir yerde yemek yiyebilirsin ama onaylamiyorum demisti .Kendi yaptiklarimiza da cok dikkat etmeliyiz .benim doktrum hamileligin ilk basinda test yapti neye hassasiyetim duyarliligim var diye cig ete pastrma sucuk gibi az pismis ete yumurtaya az yikanmis tozlu meyve sebze yememen gerekiyo cokca yika hassasiyetin var dedi gercektende ben inanmadim amaan dedim kuru kayisi yedim bir avuc bir gun boyunca cocugun hareketlerini hissetmedim doktra gittim hemen cok sukur bise olmadi gercekten dikkat edin canm herkes bir deilki annenin vucudu kaldirirmis demekki belki seninki kaldirmaz
Bana tüp bebek tedavisine başladığımdan beri yememem gereken şeyler bu şekilde sayılıyor ama ben iş yerinde uzun çalışma saatlerim var , mecburen dışarıdan yemek yiyorum. Ne kadar dikkat etsem de çiğ sebze salata tabağın bir kenarında oluyor. Yumurtayı hamileliğimden beri hep iyi pişmiş yedim sadece bir kere kayısı olmuştu o şekilde yedim ama genelde dikkat ediyorum.Evet canim ayni sekilde daha kalbi bile duymadan dr bana etli cig kofte ,pismemis et ,disarda yenilen yemeklerin yaninda salata,az pismis yumurta yememem konusunda uyarmisti .Güvendiğin bir yerde yemek yiyebilirsin ama onaylamiyorum demisti .Kendi yaptiklarimiza da cok dikkat etmeliyiz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?