- 20 Haziran 2017
- 484
- 572
- 23
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #28.061
bende Yni erken farkedilidi 11 hfta filandi diyetteyim ozamndan beriGünaydın herkese. Umarım güzel bir hafta olur herkes için. Şeker çıkan arkadaş çok fazla yok gibi aramızda. Olanlarda çok fazla üzülüp strese girmesin çünkü ölçümleri çok etkiliyor. 12. Haftamdan beri mücadele ediyorum şekerle umarım bu savaşı kazanabilirim ve insülin kullanmadan atlatabilirim bu süreci.
Evet canım ilk oğlumda 22 kilo almıştım 85 le Doğuma girmiştim çıktığımda 76 kg dum 9 kg vermiştim eve gelip tartıldıpımda 76 görünce şok olmuştum bebek ne kadar kg ise eşi de o kadar oluyormuş e zaten vücutta biriken kan artı suyu baya kilo yapıyo.Teşekkür ederim canım ben üstten inceyim karnım da çok büyümedi zaten başka yerlerim büyüyor:) bacaklar popo alıyor bende hamileliği yanlış algılıyor vucudum:)))))
Teşekkürler canım
Kız allah izin verirse :)
Kiloyu çok takma canım dikkat edebiliyorsan et edemiyor kötü oluyorsan doğumdan sonra verirsin 20 kg alsan toplamda doğumda 8. 10 kg gidiyor zaten geriye çok bişey kalmıyor emzirirken verirsin inşaAllah
Emir ismi de Kaan ismi de çok güzel
Hatta ikisi birlikte de çok güzel Emir Kaan.
Bu da çalışanlarının şanssızlığı. Ben de tam öğlen gidiyorum okula .Arkadaslar hep disardan söylüyor. Ama ben evden kahvaltılık götürüyorum ne yedigimi bileyim diye .Evde olsak daha farkli olurdu ara öğünler filan.Yine de dikkat etmeye çalışıyorum kuru kayisi ,çig badem ,meyve filan koyuyorum .Yumurtaya alerjim var haftada en fazla 2 kez yiyorum.Bana tüp bebek tedavisine başladığımdan beri yememem gereken şeyler bu şekilde sayılıyor ama ben iş yerinde uzun çalışma saatlerim var , mecburen dışarıdan yemek yiyorum. Ne kadar dikkat etsem de çiğ sebze salata tabağın bir kenarında oluyor. Yumurtayı hamileliğimden beri hep iyi pişmiş yedim sadece bir kere kayısı olmuştu o şekilde yedim ama genelde dikkat ediyorum.
İncir ve kayısı çok iyi geliyo canım hoşaf yap iç ve ekmeği azalt . Daha yeni kurtuldm bu sorundan şükür bunlar sayesinde bide içebiliyosan zeytinyğı iç bi yemek kaşığıTmm cnm sagol bugun kayısı alip denicem çok cnm yanıyor
Canım bende çok kabızdım zeytinyağı kefir kayısı hiç birisi işe yaramadı doktoruma söyledim kızdı sakın zorlama ilerde senin için sorun olur dedi, magnezi kalsine die bi ilaç verdi internetten de araştırdım eczacıya da sordum bebeğe hiç bi zararı yok dediler, sende doktoruna sor istersen kendini sakın zorlamaKızlar acil yardım kabiz olan varmı? Afedersiniz wc ye gidince zorlanıyorum ve akşam kan geldi makattan az öncede yine aynı durumu yasadim napicam ben.
Olcum yapıyo musun canım su parmaktan yapılan? Bana duzenli olcum verince endişelendim bayağıbende Yni erken farkedilidi 11 hfta filandi diyetteyim ozamndan beri
Kanayan kısım ulaşabileceğin bı yerdeyse çabuk iyileşmesi için krem sürebilirsin bepanten ya da acısı azalsin diye anestol. Çok boca etme tabii. 12-13 haftalıkken kullanmıştım ben fissur oluşmuştu. Bı de uzun surerse kabızlık Dr şurup yazıyorKızlar acil yardım kabiz olan varmı? Afedersiniz wc ye gidince zorlanıyorum ve akşam kan geldi makattan az öncede yine aynı durumu yasadim napicam ben.
Erken farkedilmesi her zaman daha iyi oluyor. Bebeklerimiz etkilenmeden önlemimizi almış olduk şükür. Önemli olan bundan sonraki süreç. Umarım rahatlıkla atlatırız.bende Yni erken farkedilidi 11 hfta filandi diyetteyim ozamndan beri
Kizlar goguslerinizi emzirmeye hazirlamak icin neler yapıyorsunuz? Lohusa arkadasim gogus ucu yaralarindan dolayi cok zorlaniyor .Bebegi tam doymuyor .Sütünü sağıyor ama dr emzirmekte israrci olmalisin demis .Sagdiklarini depoluyor .Bir baska arkadasimin da gogus ucu kopmustu ciddi yaralardan. Boyle bir durum yasamaktan korkuyorum .Lierac filan almayi düşünüyorum .
Gümüş kapaklar derken o ne ki hic duymadim canim .lansinoh var sanırım krem. Doğumdan önce başlıyorlar kullanmaya ama benim çevremde doğum yapan tanıdıklarım kremin çok işe yaramadığını söyleyip ya ayva çekirdeği jeli ya da gümüş kapaklar tavsiye ettiler araştırmak istersen. ben ikisini de deneyeceğim.
Gümüş kapaklar derken o ne ki hic duymadim canim .
Hayırlı sonuçlarla çık inşallah canımKizlar ayrintili ultrasona gircem bugun dua edin
Tesekkurler cnm denicem zeytinyagi içemem cnm midem bulanır.İncir ve kayısı çok iyi geliyo canım hoşaf yap iç ve ekmeği azalt . Daha yeni kurtuldm bu sorundan şükür bunlar sayesinde bide içebiliyosan zeytinyğı iç bi yemek kaşığı
evet cnm yapiyorum eczane ucretsiz olcum aleti vs verio zaten normalde haftada bir iki olccrsk yetiosa nirimda ben bayai pimoirikliyim hemen hemen her yemek yedikden bir saat sonra olcuyorum yuksek cikarsa yuruyuse gdiorum ki cabuk dussun bebis etkilenmesin yuksek kan sekerimdenOlcum yapıyo musun canım su parmaktan yapılan? Bana duzenli olcum verince endişelendim bayağı
Doktorumu aradım cnm asistanı açtı teli doktor muayenenedeymis asistans sorduk bo doktora görünmemi söyledi. Ben yinede aricam doktorumu tekrardan.Canım bende çok kabızdım zeytinyağı kefir kayısı hiç birisi işe yaramadı doktoruma söyledim kızdı sakın zorlama ilerde senin için sorun olur dedi, magnezi kalsine die bi ilaç verdi internetten de araştırdım eczacıya da sordum bebeğe hiç bi zararı yok dediler, sende doktoruna sor istersen kendini sakın zorlama
Evde bepanten vardı bi deniyeyim cnm yani klozetten kalktığım anda o kanları görünce korktum.Kanayan kısım ulaşabileceğin bı yerdeyse çabuk iyileşmesi için krem sürebilirsin bepanten ya da acısı azalsin diye anestol. Çok boca etme tabii. 12-13 haftalıkken kullanmıştım ben fissur oluşmuştu. Bı de uzun surerse kabızlık Dr şurup yazıyor
Bende onlardan almayı düşünüyorum canım silverette diye bir marka vardı yakın zamanda bakmıştım bende.Gümüş kapaklar derken o ne ki hic duymadim canim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?