2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bende Yni erken farkedilidi 11 hfta filandi diyetteyim ozamndan beri

Evet canım ilk oğlumda 22 kilo almıştım 85 le Doğuma girmiştim çıktığımda 76 kg dum 9 kg vermiştim eve gelip tartıldıpımda 76 görünce şok olmuştum bebek ne kadar kg ise eşi de o kadar oluyormuş e zaten vücutta biriken kan artı suyu baya kilo yapıyo.

Aynen canım emir kaan da güzelmiş bunu eşime söyliyim Kaan ismi hoşuna gidiyo belki iki kabul eder.diğer oğullarımın isimleri Eymen Oğuzhan ikiside tek isim bunuda tek isim istiyorum ama bakalım ne olacak sağol canım fikrin için

Bu da çalışanlarının şanssızlığı. Ben de tam öğlen gidiyorum okula .Arkadaslar hep disardan söylüyor. Ama ben evden kahvaltılık götürüyorum ne yedigimi bileyim diye .Evde olsak daha farkli olurdu ara öğünler filan.Yine de dikkat etmeye çalışıyorum kuru kayisi ,çig badem ,meyve filan koyuyorum .Yumurtaya alerjim var haftada en fazla 2 kez yiyorum.

Kızlar acil yardım kabiz olan varmı? Afedersiniz wc ye gidince zorlanıyorum ve akşam kan geldi makattan az öncede yine aynı durumu yasadim napicam ben.
Canım bende çok kabızdım zeytinyağı kefir kayısı hiç birisi işe yaramadı doktoruma söyledim kızdı sakın zorlama ilerde senin için sorun olur dedi, magnezi kalsine die bi ilaç verdi internetten de araştırdım eczacıya da sordum bebeğe hiç bi zararı yok dediler, sende doktoruna sor istersen kendini sakın zorlama

Yaklaşık 10 gün ailemin yanında kaldım kızlar uzakta oturuyorlar, dün gece bindim sabah indim otobüsten, şansıma giderkende çok rahattım gelirkende yanım boştu uyuya uyuya geldim ama yine de vücut olarak yorulmuşum. Ama olsun doktor gidebilirsin deyince hiç gözümde büyümedi. Bayramda gidemem heralde iyice şişmiş ağırlaşmış olucam kurban bayramında da bebek çok küçük olacak, uzakta olmak çok zor kendi arabamızda yok. Allah uzakta olanlara sabır versin.

Kizlar goguslerinizi emzirmeye hazirlamak icin neler yapıyorsunuz? Lohusa arkadasim gogus ucu yaralarindan dolayi cok zorlaniyor .Bebegi tam doymuyor .Sütünü sağıyor ama dr emzirmekte israrci olmalisin demis .Sagdiklarini depoluyor .Bir baska arkadasimin da gogus ucu kopmustu ciddi yaralardan. Boyle bir durum yasamaktan korkuyorum .Lierac filan almayi düşünüyorum .

Kızlar acil yardım kabiz olan varmı? Afedersiniz wc ye gidince zorlanıyorum ve akşam kan geldi makattan az öncede yine aynı durumu yasadim napicam ben.
Kanayan kısım ulaşabileceğin bı yerdeyse çabuk iyileşmesi için krem sürebilirsin bepanten ya da acısı azalsin diye anestol. Çok boca etme tabii. 12-13 haftalıkken kullanmıştım ben fissur oluşmuştu. Bı de uzun surerse kabızlık Dr şurup yazıyor

lansinoh var sanırım krem. Doğumdan önce başlıyorlar kullanmaya ama benim çevremde doğum yapan tanıdıklarım kremin çok işe yaramadığını söyleyip ya ayva çekirdeği jeli ya da gümüş kapaklar tavsiye ettiler araştırmak istersen. ben ikisini de deneyeceğim.

Gümüş kapaklar derken o ne ki hic duymadim canim .

Gümüş kapaklar derken o ne ki hic duymadim canim .

gümüşün iyileştirici etkisi varmış canım o nedenle üretmişler emzirdikten sonra meme üstlerini kapatacak iki adet kapak var. sütle birleşince hem çatlak olmasını önlüyormuş hemde eğer yara oluşmuşsa iyileştiriyormuş. benim bir tanıdığım memnun kaldı hiç sorunsuz emziriyor. ama bilemiyorum tabi belki onun hiç yara olmayacaktı.
belki burada da kullananlar veya duyanlar olmuştur.

Olcum yapıyo musun canım su parmaktan yapılan? Bana duzenli olcum verince endişelendim bayağı
evet cnm yapiyorum eczane ucretsiz olcum aleti vs verio zaten normalde haftada bir iki olccrsk yetiosa nirimda ben bayai pimoirikliyim hemen hemen her yemek yedikden bir saat sonra olcuyorum yuksek cikarsa yuruyuse gdiorum ki cabuk dussun bebis etkilenmesin yuksek kan sekerimden

Doktorumu aradım cnm asistanı açtı teli doktor muayenenedeymis asistans sorduk bo doktora görünmemi söyledi. Ben yinede aricam doktorumu tekrardan.

Evde bepanten vardı bi deniyeyim cnm yani klozetten kalktığım anda o kanları görünce korktum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…