2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

O kadar pimpiriklenme 1-2 yükselmeyle birşey olmazmış. Önemli olan sürekli yüksek seyretmemesi tokluk 1.saat 140 altı olacak.

Teşekkürler canım, o zaman garantiye almak lazım

Haklısın canım ne olur ne olmaz dikkate etmek lazım o zaman

Kızlar acil yardım kabiz olan varmı? Afedersiniz wc ye gidince zorlanıyorum ve akşam kan geldi makattan az öncede yine aynı durumu yasadim napicam ben.
Ben yaşadım canım, doktoruma söyledim ilk olduğumda beslenmene dikkat et bu dönemlerde olur dedi bir de Demir ilacı kullanıyorum o da yapıyor. Sonraki kontrole kadar zorlana zorlana hemoroid oluştu. Doktora bunu söyleyince ilaç verdi. İlk zamanlar birer gün arayla ilacı kullandım. Şimdi haftada bir ya da iki kere içiyorum zorlanacağımı anladığım zaman almaya çalışıyorum. O da çok zor birşey çünkü

Aynen canim kalan da zamanla yavaş yavaş gidiyor zaten :)
Şöyle bakalım o şekilde kabul eder belki

Bende gümüş kalkanları duymuşmuştum canım birde philipsin göğüs kalkanı hem fazla sütü topluyor hemde göğüs ucu sürtünme yapmadığı için yarayı çabuk iyileştiriyormuş arkadaşım önerdi onu kesinlikle alıcam ben birde ayva çekirdeğini jel haline getirio sürüyorlarmış. Lieracı duydum ama önceden başlamamak lazım sanırım ona meme uçlarına masaj yapıldığımda doğum sinyali oluşuyormuş.

Ben de evden götürmeye çalışıyorum her zaman mümkün olmasa da. Genelde bir önceki akşam yemeği fazla yapıyorum, ondan alıyorum yanıma.

güzel anneler merhaba bebişler için alışverişlere başladınızmı temmuz 25 tarihe doğum dedi doktorum ama mersinde o tarihte çoook sıcak oluyor ben ne giydirecem bu kıza pişecez beraber

Merhaba kızlar bugün eşimle köyden eve gidecektik annemlerde kal 1 hafta daha biz burdayız dediler eşimde ben haftaya gelir alırım seni dedi çok mutluyum :)
fatma_sibel canım ben geçen yıl fissürden o kadar çektim ki dayanılmaz ağrılarla 1 yıl geçirdim 2 kez ameliyat oldum. Sakın ıkınıp zorlama wcde. Beslenme düzenini değiştir lifli beslenmeye geç. Daha başındayken hemen doktoruna muhakkak danış ilerlemesin. Ilık suya oturmak iyi geliyor ama doktora danışmak lazım tabiki. Ben şimdi normal doğumu düşünmedim bile fissür olurum diye doktorumda riske atmaya gerek yok dedi sıkıntılı dedi. İnş iyileşsin hemen.

Canım bu göğüs kremlerinden bende araştırdığım kadarıyla memnun kalan çok görmedim
Ve bebeği emzirecekleri zaman siliyorlar.
O yüzden zeytinyağı kullanmak daha pratik diye okumuştum. Badem yağıyla birlikte

Ayrıca hava alması ve sürekli akan sutun birikmesi içinde göğüs kalkanı kullanıyorlar
Aventin iyimis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…