- 18 Mayıs 2012
- 1.028
- 1.016
- 208
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #28.081
O kadar pimpiriklenme 1-2 yükselmeyle birşey olmazmış. Önemli olan sürekli yüksek seyretmemesi tokluk 1.saat 140 altı olacak.evet cnm yapiyorum eczane ucretsiz olcum aleti vs verio zaten normalde haftada bir iki olccrsk yetiosa nirimda ben bayai pimoirikliyim hemen hemen her yemek yedikden bir saat sonra olcuyorum yuksek cikarsa yuruyuse gdiorum ki cabuk dussun bebis etkilenmesin yuksek kan sekerimden
Teşekkürler canım, o zaman garantiye almak lazımgünaydın herkese:)
canım eğer tavukta zararlı mikroorganizma(salmonella vb) var ise bu yumurtaya geçiyor yumurtanın tam haşlanarak tüketilmesi ise bu bakterinin minimum 75 derecelerde inaktif olmasıyla alakalı.
eğer yumurta aldığın satıcıya güveniyorsan kayısı şeklinde tüketebilirsin ama ben riske atmıyorum. çünkü bu tarz patojen mikroorganizmalar bazen hayvanda hastalık yapmadığı için test yapılmadan anlaşılmıyor.
Haklısın canım ne olur ne olmaz dikkate etmek lazım o zamanbenim doktrum hamileligin ilk basinda test yapti neye hassasiyetim duyarliligim var diye cig ete pastrma sucuk gibi az pismis ete yumurtaya az yikanmis tozlu meyve sebze yememen gerekiyo cokca yika hassasiyetin var dedi gercektende ben inanmadim amaan dedim kuru kayisi yedim bir avuc bir gun boyunca cocugun hareketlerini hissetmedim doktra gittim hemen cok sukur bise olmadi gercekten dikkat edin canm herkes bir deilki annenin vucudu kaldirirmis demekki belki seninki kaldirmaz
Ben yaşadım canım, doktoruma söyledim ilk olduğumda beslenmene dikkat et bu dönemlerde olur dedi bir de Demir ilacı kullanıyorum o da yapıyor. Sonraki kontrole kadar zorlana zorlana hemoroid oluştu. Doktora bunu söyleyince ilaç verdi. İlk zamanlar birer gün arayla ilacı kullandım. Şimdi haftada bir ya da iki kere içiyorum zorlanacağımı anladığım zaman almaya çalışıyorum. O da çok zor birşey çünküKızlar acil yardım kabiz olan varmı? Afedersiniz wc ye gidince zorlanıyorum ve akşam kan geldi makattan az öncede yine aynı durumu yasadim napicam ben.
Canım bence vakit kaybetmeden doktoruna danış, kanama olduysa çatlak oluşmuş olabilir o çatlak oluşmadan sert dışkılama olursa daha kötü oluyor.Tmm cnm sagol bugun kayısı alip denicem çok cnm yanıyor
Aynen canim kalan da zamanla yavaş yavaş gidiyor zaten :)Evet canım ilk oğlumda 22 kilo almıştım 85 le Doğuma girmiştim çıktığımda 76 kg dum 9 kg vermiştim eve gelip tartıldıpımda 76 görünce şok olmuştum bebek ne kadar kg ise eşi de o kadar oluyormuş e zaten vücutta biriken kan artı suyu baya kilo yapıyo.
Aynen canım emir kaan da güzelmiş bunu eşime söyliyim Kaan ismi hoşuna gidiyo belki iki kabul eder.diğer oğullarımın isimleri Eymen Oğuzhan ikiside tek isim bunuda tek isim istiyorum ama bakalım ne olacak sağol canım fikrin için
Cok sukur canim guzel herseyi bi skntı yok darısı dier arkadaslarin basina insalllahRealmomy cnm güzel haberlerle gel
Gözünaydın canım...Cok sukur canim guzel herseyi bi skntı yok darısı dier arkadaslarin basina insalllah
Bende gümüş kalkanları duymuşmuştum canım birde philipsin göğüs kalkanı hem fazla sütü topluyor hemde göğüs ucu sürtünme yapmadığı için yarayı çabuk iyileştiriyormuş arkadaşım önerdi onu kesinlikle alıcam ben birde ayva çekirdeğini jel haline getirio sürüyorlarmış. Lieracı duydum ama önceden başlamamak lazım sanırım ona meme uçlarına masaj yapıldığımda doğum sinyali oluşuyormuş.Kizlar goguslerinizi emzirmeye hazirlamak icin neler yapıyorsunuz? Lohusa arkadasim gogus ucu yaralarindan dolayi cok zorlaniyor .Bebegi tam doymuyor .Sütünü sağıyor ama dr emzirmekte israrci olmalisin demis .Sagdiklarini depoluyor .Bir baska arkadasimin da gogus ucu kopmustu ciddi yaralardan. Boyle bir durum yasamaktan korkuyorum .Lierac filan almayi düşünüyorum .
Gözün aydin canim .Cok sukur canim guzel herseyi bi skntı yok darısı dier arkadaslarin basina insalllah
Ben de evden götürmeye çalışıyorum her zaman mümkün olmasa da. Genelde bir önceki akşam yemeği fazla yapıyorum, ondan alıyorum yanıma.Bu da çalışanlarının şanssızlığı. Ben de tam öğlen gidiyorum okula .Arkadaslar hep disardan söylüyor. Ama ben evden kahvaltılık götürüyorum ne yedigimi bileyim diye .Evde olsak daha farkli olurdu ara öğünler filan.Yine de dikkat etmeye çalışıyorum kuru kayisi ,çig badem ,meyve filan koyuyorum .Yumurtaya alerjim var haftada en fazla 2 kez yiyorum.
Cok sukur canim guzel herseyi bi skntı yok darısı dier arkadaslarin basina insalllah
Canım bildiğim kadarıyla kayısı iyi geliyor bir araştır istersen. Ciddi kabızlık sorunu yaşayan bir arkadaş sürekli kullanırdı.Evde bepanten vardı bi deniyeyim cnm yani klozetten kalktığım anda o kanları görünce korktum.
Bence çağan güzel.ama ikisi zor söyleniyor gibiKızlar Çağan Berk ismi nasıl sizce?Benim çok hoşuma gitti de eşim Çağan'ı beğenmedi pek. Berk'i de o önermişti zaten
Bunlardan herhangi biriyle önereceğin bir kombin var mı peki ?Bence çağan güzel.ama ikisi zor söyleniyor gibi
Kızlar Çağan Berk ismi nasıl sizce?Benim çok hoşuma gitti de eşim Çağan'ı beğenmedi pek. Berk'i de o önermişti zaten
lansinoh var sanırım krem. Doğumdan önce başlıyorlar kullanmaya ama benim çevremde doğum yapan tanıdıklarım kremin çok işe yaramadığını söyleyip ya ayva çekirdeği jeli ya da gümüş kapaklar tavsiye ettiler araştırmak istersen. ben ikisini de deneyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?