2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bence vakit kaybetmeden doktoruna danış, kanama olduysa çatlak oluşmuş olabilir o çatlak oluşmadan sert dışkılama olursa daha kötü oluyor.
Cnm doktorumu aradim asistanı açtı teli oda bize bi doktora görünün dedi akşam tekrar aricam doktorumu

Çok sagol cnm ıkınmamaya calisiyorum kendisinin çıkmasını bekliyorum ama o kadar cnm yanıyor ki anlatamam.

Merhaba kızlar bugün doktor randevum vardı bizim paşa 802 gr olmuş Dr 1 hafta önden gidiyor dedi yarın için şeker yüklemesi yaptir dedi bende yaptırmak istemiyorum ama kararda veremedim ciksada diyet veriyorlar bu 3.gebeligim digerlerindede çıkmıştı diyet onermislerdi

Oturunca ayaklar daha çok şişiyor canım sandalyeye falan uzatma Şansın varsa uzat
allah allah canm cokmu kilo aldin yoksa tuzlumu tuketiyosun acaba onlardanmi oluyo bende cok sukur daha bise yok
kilo baya aldım canım ya ama tuzlu tuketmiyorum zaten sıcaklar da şişlik yaşayan biriyim bi kaç haftaya bebekten değil sislikten yuvarlanicam sanırım

Bazen insülin veriyorlar riske atma bence. Öncekilerde de olmuş senin

Maşallah canım
Belki içtiğin ilaçlardan da kaynaklanıyor olabilir
Lifli gıdalar tüket istersen
Ilaç olarak decavit ve clexan kan sulandırıcı iğne kullanıyorum diğer ilacın bitti bakalim cumartesi randevum var ne ilaç vericek doktorum. Öyle kuru şeylerde yemiyorum genelde hep sebze tuketiyorum demek ki biraz daha dikkat etmek lazim teşekkür ederim cnm.

ben Lansinoh kullanmıştım çok faydasını görmüştüm hem bebekte emse problem değil ama ciddi yarık olursa antibiyotik krem almak gerekiyor inşallah o derece olmaz

Prebiyotik yoğurtlar çok işe yarıyor bende. Doktorumda tavsiye etmişti.

Merhaba arkadaşlar özellikle devlet memuru olarak çalışan arkadaşlara bir sorum olacak martin 5inde kendi doktorum erken doğum riski olduğu için 45 günlük kurul raporu verdi ve bi raporun bitiminde doğum iznine ayrılacağım ama suanda annemlerdeyim eşim yurtdışında olduğu için sorum su çalıştığım ile gitmeden başka bir ilde gideceğim bir kadın doğum doktorundan alacağım raporla doğum iznine ayrilabilirmiyim acaba yoksa illa çalıştığım ile mi gitmem gerkiyor

Sadece tahmin yürütüyorum cnm. Bence ayrılabilirsin, istirahat raporu değil sonuçta. Ama kurumunun personel dairesini ara sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…