- 13 Nisan 2017
- 2.783
- 3.361
- 83
- 38
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #28.101
Cnm doktorumu aradim asistanı açtı teli oda bize bi doktora görünün dedi akşam tekrar aricam doktorumuCanım bence vakit kaybetmeden doktoruna danış, kanama olduysa çatlak oluşmuş olabilir o çatlak oluşmadan sert dışkılama olursa daha kötü oluyor.
Çok sagol cnm ıkınmamaya calisiyorum kendisinin çıkmasını bekliyorum ama o kadar cnm yanıyor ki anlatamam.Merhaba kızlar bugün eşimle köyden eve gidecektik annemlerde kal 1 hafta daha biz burdayız dediler eşimde ben haftaya gelir alırım seni dedi çok mutluyum :)
fatma_sibel canım ben geçen yıl fissürden o kadar çektim ki dayanılmaz ağrılarla 1 yıl geçirdim 2 kez ameliyat oldum. Sakın ıkınıp zorlama wcde. Beslenme düzenini değiştir lifli beslenmeye geç. Daha başındayken hemen doktoruna muhakkak danış ilerlemesin. Ilık suya oturmak iyi geliyor ama doktora danışmak lazım tabiki. Ben şimdi normal doğumu düşünmedim bile fissür olurum diye doktorumda riske atmaya gerek yok dedi sıkıntılı dedi. İnş iyileşsin hemen.
B3nimde olmuştu canım.Çok sagol cnm ıkınmamaya calisiyorum kendisinin çıkmasını bekliyorum ama o kadar cnm yanıyor ki anlatamam.
Günde 3 lt su tuketiyorum daha ne kadar içebilirim ki meyve de yiyorum cnm bakalim akşam doktorumu arayacagimB3nimde olmuştu canım.
Bol su ve meyve tüketmeye çalış...
Ek olarak zeytinyqgida iyi gelir.
Tahmini dogum tarihimiz ayni seninle 1 gun var arada :) topigimden faydalanabilirsin burdayizgüzel anneler merhaba bebişler için alışverişlere başladınızmı temmuz 25 tarihe doğum dedi doktorum ama mersinde o tarihte çoook sıcak oluyor ben ne giydirecem bu kıza pişecez beraber
Maşallah canımGünde 3 lt su tuketiyorum daha ne kadar içebilirim ki meyve de yiyorum cnm bakalim akşam doktorumu arayacagim
Günde 3 lt su tuketiyorum daha ne kadar içebilirim ki meyve de yiyorum cnm bakalim akşam doktorumu arayacagim
Oturunca ayaklar daha çok şişiyor canım sandalyeye falan uzatma Şansın varsa uzatBenim cumartesi gününden beri el ve ayaklarım davul gibi, dün yüzüğümü zor çıkardım ve halen izi geçmedi. Gece uyandığımda falan ellerim tamamen uyuşuk oluyor hareket ettiremiyorum. Ayaklarımın tabanı bile şiş sanki ellerimde de karpal tünel gibi bir uyuşma başladı. Şimdi işe geldim oturmaya başladım bakalım oturmak iyi gelecek mi ayaklarıma.
kilo baya aldım canım ya ama tuzlu tuketmiyorum zaten sıcaklar da şişlik yaşayan biriyim bi kaç haftaya bebekten değil sislikten yuvarlanicam sanırımallah allah canm cokmu kilo aldin yoksa tuzlumu tuketiyosun acaba onlardanmi oluyo bende cok sukur daha bise yok
Bazen insülin veriyorlar riske atma bence. Öncekilerde de olmuş seninMerhaba kızlar bugün doktor randevum vardı bizim paşa 802 gr olmuş Dr 1 hafta önden gidiyor dedi yarın için şeker yüklemesi yaptir dedi bende yaptırmak istemiyorum ama kararda veremedim ciksada diyet veriyorlar bu 3.gebeligim digerlerindede çıkmıştı diyet onermislerdi
Ilaç olarak decavit ve clexan kan sulandırıcı iğne kullanıyorum diğer ilacın bitti bakalim cumartesi randevum var ne ilaç vericek doktorum. Öyle kuru şeylerde yemiyorum genelde hep sebze tuketiyorum demek ki biraz daha dikkat etmek lazim teşekkür ederim cnm.Maşallah canım
Belki içtiğin ilaçlardan da kaynaklanıyor olabilir
Lifli gıdalar tüket istersen
Hayır vermedi doktor bu hafta kontrol var bakalim vercek miDemir ilacı alıyormusun?
ben Lansinoh kullanmıştım çok faydasını görmüştüm hem bebekte emse problem değil ama ciddi yarık olursa antibiyotik krem almak gerekiyor inşallah o derece olmazKizlar goguslerinizi emzirmeye hazirlamak icin neler yapıyorsunuz? Lohusa arkadasim gogus ucu yaralarindan dolayi cok zorlaniyor .Bebegi tam doymuyor .Sütünü sağıyor ama dr emzirmekte israrci olmalisin demis .Sagdiklarini depoluyor .Bir baska arkadasimin da gogus ucu kopmustu ciddi yaralardan. Boyle bir durum yasamaktan korkuyorum .Lierac filan almayi düşünüyorum .
Prebiyotik yoğurtlar çok işe yarıyor bende. Doktorumda tavsiye etmişti.Ilaç olarak decavit ve clexan kan sulandırıcı iğne kullanıyorum diğer ilacın bitti bakalim cumartesi randevum var ne ilaç vericek doktorum. Öyle kuru şeylerde yemiyorum genelde hep sebze tuketiyorum demek ki biraz daha dikkat etmek lazim teşekkür ederim cnm.
Merhaba arkadaşlar özellikle devlet memuru olarak çalışan arkadaşlara bir sorum olacak martin 5inde kendi doktorum erken doğum riski olduğu için 45 günlük kurul raporu verdi ve bi raporun bitiminde doğum iznine ayrılacağım ama suanda annemlerdeyim eşim yurtdışında olduğu için sorum su çalıştığım ile gitmeden başka bir ilde gideceğim bir kadın doğum doktorundan alacağım raporla doğum iznine ayrilabilirmiyim acaba yoksa illa çalıştığım ile mi gitmem gerkiyor
Aynen bende de öyle oluyo niye oluyosa artikBenm yururken oralara bir agirlik biniyomus binmis gibi bisry oluo senle ayni seymi bilemedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?