2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Olabilir canim haftaya kontrolum var soyleyecem doktora

Kızlar bu hafta kitap alışverişi yaptım, hafta hafta hamileliğiniz’i ilk hamile kaldığımda almıştım, bi süre sonra çok bilimsel geldi sıkıldım.

Ayle önerin kitabına başladım, tam istediğim gibi anlaşılır basit bir dil kullanılmış.

Diğerlerine henüz başlamadım, ilerleyen zamanlarda merak eden oluraa yazarım..

Çok sagol cnm ıkınmamaya calisiyorum kendisinin çıkmasını bekliyorum ama o kadar cnm yanıyor ki anlatamam.
Ahh ah bilmez miyim hayatımın en kötü yılıydı fissür ağrısını çeken bilir. Düşmanıma bile dilemem. Sen hemen doktora git canım genel cerraha ilerlemeden çözüm bulunabiliyor. Ben başlarda gitmedim gitmedim sonu acı oldu. İnş hemen iyileşirsin.

Sizdede şişlikler başladı mı ellerimi yumruk yapamıyorum ,yarım saat ayakta kalsam bile ayaklarım davul gibi oluyor
canım benimde ellerim ayaklarım çok şişiyor bende ellerimi yumruk yaptığımda gerginlik oluyor. sık sık idrara çıkma ve kasık ağrılarımda cabası

Canim alaturka wc kullanan insanlar var bence hayiflaniyorsun bir sey yoktur insallah
canım ben alaturka varsa özellikle kullanıyorum hatta günde 4-5kere çömeliyorum ve biraz o pozisyonda bekliyorum.öhani normal doğuma hazırlık olsun diye

canım ben alaturka varsa özellikle kullanıyorum hatta günde 4-5kere çömeliyorum ve biraz o pozisyonda bekliyorum.öhani normal doğuma hazırlık olsun diye
Evet canim arkadasin comeldim bisey mi oldu dusuncesine karsilik yazdim .Insanlar surekli comeliyor bir sey olmaz :)

Hatice Kubra Tongar'in kitaplarini tavsiye ederim canim bunlara ek olarak

şimdilik birşey yapmıyorum ama doğum yaparyapmaz göğüs kalkanını önerdiler. meme ucu sürtünme yapmadığı için yara açılmasını engelliyormuş.

Kızlar benim oğlum iki gündür çok hareketli, maşallahh, eskisinden fazla. Artık dışarıdan görülüyor tekmeleri :)

Dün gece özellikle hiç durmadı, birde normalden daha yukarıda hissediyorum hareketlerini, dönmüş olabilir mi başaşağı siZce? Yoksa güçlendiği için mi fazla hissediyorum??

Merhaba herkes kızlarbugün doktor kontrolüm vardı bi heves kalkıp ümraniyeden fatihe gittik kontrole, neyse yarım saat bekledik tam odaya girdim karnımı acıcam annem dedi doktora ayrıntılının raporunu getirdik dedi ne zaman yaptınız 15-20 gün önce dedik aa o zaman bakmalayım ultrasonla zararlı sürekli girmk dedi ban ısrar ettim sizde görün istiyorum dedi ama bakmadı yinede neyse kilo tünsiyon ölçtüçsonuca baktı yine aldı 200 ₺ ücreti ama ben bakmamasna uyuz oldum ki benim eşim aşağıdaydı bakar insan çıkmışmı inmişmi? Size böyle hiç yaptımı doktorunuz bakmadığı oldumu ayrıntılıdan sonra. Doğum ücretide 3500-4000 i buluyormuş bize indirimli hali normalde 5.6 bin bide hastane çok eski ablam yapmıştı orda doğum 50 yıllık hastane

Çok sık ultrasonla bakmak tehlikeli diye biliyorum canım ama 15-20 gün sık bi süre değil hatta benim kontrollerim 15 günde bir yine riskli gebeliklerde haftada 1 10 günde 1 gibi gidenleri biliyorum. Sanırım doktor biraz kolaya kaçmış uğraşmak istememiş şimdi 1 ay sonra gitsen 50 gündür kontrol edilmemiş olacak, en azındn ücreti ödedin diye haftaya gel vs diyebilirdi 10 gün içinde ücretsiz nede olsa.

Cok sinir bozucu bir durum.Ben gecen hafta ayrintiliya girdim bu hafta da yeni dr un usg ye .O da bakti detayli organlarina .Otekinin gözünden bir sey kacmis olabilir diye .Hadi onu gectim o ucreti tam olarak aldiysa her seyi noksansiz yapmalıydı.

Evet canım biliyorum riskli gebeliklerde iki haftada bir giriyolar ki banimde riskliydi ısrarıma rağmen almadı bende çok uyuz oldum insan bebeğini görmeye gidiyo neticede bide ücretide tam aldı yarım alabilirdi en azından . Teşekkürler açıklaman için canım

Evet bende öyle düşünüyorum ki o kadar yol gidiyorum ısrar ediyorum mors oldum resmen doktordan soğudum annemlerin doktoru vardır belki 35-40 yıllık doktor bizimkiler bayılıyo ama banim frekans tutmuyo kadınla

Evet bende öyle düşünüyorum ki o kadar yol gidiyorum ısrar ediyorum mors oldum resmen doktordan soğudum annemlerin doktoru vardır belki 35-40 yıllık doktor bizimkiler bayılıyo ama banim frekans tutmuyo kadınla
Sen yeni nesil bir dr bul .Tecrübesi paha biçilemez olabilir ama gebelik anne ve bebek sağlığınin ,huzurunun birlikte yürütülmesi gereken bir süreç.

Bizim cumartesi kontrolümüz vardı doktorumuz lansinoh krem önerdi. Önceden sürmemiz gerekiyormuş. Kahverengi bölgeyi kalınlaştırcak yara olma ihtimalini azaltacak dedi. Çatlayıp yara olduktan sonra sürersen sadece ağrıyo hafifletir geçirmez dedi.

O zaman ben de alayim en korktugum sey bu çünkü .Cok sagol canim.Diger onerileri de değerlendireceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…