- 8 Ocak 2008
- 1.819
- 3.595
- 333
- 48
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #31.321
Evet canım çok masraflı hesaplayınca dünya para tutuyor hevesle de alıyoruz.
Benim pek masrafım olmadı henüz. Annemlerin ilk torunu olunca sanırım fazla kıymetli, kuzenlerim kardeşim annem dünya kadar kıyafet aldılar ben bişey almadım desem yeridir, 2-3 parça almışımdır 1 yaşına kadar kıyafeti var diyebilirim. Ben beğendim onlar aldı, aynı şekilde şampuanı emziği biberonu vs de arkadaşım sordu ve aldı. Bi başka arkadaşım neye ihtiyacın varsa onu alayım dedi. Bebek çantasını onunla sipariş verdim. Beşik annemlerden, bebek arabası kayınvalidemden olacak ancak henüz alınmadı onlar. Sepet beşik arkadaşımda vardı o verdi az kullanmış zaten. Gecelik takımı ve pijama takımı emzirme sütyeni gibi benim ihtiyaçlarımı ve hastane için yine bebeğe gerekli olan beziydi, hastane çıkışıydı, temizleme pamuğu gibi şeyleri görümcemler aldılar. Başka bi arkadaşım mevlüt kıyafetini almak istediğini söyledi bigün gidip seçelim senin zevkin olsun dedi. Komşularım bebek elbisesi patik yelek gibi bir sürü şey örmüşler, arkadaşımın annesi pazen battaniye emzirme önlüğü kirli torbası gibi şeyler dikmiş annemle göndericekmiş, teyzem mama takımı bile almış. Kapı süsünüde kendim yapmak istiyorum onun dışında ufak tefek şeyler kalıyor sanırım yaptığım listeye göre eğer bişeyi unutmadıysam.
Büyüyünce kopartabilirlerde valla canım çocuk sonuçta :)
göğüs kalkanini ben kullanmıştım güzel bir ürünO zaman siparis vereyim .Tek sorun urunleri farkli saticilardan bulduğum icin 3 5 tane kargo gelecek olmasi .Esimin is yerine gidiyor direk .Goze batmasini istemiyorum.
arada gezmelerde vs göğüs pedide kullanılabilir ben bir yerdeyken kalkan vardı üzerimde eğildim üzerim süt olmuştu hep oyüzden dışarıda olunca Ped kullanilabilirGöğüs kalkanı kullanırken krem ve göğüs pedide kullanılıyor mu? Ben lansinoh göğüs pedi ve kremi aldım, göğüs kalkanıda almayı düşünüyorum ama kullanımlarını pek bilmiyorum, ne görürsem alıyorum bakalım nasıl kullanacağım
Yazarken farketmemişim aslında canım gönderince bende bi şaşırdım baya uzun olmuş cidden şanslı olacak sanırım kızım yazınca farkettim :)Aynen canım :)
Alınan hediyeleri okurken ben yoruldum :) maşallah bebeğin de siz de çok şanslısınız. Sağlıkla giysin sağlıkla kullanın, çok güzel, düşünceli davranışlar bunlar.
ve @Kizilcik123 'e ben de katılıyorum, masraflar 50-100 derken hiç grünmüyor ama ben de kenara liste yaptım iyi bir meblağ harcanıyor yani.
Yazarken farketmemişim aslında canım gönderince bende bi şaşırdım baya uzun olmuş cidden şanslı olacak sanırım kızım yazınca farkettim :)
Listeni bizimlede paylaşır mısın canım bende internetteki listelerden kendime bi liste yaptım ama ben bişeyleri unutmuşum gibi hissediyorum nedense :)
Derli toplu cok iyi gorunuyor .Ben chicco tirnak bakim seti alcaktim bir cok olumsuz yorum okudum vazgectim .Kızlar bu arada tırnak seti çantalı almamışsanız eğer (benim gibi ) , ben böyle bir düzenleyici aldım gg'den fiyatı da 17 TL idi. Herşeyi buna koydum krem tırnak seti diş macunum vs .hastanede evde hepsi bir arada olsun dağılmasın kolay bulayım diye. Fikir olsun size de tavsiye ederim.
Uyku setinin icinde yan korumalar var ama nevresimde yok .Bence 1 uyku seti 1 nevresim .Liste alınacaklardan öte, alınanları kısaca not ve nerden aldığım kaça aldığım şeklinde canım.bir yerden 10 ürün almışsam misal hepsi buradadan şu şu şu 200 TL gibi yazdım canım.
Benimde hala eksiklerim ve merak ettiklerim var. Mesela park yatak içine nasıl bir şey alınmalı uyku setimi yoksa nevresim takımı mı ?
Bende park yatak istiyorum canım arkadaşım bana park yatak için uyku seti gerekmiyor ama istersen alabilirsin demişti sanırım park beşiklerde tercih meselesi biraz ahşap beşiklerde şart gibi duruyor.Liste alınacaklardan öte, alınanları kısaca not ve nerden aldığım kaça aldığım şeklinde canım.bir yerden 10 ürün almışsam misal hepsi buradadan şu şu şu 200 TL gibi yazdım canım.
Benimde hala eksiklerim ve merak ettiklerim var. Mesela park yatak içine nasıl bir şey alınmalı uyku setimi yoksa nevresim takımı mı ?
O kullandıklarına rağmen iyisin işte. Maşallah bebeğinde kilosu iyi. fazla kilonun kime ne faydası olmuş ki45 le başladım 52 yim desek 7 kilo işte. bebek de 28+0 da 1250 gr olmuştu. benim kilo alımım 16-24. haftalar arasında oldu sonra zınk diye kesildi. decavit, demir, d vit ve omega içiyorum.
Ben uyku seti yada nevresim takımıda almıcam. Tschibo da organik pamuk 4 tane çarşaf aldım sadece. İndirim vardı hepsi 70 tl tuttu. 1 yaşına kadar yorgan ve yastık kullanmayın diyorlar. Şimdiden masraf yapmayayım dedim büyüsünler alırım. Ciddi pahalı çünkü.Liste alınacaklardan öte, alınanları kısaca not ve nerden aldığım kaça aldığım şeklinde canım.bir yerden 10 ürün almışsam misal hepsi buradadan şu şu şu 200 TL gibi yazdım canım.
Derli toplu cok iyi gorunuyor .Ben chicco tirnak bakim seti alcaktim bir cok olumsuz yorum okudum vazgectim .
Uyku setinin icinde yan korumalar var ama nevresimde yok .Bence 1 uyku seti 1 nevresim .
Bende park yatak istiyorum canım arkadaşım bana park yatak için uyku seti gerekmiyor ama istersen alabilirsin demişti sanırım park beşiklerde tercih meselesi biraz ahşap beşiklerde şart gibi duruyor.
Ben uyku seti yada nevresim takımıda almıcam. Tschibo da organik pamuk 4 tane çarşaf aldım sadece. İndirim vardı hepsi 70 tl tuttu. 1 yaşına kadar yorgan ve yastık kullanmayın diyorlar. Şimdiden masraf yapmayayım dedim büyüsünler alırım. Ciddi pahalı çünkü.
Bende uyku setinden vazgeçtim çarşaf nevresim annem dikmiş birer takım bende ikeadan yan beşik korumaları almayı düşünüyorum.Ben uyku seti yada nevresim takımıda almıcam. Tschibo da organik pamuk 4 tane çarşaf aldım sadece. İndirim vardı hepsi 70 tl tuttu. 1 yaşına kadar yorgan ve yastık kullanmayın diyorlar. Şimdiden masraf yapmayayım dedim büyüsünler alırım. Ciddi pahalı çünkü.
Aslında tüm düşüncelerinde haklısın canım soğuk için uyku seti iyi olabilir nevresimede hemen gerek yok bende biraz büyüdüğünde alabilirim onları ihtiyaç olursa soğuklar çıkınca alırım şimdilik aciliyeti yokValla benim de beğendim bir marka vardı hatta kızkardeşime doğum yaptığında almıştım ama çok pahalı geldi bana, şimdi beni cimri sanacaksınız :) ama alakası yok, ederinden fazla fiyatı olduğunu görünce hemen alternatif arıyorum.
İşte burada kararsızım kışın o tül pencerelerden çocuk üşümez mi acaba? Uyku setinin kenarlıklı olması en azından hava akımını önler diye düşünüyorum. Nevresim takımını da bebeğim uyku tulumu ve ince bir battaniye ile yatacağı için zaten yastık yorgan kullanılmayacak diye hemen almayacağım, zaten 3 takım çarşaf takımı aldım. Nasıl yapmalı kararsızım :) derken aynı Hades gibi düşünüyorum...
Ben de bunu cok begendim hatta cibinligi olsa direk full set alacagim .Yoruluyorum ya uyumlu parca birlestirmeye çalışmaktan.
Maşallah harıl harıl çalışıyorsunuz :) ben bi çöp dahi almadım başlıca almam gerekenler neler sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?