2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Büyüyünce kopartabilirlerde valla canım çocuk sonuçta :)

Aynen canım :)

Alınan hediyeleri okurken ben yoruldum :) maşallah bebeğin de siz de çok şanslısınız. Sağlıkla giysin sağlıkla kullanın, çok güzel, düşünceli davranışlar bunlar.
ve @Kizilcik123 'e ben de katılıyorum, masraflar 50-100 derken hiç grünmüyor ama ben de kenara liste yaptım iyi bir meblağ harcanıyor yani.

O zaman siparis vereyim .Tek sorun urunleri farkli saticilardan bulduğum icin 3 5 tane kargo gelecek olmasi .Esimin is yerine gidiyor direk .Goze batmasini istemiyorum.
göğüs kalkanini ben kullanmıştım güzel bir ürün

arada gezmelerde vs göğüs pedide kullanılabilir ben bir yerdeyken kalkan vardı üzerimde eğildim üzerim süt olmuştu hep oyüzden dışarıda olunca Ped kullanilabilir

Kızlar bu arada tırnak seti çantalı almamışsanız eğer (benim gibi ) , ben böyle bir düzenleyici aldım gg'den fiyatı da 17 TL idi. Herşeyi buna koydum krem tırnak seti diş macunum vs .hastanede evde hepsi bir arada olsun dağılmasın kolay bulayım diye. Fikir olsun size de tavsiye ederim.

Eklentiler

• IMG_20180417_211136.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_20180417_211054.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 79
Yazarken farketmemişim aslında canım gönderince bende bi şaşırdım baya uzun olmuş cidden şanslı olacak sanırım kızım yazınca farkettim :)
Listeni bizimlede paylaşır mısın canım bende internetteki listelerden kendime bi liste yaptım ama ben bişeyleri unutmuşum gibi hissediyorum nedense :)

Liste alınacaklardan öte, alınanları kısaca not ve nerden aldığım kaça aldığım şeklinde canım.bir yerden 10 ürün almışsam misal hepsi buradadan şu şu şu 200 TL gibi yazdım canım.

Benimde hala eksiklerim ve merak ettiklerim var. Mesela park yatak içine nasıl bir şey alınmalı uyku setimi yoksa nevresim takımı mı ?

Derli toplu cok iyi gorunuyor .Ben chicco tirnak bakim seti alcaktim bir cok olumsuz yorum okudum vazgectim .

Uyku setinin icinde yan korumalar var ama nevresimde yok .Bence 1 uyku seti 1 nevresim .

Bende park yatak istiyorum canım arkadaşım bana park yatak için uyku seti gerekmiyor ama istersen alabilirsin demişti sanırım park beşiklerde tercih meselesi biraz ahşap beşiklerde şart gibi duruyor.

45 le başladım 52 yim desek 7 kilo işte. bebek de 28+0 da 1250 gr olmuştu. benim kilo alımım 16-24. haftalar arasında oldu sonra zınk diye kesildi. decavit, demir, d vit ve omega içiyorum.
O kullandıklarına rağmen iyisin işte. Maşallah bebeğinde kilosu iyi. fazla kilonun kime ne faydası olmuş ki

Ben uyku seti yada nevresim takımıda almıcam. Tschibo da organik pamuk 4 tane çarşaf aldım sadece. İndirim vardı hepsi 70 tl tuttu. 1 yaşına kadar yorgan ve yastık kullanmayın diyorlar. Şimdiden masraf yapmayayım dedim büyüsünler alırım. Ciddi pahalı çünkü.

Derli toplu cok iyi gorunuyor .Ben chicco tirnak bakim seti alcaktim bir cok olumsuz yorum okudum vazgectim .

Valla benim de beğendim bir marka vardı hatta kızkardeşime doğum yaptığında almıştım ama çok pahalı geldi bana, şimdi beni cimri sanacaksınız :) ama alakası yok, ederinden fazla fiyatı olduğunu görünce hemen alternatif arıyorum.

Uyku setinin icinde yan korumalar var ama nevresimde yok .Bence 1 uyku seti 1 nevresim .

Bende park yatak istiyorum canım arkadaşım bana park yatak için uyku seti gerekmiyor ama istersen alabilirsin demişti sanırım park beşiklerde tercih meselesi biraz ahşap beşiklerde şart gibi duruyor.

İşte burada kararsızım kışın o tül pencerelerden çocuk üşümez mi acaba? Uyku setinin kenarlıklı olması en azından hava akımını önler diye düşünüyorum. Nevresim takımını da bebeğim uyku tulumu ve ince bir battaniye ile yatacağı için zaten yastık yorgan kullanılmayacak diye hemen almayacağım, zaten 3 takım çarşaf takımı aldım. Nasıl yapmalı kararsızım :) derken aynı Hades gibi düşünüyorum...

Bende uyku setinden vazgeçtim çarşaf nevresim annem dikmiş birer takım bende ikeadan yan beşik korumaları almayı düşünüyorum.

Aslında tüm düşüncelerinde haklısın canım soğuk için uyku seti iyi olabilir nevresimede hemen gerek yok bende biraz büyüdüğünde alabilirim onları ihtiyaç olursa soğuklar çıkınca alırım şimdilik aciliyeti yok

Aslında kızlar beni biraz da kayınvalidem etkiledi. Bu çocuğun süslü bir şeyi olmayacak mı yatağında diye :/ Çocuğum erkek zaten ne kadar süsü olabilir ve ben minimal bi insanım süsüm püsüm abartı olmayacak şekilde olur.
Hatta , gelen ne der diye düşünürseniz umurumda değil dedim :) Ama yine de aklımda kaldı yahu nasıl bir süs olabilir? gösterişten uyku seti alacam en kötü? Onu da ilerde nasılsa kullanıcam diye alırım ama masraflar da paso artıyor yani, ben yapayım demiyorlar.

Ben de bunu cok begendim hatta cibinligi olsa direk full set alacagim .Yoruluyorum ya uyumlu parca birlestirmeye çalışmaktan.

Eklentiler

• Screenshot_20180417-221543.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 82
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…