- 3 Ekim 2014
- 2.250
- 2.466
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #31.341
Yarın ikili rakamlara gireceksin canım inşallahBen de bunu cok begendim hatta cibinligi olsa direk full set alacagim .Yoruluyorum ya uyumlu parca birlestirmeye çalışmaktan.
Canım ayrı ayrı mı aldın set halinde mi? Bende şimdi baktım da masaj yağı falan setleri vardı onları istemiyorum o yüzden sordumMustela siparislerimi verdim yenidoğan sampuan ,sampuan & vücut ,bebek yagi ,pisik kremi .Hepsu 115 tuttu iyi ki cantali almamisim.
Topigime beklerim :)))Maşallah harıl harıl çalışıyorsunuz :) ben bi çöp dahi almadım başlıca almam gerekenler neler sizce?
Ever renkleri de canli diger markalarin ki cok soluk geliyor .Trafik set di mi ? Zevkimiz aynıymış ben de bunu beğenmiştim :)
Ayy canim hic güleceğim yoktu .
Ayy evet insallaahYarın ikili rakamlara gireceksin canım inşallah:)
Ayni satıcıda ayri ayri buldum .Canım ayrı ayrı mı aldın set halinde mi? Bende şimdi baktım da masaj yağı falan setleri vardı onları istemiyorum o yüzden sordum
Ay her şeyini almışlar maşallahEvet canım çok masraflı hesaplayınca dünya para tutuyor hevesle de alıyoruz.
Benim pek masrafım olmadı henüz. Annemlerin ilk torunu olunca sanırım fazla kıymetli, kuzenlerim kardeşim annem dünya kadar kıyafet aldılar ben bişey almadım desem yeridir, 2-3 parça almışımdır 1 yaşına kadar kıyafeti var diyebilirim. Ben beğendim onlar aldı, aynı şekilde şampuanı emziği biberonu vs de arkadaşım sordu ve aldı. Bi başka arkadaşım neye ihtiyacın varsa onu alayım dedi. Bebek çantasını onunla sipariş verdim. Beşik annemlerden, bebek arabası kayınvalidemden olacak ancak henüz alınmadı onlar. Sepet beşik arkadaşımda vardı o verdi az kullanmış zaten. Gecelik takımı ve pijama takımı emzirme sütyeni gibi benim ihtiyaçlarımı ve hastane için yine bebeğe gerekli olan beziydi, hastane çıkışıydı, temizleme pamuğu gibi şeyleri görümcemler aldılar. Başka bi arkadaşım mevlüt kıyafetini almak istediğini söyledi bigün gidip seçelim senin zevkin olsun dedi. Komşularım bebek elbisesi patik yelek gibi bir sürü şey örmüşler, arkadaşımın annesi pazen battaniye emzirme önlüğü kirli torbası gibi şeyler dikmiş annemle göndericekmiş, teyzem mama takımı bile almış. Kapı süsünüde kendim yapmak istiyorum onun dışında ufak tefek şeyler kalıyor sanırım yaptığım listeye göre eğer bişeyi unutmadıysam.
Kayinpederim kendi Kantaron yağı yapıyor ondan isteyeceğim bende pisi kremi kullanmayacagimArkadaslar bebeklerinize pisik için hakiki zeytinyaginida öneririm çok iyi geliyor ben krem kullanmamistim
çok hoş olmuş ellerine sağlık canımKızlar nasıl olmuş? bi şeye benzemiş mi? daha devam ediyorum..rütuşları var, her şeyi bitti gibi... harfleri oluşturuyorum onları yapıştırıcam bulutlara ve yıldızlarla hazır olmuş olacak kapı süsümüz.
Bu kilolar doğumla gider ama ya ben kalsın istiyorumO kullandıklarına rağmen iyisin işte. Maşallah bebeğinde kilosu iyi. fazla kilonun kime ne faydası olmuş ki
Evet canım öyle olmuş bende yazınca farkettimAy her şeyini almışlar maşallahen son afillimin kaynvalidesi ben alayım demişti biseyleri de nazar ettik kizcagizi
Arkadaşlar kan degerlerim düşük ilacın fayda etmemis dedi sağlık ocagindaki hemşire siz sabah ictikten nekadar süre sonra kahvaltı ediyorsunuz ben 1 saat beklemiyorum beklemekmi gerekiyor
evet yara olmuyor aslında memeyi tamamen kavramali benim küçük kızım 3 gün yogunbakimda kalmıştı bende sutumu sağmak için makina kullanmıştım makina yara yapmıştı hem memeyi tam kavrayinca ağzına hava girmemiste oluyor gaz olmuyorBu göğüs kalkanıni sanırım lazım olursa dogumdan sonra alcam.
Emzirme gruplarında doğru emzirme tekniği ile yara olusmayacagi yazıyor. Yani kahverengi bölgeyi çocuk tümden ağzına alırsa ve pozisyonu da doğruysa yara olmuyormuş.
Kremi de haziran anneleri 32. haftadan sonra sürmeye başlamalı yazmışlar hep.
Hem ağrı kesici serum. Hemde antibiyotik serum canımserum niçin yedin antibiyotik kullaniliyor canım mecbur kalinca
İnşallah çok sağolO zaman sebebi budur etkili bisiy vermis olabilir,iciniz rahat etmiyorsa yine bilgi alin ins hemen gecer ve duzelirsiniz..
Biliyo canim tabi ki herzaman ki doktorum. Daha oncede antibiyotik kullandigimi biliyo. Ben sadece zararli olurmu diye korktum. Kv filan üst üste antibiyotik olmaz filan diyoDoktorun hamileliğini bilmitormu canım başka doktora mı gittin? Bir de enfeksiyonun vereceği zarar ile antibiyotiğin zararı çok fark ediyor olabilir bence yine de rahatlamak için sorun derim.
Rica ederim canım.
Bu arada çamaşırlarını rende sabunla yıkayacak arkadaşlar makinanın su alma gözüne değil de direkt çamaşırların arasına dökerseniz üst bölmeyi tıkamazsınız. Aşağıda eriyince bozulmaz diye düşünüyorum. Bunu tamircilerde öneriyor.
Kayinpederim kendi Kantaron yağı yapıyor ondan isteyeceğim bende pisi kremi kullanmayacagim
çok hoş olmuş ellerine sağlık canım
Biliyo canim tabi ki herzaman ki doktorum. Daha oncede antibiyotik kullandigimi biliyo. Ben sadece zararli olurmu diye korktum. Kv filan üst üste antibiyotik olmaz filan diyo
Doktoruna guven canım senin sanırım ağrın falan da oluyordu enfeksiyondan. Başka bir çözümü olsa zaten onu uygulayıp antibiyotik vermezdi. Ama işte şuanda kendiliğinden geçmesini bekletebilecek durumda değilsin mecbursun yani...Biliyo canim tabi ki herzaman ki doktorum. Daha oncede antibiyotik kullandigimi biliyo. Ben sadece zararli olurmu diye korktum. Kv filan üst üste antibiyotik olmaz filan diyo
Canım seni korkutmak istemem ama idrar yolu enfeksiyonu hamilelikte ciddi problem olabiliyor. Arkadaşımda vardı, sürekli antibiyotik kullanmak istemedi bebeğe zararlı diye bebeği doğduğunda kanında iltihap vardı günlerce küvezde kalmak zorunda kaldı. O yüzden sen önlemini al doktor verdiyse bebeğe zararı yoktur kullan mutlaka iltihabın bitene kadar.Biliyo canim tabi ki herzaman ki doktorum. Daha oncede antibiyotik kullandigimi biliyo. Ben sadece zararli olurmu diye korktum. Kv filan üst üste antibiyotik olmaz filan diyo
Benim oluyor canım ama çatımda hiç olmadı daha çok kasık ağrısı çok şiddetliydi ama genelde yorulunca oluyor doktor rahim ağzını falan kontrol etti herşey normal dedi, eğer senin dayanılmıycak bi ağrıysa bi doktora git. Ne zamandır var ağrıkızlar benim çok ağrım var kasiklarimda başladı önce sonra catim agrimaya başladı arada vajinamda zonklama oluyor zor yürüyorum normalmi bu birden oldu sizdede varmı böyle ağrılar
akşam üstü başladıBenim oluyor canım ama çatımda hiç olmadı daha çok kasık ağrısı çok şiddetliydi ama genelde yorulunca oluyor doktor rahim ağzını falan kontrol etti herşey normal dedi, eğer senin dayanılmıycak bi ağrıysa bi doktora git. Ne zamandır var ağrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?