2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Mustela siparislerimi verdim yenidoğan sampuan ,sampuan & vücut ,bebek yagi ,pisik kremi .Hepsu 115 tuttu iyi ki cantali almamisim.
Canım ayrı ayrı mı aldın set halinde mi? Bende şimdi baktım da masaj yağı falan setleri vardı onları istemiyorum o yüzden sordum

Maşallah harıl harıl çalışıyorsunuz :) ben bi çöp dahi almadım başlıca almam gerekenler neler sizce?
Topigime beklerim :)))
Trafik set di mi ? Zevkimiz aynıymış ben de bunu beğenmiştim :)
Ever renkleri de canli diger markalarin ki cok soluk geliyor .
O işin uzmanı Afilim92 :) Alışveriş topiği de var ayrıca ve kendisi bir alışveriş gurmesidir
Ayy canim hic güleceğim yoktu .
Yarın ikili rakamlara gireceksin canım inşallah :)
Ayy evet insallaah

Ay her şeyini almışlar maşallah en son afillimin kaynvalidesi ben alayım demişti biseyleri de nazar ettik kizcagizi

Arkadaslar bebeklerinize pisik için hakiki zeytinyaginida öneririm çok iyi geliyor ben krem kullanmamistim
Kayinpederim kendi Kantaron yağı yapıyor ondan isteyeceğim bende pisi kremi kullanmayacagim
çok hoş olmuş ellerine sağlık canım

O kullandıklarına rağmen iyisin işte. Maşallah bebeğinde kilosu iyi. fazla kilonun kime ne faydası olmuş ki
Bu kilolar doğumla gider ama ya ben kalsın istiyorum o yüzden daha çok almam lazım. hamilelikte bile beceremiyorum kilo almayı. Zayifken üstüme ne kıyafet oluyor ne de kendimi beğeniyorum.

Ay her şeyini almışlar maşallah en son afillimin kaynvalidesi ben alayım demişti biseyleri de nazar ettik kizcagizi
Evet canım öyle olmuş bende yazınca farkettim
Benimkide bebek arabası alıcam deyip sonra gereksiz zaten kaç kere biniyor ki bebek vs demişti eşim sinirlendi boşver ben alırım hayatım deyince bozuldu yok oğlum siz alın ben parasını gönderirim dedi en son, baya ısrar etti eşim bozulunca. Bakalım napıcak bilmiyorum :)

Arkadaşlar kan degerlerim düşük ilacın fayda etmemis dedi sağlık ocagindaki hemşire siz sabah ictikten nekadar süre sonra kahvaltı ediyorsunuz ben 1 saat beklemiyorum beklemekmi gerekiyor

Evet beklemeye çalış canım

Benim de doktorum öyle demişti.
Günde iki sefere çıkardı

Gece çok uyanıyorum zaten.
Bir gece yatmadan bir de sabah kahvaltı yapmama varken içiyorum
Sürekli tuvalet için yataktan kalkıyormm zaten

Bu göğüs kalkanıni sanırım lazım olursa dogumdan sonra alcam.
Emzirme gruplarında doğru emzirme tekniği ile yara olusmayacagi yazıyor. Yani kahverengi bölgeyi çocuk tümden ağzına alırsa ve pozisyonu da doğruysa yara olmuyormuş.
Kremi de haziran anneleri 32. haftadan sonra sürmeye başlamalı yazmışlar hep.

evet yara olmuyor aslında memeyi tamamen kavramali benim küçük kızım 3 gün yogunbakimda kalmıştı bende sutumu sağmak için makina kullanmıştım makina yara yapmıştı hem memeyi tam kavrayinca ağzına hava girmemiste oluyor gaz olmuyor

Biliyo canim tabi ki herzaman ki doktorum. Daha oncede antibiyotik kullandigimi biliyo. Ben sadece zararli olurmu diye korktum. Kv filan üst üste antibiyotik olmaz filan diyo

Kızlar dizimi bile seyredemedim inatla devam ettim bitti azıcık kaldı resmi aşağıda ekledim

Kayinpederim kendi Kantaron yağı yapıyor ondan isteyeceğim bende pisi kremi kullanmayacagim
çok hoş olmuş ellerine sağlık canım

Sağol canımcım

Biliyo canim tabi ki herzaman ki doktorum. Daha oncede antibiyotik kullandigimi biliyo. Ben sadece zararli olurmu diye korktum. Kv filan üst üste antibiyotik olmaz filan diyo

İyi de doktora güvenmek de gerek :/ ve basit bişi değil ki ilaçsız atlatılacak mı?

@Afilim92 öyle ama alışveriş gurmesisin, senin aldıklarını görünce eve e bebek şubesi açtın sandım

Doktoruna guven canım senin sanırım ağrın falan da oluyordu enfeksiyondan. Başka bir çözümü olsa zaten onu uygulayıp antibiyotik vermezdi. Ama işte şuanda kendiliğinden geçmesini bekletebilecek durumda değilsin mecbursun yani...

kızlar benim çok ağrım var kasiklarimda başladı önce sonra catim agrimaya başladı arada vajinamda zonklama oluyor zor yürüyorum normalmi bu birden oldu sizdede varmı böyle ağrılar

Canım seni korkutmak istemem ama idrar yolu enfeksiyonu hamilelikte ciddi problem olabiliyor. Arkadaşımda vardı, sürekli antibiyotik kullanmak istemedi bebeğe zararlı diye bebeği doğduğunda kanında iltihap vardı günlerce küvezde kalmak zorunda kaldı. O yüzden sen önlemini al doktor verdiyse bebeğe zararı yoktur kullan mutlaka iltihabın bitene kadar.

kızlar benim çok ağrım var kasiklarimda başladı önce sonra catim agrimaya başladı arada vajinamda zonklama oluyor zor yürüyorum normalmi bu birden oldu sizdede varmı böyle ağrılar
Benim oluyor canım ama çatımda hiç olmadı daha çok kasık ağrısı çok şiddetliydi ama genelde yorulunca oluyor doktor rahim ağzını falan kontrol etti herşey normal dedi, eğer senin dayanılmıycak bi ağrıysa bi doktora git. Ne zamandır var ağrı

akşam üstü başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…