2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

yaaa çok tatlı olmuş eline sağlık güle güle kullanın :)

Kalsiyum ilacı mi bu d vitamini falan mı? Ay ben de bakiyim bı kullandıklarıma. Ama ilaçları gece içiyorum çarpıntım gündüz oluyor. Sana kardiyoloji ne sonuç söyledi? Taşikardi mi? Benim nabzim 140 a falan da çıkıyormuş bir kaç kere aritmi yasiyormusum günlük yine de sonuçta sinuzal taşikardi çıktı.

günaydın kızlar hastane çantasını hazırlayan varmı.neler koydunuz liste foto atabilirmisiniz ilk gebeliği olanlara çk büyük fikie olur bende dahil :)
Hazirlamadim ama koyacaklarim
Kendim icin :
1Gecelik,2 Pijama, ped ve depend ,dis fircasi /macunu ,emzirme atleti /sütyeni ,ic camasiri ,terlik ,çorap (yaz da olsa ayaklarim üşür) lohusa tacim ,şalım ,makyaj malzemem
Oglum icin
10lu hastane cikisi ,5li hastane cikisi ,bir tane yedek kundak,bebek bezi ,islak mendil,corap,agiz mendili ,biberon ve enjektör(hemen sütüm gelmeyebilir diye)

Odayi suslemek icin aldiklarim.
**Unuttuklarim olabilir tekrar tekrar kontrol ederim yazarim .

günaydın kızlar hastane çantasını hazırlayan varmı.neler koydunuz liste foto atabilirmisiniz ilk gebeliği olanlara çk büyük fikie olur bende dahil :)
Canım ilk gebeliğim çantamı da bitiremedim ufak tefek şeyler eksik de yazayım yine.
İki pijama takımı, bir gecelik, iki tane ince yakasi kolay açılan tişört, basortu, iki normal atlet, iki tane kısa tayt, iki yüksek bel iki düşük bel iç çamaşırı, 4-5 tane çorap uzun-kisa, 10 lu depend, bir paket gece pedi, küçük havlu, ıslak mendil. Şimdilik bunlar var. Ek olarak göğüs pedi, lansinoh krem alcam. Emzirme sütyeni sipariş verdim onu da eklicem. Başka bişey hatırlarsam koyarım gene.
Bir de korse eklicem o da sipariste suan

Hiç öyle değil her bebek durmayacak diye birşey yok benim kızlarım çok usluydu hiç korkmasin gözün canım

Korseyi iyi hatırlattın benim de almam lazım.

Kizlar ben emzirme sutyenini gecen haftalarda almistim 1numara buyuk ama hata ettim sanirim .Son ay almak lazimmis göğüslerin durumuna gore numara değişebilir. Acele etmeyin.

Bence bu sektöre girebilirsin

Kizlar ben emzirme sutyenini gecen haftalarda almistim 1numara buyuk ama hata ettim sanirim .Son ay almak lazimmis göğüslerin durumuna gore numara değişebilir. Acele etmeyin.
Bende geçen hafta normal bedenimden bir beden büyük aldım şuan tam oluyor ama bir ay sonra olmayabilir bende aynısını düşünüyorum. Benim almam şarttı benim diğer sütyenlerim hep push up telli olanlardandı, tel süt bezlerine zarar veriyormuş o yüzden aldım aslında ama bir beden büyük bir tane daha alabilirim.

Kızlar bebeklerin kıyafetlerini yıkamaya başladım ama makinenin baby programı 60 dereceydi ben 40 a düşürdüm, korktum iyice çekerler falan diye ilk yıkama böyle olsun dedim. Sizce 60 derecedemi yıkasaydım.

Aman ben onları boşverdim artık canım. Benim kayınvalidemde aynı işte bişey yapıcam deyip sonra 40 naz yapıyor sanki biz zorla yap demişiz gibi. Benim ailemde onuda alalım bunuda alalım derdinde. Eşimin abisi zaten hiç arayıp sormadı ne bi nasılsın ne bi ihtiyaç. Ama dediğim gibi ben kendi ailemden ve görümcelerimden şanslıyım çok şükür. Arkadaşlarım hatta anneleri bile hep sorup alıyorlar ihtiyaç olan şeyleri alalım diye.

Kızlar bebeklerin kıyafetlerini yıkamaya başladım ama makinenin baby programı 60 dereceydi ben 40 a düşürdüm, korktum iyice çekerler falan diye ilk yıkama böyle olsun dedim. Sizce 60 derecedemi yıkasaydım.
Bende 30 yada 40da yıkıycam canım yani öyle düşünüyorum ama bilemem ilk çocuğum.tekstil kiri var sadece sonuçta lekesi falan yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…